BACHELORSTUDIES.DK

Fødevarestudier Split - Fødevarestudier-uddannelser i Split Fødevarestudier, Split

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Kroatien er et godt valg for studerende, der ønsker at studere på et sted kendt for sin smukke kyst, sin blanding af Middelhavet og sydøsteuropæiske charme og rige historiske og kulturelle arv.

The University of Split er ansigtet af denne kroatiske by, men nye skoler er up-kommende hvert år. Byen er meget støttende af udlændinge og dermed betyder selv internationale studerende kan rummes komfortabelt mens virksomheden deres studier her.

Fødevarestudier Split - Tag din Bachelor i Split. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Fødevarestudier, Split Filter

Bachelor i Gastronomi

Aspira University College
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Oktober 2019 Kroatien Zagreb Split + 2 mere

Kroatien har med succes opbygget status som et af de hurtigst voksende middelhavs gourmetmål. Dens vækst og udvikling er baseret på en rig gastro-oenologisk tradition samt på et stigende tilbud på en række restauranter med et højt udvalg af lokal gastronomi og ønologi.