$close

Filtre

Se resultater

Fødevarestudier Mellemøsten - Fødevarestudier-programmer Fødevarestudier Mellemøsten

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande. Mellemøsten har en unikt forskelligartet befolkning fyldt med et ut… Læs mere

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

Mellemøsten har en unikt forskelligartet befolkning fyldt med et utal af politiske, kulturelle og religiøse identiteter. I denne indstilling, har de studerende mulighed for at lære første hånd om historiske kulturer og imperier baseret i regionen.

Fødevarestudier Mellemøsten - Tag din Fødevarestudier Mellemøsten. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Synergy University Dubai
Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Programmet er specielt designet til studerende, der ønsker at opbygge en karriere eller starte deres egen virksomhed inden for gæstfrihed. Modtag en up-to-date uddannelse og p ... +

Programmet er specielt designet til studerende, der ønsker at opbygge en karriere eller starte deres egen virksomhed inden for gæstfrihed. Modtag en up-to-date uddannelse og praktiske færdigheder, der studerer i et af de førende globale turisme hotspots - Dubai, da det er vært for mere end 15 millioner turister årligt. -
BA
Fuldtid
4 år
Engelsk
på universitet
 
جامعة القدس
Abu Dis, Palæstina

Fødevareindustrien er afhængig af en lang række processer til fremstilling af den store mængde mad, vi ser i dag. Fødevareteknik bruger principperne for kemi, mikrobiologi og ... +

Fødevareindustrien er afhængig af en lang række processer til fremstilling af den store mængde mad, vi ser i dag. Fødevareteknik bruger principperne for kemi, mikrobiologi og teknik til at designe fødevareproduktionsprocesser. Undervisningsplanen for Food Engineering Department fokuserer på at give den studerende de færdigheder og koncepter, der er relateret til madteknik og teknologi, der fokuserer på at udvikle nye fødevarer, designe processer til produktion af disse fødevarer, vælge emballagemateriale, studere holdbarhed og sensoriske evaluering af produktet. Design og kontrol af operationer i fødevarefabrikker, metoder til produktion af funktionelle fødevarer, kvalitetskontrol af fødevareprodukter ud over at styre fødevarefabrikker og metoder til markedsføring af fødevareprodukter. Ud over de mikrobiologiske og kemiske tests vil studerende inden for fødevareteknik studere grundlæggende fænomener, der er direkte relateret til produktionen af fødevarer og deres egenskaber. Instituttets undervisningsplan kvalificerer sine kandidater til at påtage sig flere og varierede opgaver i fødevareindustrien, der er blevet en industri, der kombinerer høje teknologier og flere processer baseret på biokemi og teknologi. Fødevareingeniørafdelingen er kendetegnet ved, at den kvalificerer sin kandidat til at arbejde inden for bioteknologi (bioteknologi) og fødevareindustri. Ud over at arbejde i forskellige grene af fødevareindustrien og bioteknologien vil instituttets kandidater være kvalificerede til at arbejde også inden for farmaceutiske og kosmetiske industrier og inden for forskning inden for forskningsinstitutioner, der er interesseret i biovidenskab og miljøteknik. De vil også være i stand til at arbejde i institutioner, der beskæftiger sig med kontrol med fødevare- og bioteknologiindustrien (Institution for Standards and Metrology). De vil også være i stand til at arbejde i konsulentfirmaer, der beskæftiger sig med fødevare- og miljøudvikling. -
Bachelor
Arabic
på universitet
 
Gaziosmanpaşa University
Tokat, Tyrkiet

I dag, med den avancerede teknologi og skiftende kundepræference, skal de retter, der er tilberedt i tallerkenerne, appellere til øjet, før de fodres.

I dag, med den avancerede teknologi og skiftende kundepræference, skal de retter, der er tilberedt i tallerkenerne, appellere til øjet, før de fodres. -
Bachelor
Engelsk, Tyrkisk
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
American College
Nicosia, Cypern

Studerende, der gennemfører dette program, tjener en Bachelor of Arts i kulinarisk kunst. Programmet giver den nødvendige viden og erfaring inden for kulinarisk kunst og er de ... +

Studerende, der gennemfører dette program, tjener en Bachelor of Arts i kulinarisk kunst. Programmet giver den nødvendige viden og erfaring inden for kulinarisk kunst og er designet til at hjælpe den studerende i hans eller hendes forberedelse til en givende karriere på ledelsespositioner i gæstfriheds- og cateringbranchen. -
Bachelor
Engelsk, Græsk
 
جامعة رجب طيب أردوغان
Rize, Tyrkiet

Målet med dette program; løse problemer inden for gastronomi og kulinarisk kunst; analysere, designe og forbedre service- og kvalitetsproblemer oprette karriereplaner relatere ... +

Målet med dette program; løse problemer inden for gastronomi og kulinarisk kunst; analysere, designe og forbedre service- og kvalitetsproblemer oprette karriereplaner relateret til erhvervslivet vil være i stand til at forny sig selv med bevidstheden om livslang læring; at dele og formidle viden og erfaring, at uddanne fagfolk inden for turisme, der kan lave akademiske studier om produktion af universel viden. -
Bachelor
Tyrkisk
på universitet
 
Istanbul Medeniyet University
Istanbul, Tyrkiet

Gastronomi og Culinary Arts afdeling; I løbet af det fireårige bachelorprogram er kandidaterne uddannet inden for områder som internationale køkkenteknikker, tyrkiske køkkente ... +

Gastronomi og Culinary Arts afdeling; I løbet af det fireårige bachelorprogram er kandidaterne uddannet inden for områder som internationale køkkenteknikker, tyrkiske køkkenteknikker, mad- og drikkevareforvaltning, madvidenskab, madkultur og historie, der har al den nødvendige akademiske og aktuelle viden og praksis inden for deres område , udviklet sig inden for kulturelle og sociale områder, videnskabelig Det giver uddannelse i retning af at oplære køkkenkokke, der kan løse problemer og arbejde med metoder, kombinere al denne viden og færdigheder med universel viden og praksis og bruge dem på en måde, der vil være gavnligt for deres land og det samfund, de lever i. -
Bachelor
Tyrkisk
på universitet
 
Antalya Bilim University
Antalya, Tyrkiet

Gastronomi og kulinarisk kunst inkorporerer en filosofi om kunst og kultur samt at være en videnskab om at spise-drikke. Culinary Arts, der længe har været blandt programmerne ... +

Gastronomi og kulinarisk kunst inkorporerer en filosofi om kunst og kultur samt at være en videnskab om at spise-drikke. Culinary Arts, der længe har været blandt programmerne fra forskellige internationale universiteter og institutter, har også været et samlingspunkt i Tyrkiet. Det faktum, at kulturstrukturen ændrer sig og turismen er den sektor, der udvikler sig hurtigst i Tyrkiet, har spillet en betydelig rolle i dette resultat. -
Bachelor
Fuldtid
8 måneder
Engelsk
på universitet