$close

Filtre

Se resultater

Fødevarestudier Mellemamerika og Caribien - Fødevarestudier-programmer Fødevarestudier Mellemamerika og Caribien

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.Det Caribiske Hav er et hav af Atlanterhavet ligger i troperne i den vestlige halvkugle. Det er afgrænset af Mexico og Mellemamerika mod vest og sydves… Læs mere

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Det Caribiske Hav er et hav af Atlanterhavet ligger i troperne i den vestlige halvkugle. Det er afgrænset af Mexico og Mellemamerika mod vest og sydvest, nord af Greater Antiller, mod øst af De Små Antiller og mod syd af Sydamerika.

Fødevarestudier Mellemamerika og Caribien - Tag din Fødevarestudier Mellemamerika og Caribien. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Escuela Hotelera De San Juan
San Juan, Puerto Rico

Det internationale bageri og konditorprogram træner studerende i at få ansættelse på startniveau som bagere og / eller konditorer i hotel- og servicebranchen i kommercielle ba ... +

Det internationale bageri og konditorprogram træner studerende i at få ansættelse på startniveau som bagere og / eller konditorer i hotel- og servicebranchen i kommercielle bagerier og konditorier, hoteller, restauranter og / eller i etableringen af deres egen aftale. Studerende får kendskab til hygiejne og sanitet, ernæring og menuplanlægning. Studieordningen indeholder teoretiske og praktiske laboratoriekomponenter og feltoplevelser under opsyn af en mesterkok eller konditor. Der lægges unik vægt på sikkerhedsstandarder og -procedurer og på anskaffelse og håndtering af handelsmaterialer, redskaber og udstyr, herunder tilpasning og tilberedning af opskrifter samt fremstilling af brød, europæiske bagværk, kager, chokolade og klassisk og moderne stilarter af dekoration med sukker. -
Bachelor
Spansk
på universitet
 
Escuela Hotelera De San Juan
San Juan, Puerto Rico

Culinary Arts Specialist-programmet træner eleverne til at arbejde som kokke på startniveau på hoteller og restauranter. De kunne også starte deres egen virksomhed. Studerende ... +

Culinary Arts Specialist-programmet træner eleverne til at arbejde som kokke på startniveau på hoteller og restauranter. De kunne også starte deres egen virksomhed. Studerende tilegner sig viden om hygiejne og sanitet, ernæring og menuplanlægning, grundlæggende professionelle madlavningskompetencer, internationalt og kreolsk køkken, fjerkræ, kød- og skaldyrsteknikker og tilberedningsteknikker, Garde krybbe, buffetforberedelsesteknikker, bordservering og protokol, tilberedning af morgenmad og delikatesseforretninger, kager, drikkevarer og andre. Laboratorieerfaringer på institutionen bidrager til processen med at udvikle færdigheder inden for studierne. Køkkenstyringsteknikker og personaletilsyn studeres. De praktiske erfaringer udføres i virkelige arbejdsscenarier. -
Bachelor
Spansk
på universitet