Filter
Bachelorgrader
Mexico Studietype: alle Hastighed: alle

Fødevarestudier i Mexico - Fødevarestudier-uddannelser i Mexico Fødevarestudier

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatningsmæssig republik i Nordamerika. Arbejde kan kræve en arbejdstilladelse visum, hvilket er svært at få, hvis du blot ønsker at freelance for en kort tid. De fleste af de statsfinansierede universiteter på borgmester byer (statens hovedstad) har korte kurser om historie, gastronomi og kulturelle emner, de fleste af dem er næsten gratis.

Fødevarestudier i Mexico - Tag din Bachelor i Mexico. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Andre studiemuligheder i Nordamerika

1 Resultater i Fødevarestudier, Mexico

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Universidad Tecmilenio

Udvikler relaterede kulinariske alternativer til de nuværende fødevarebehov. ... [+]

Graduate-profil

Den kandidat karriere Gastronomi, du er i stand til at:

Definer menuer til forskellige fødevarer tjeneste (restauranter, skoler, hospitaler, industrikøkkener) med forskellige budgetter, kostbehov og produktionsmængder. Og ved hjælp af metoder, der passer til forberedelse og mad konserveringsteknikker og til udviklingen af ​​innovative kulinariske begreber. Administrer kulinariske virksomhedsdrift, herunder omkostningsstyring, sanitære kontrol af fødevarer og faciliteter, marketing og human resource management. Innovate i teknikker og brug af ingredienser til udvikling af avantgarde og relateret til de aktuelle behov i mad retter. Begrebsliggøre og administrere gastronomiske events for forskellige miljøer og sammenhænge, ​​der involverer forskellige sanseoplevelser. Planlægge, organisere og drive mad og drikkevarer, herunder design faciliteter, personaleledelse, begivenhed konceptualisering og styring af restauranter og barer. feltarbejde ... [-]
Mexico Monterrey
Juli 2020
Spansk
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk