$close

Filtre

Se resultater

Fødevarestudier Veracruz - Fødevarestudier-uddannelser i Veracruz Fødevarestudier, Veracruz

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatnin… Læs mere

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatningsmæssig republik i Nordamerika. Arbejde kan kræve en arbejdstilladelse visum, hvilket er svært at få, hvis du blot ønsker at freelance for en kort tid. De fleste af de statsfinansierede universiteter på borgmester byer (statens hovedstad) har korte kurser om historie, gastronomi og kulturelle emner, de fleste af dem er næsten gratis.

Fødevarestudier Veracruz - Tag din Bachelor i Veracruz. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Mexico
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Centre for Advanced Studies in Tourism of Xalapa
Xalapa-Enríquez, Mexico

Bachelor i gastronomi er en af mulighederne med den største globale fremskrivning, da den overvejer de nye tendenser i fødevare- og drikkevarevirksomheder og deres krævende in ... +

Bachelor i gastronomi er en af mulighederne med den største globale fremskrivning, da den overvejer de nye tendenser i fødevare- og drikkevarevirksomheder og deres krævende internationale standarder, og holder alle faglige muligheder åbne. Generelt mål for uddannelsen At uddanne fagfolk, der er i stand til at udvikle sig på arbejdspladsen i både nationale og internationale gastronomiske virksomheder, og indtage stillinger med stort ansvar inden for de operationelle eller administrative områder (kok, leder, kok osv.); optræder med stor dynamik, innovationskapacitet og en intens service i industrier og fødekæder, hotelkæder, hospitalsklinikker, restauranter, flyselskaber osv. står over for teknologiske, økonomiske og kulturelle udfordringer, som menneskelig ernæring kræver. -
Bachelor
Spanish (Mexican)
Jul 2022
på universitet