Fødevarestudier i Spanien - Fødevarestudier-uddannelser i Spanien Fødevarestudier

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotis… Læs mere

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Fødevarestudier i Spanien - Tag din Bachelor i Spanien. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Castellón de la Plana, Spanien

Bacheloruddannelsen i Gastronomi sigter mod at uddanne fagfolk specialiseret i kulinariske teknikker, men også kvalificeret til at lede og styre en gastronomisk virksomhed. En ... +

Bacheloruddannelsen i Gastronomi sigter mod at uddanne fagfolk specialiseret i kulinariske teknikker, men også kvalificeret til at lede og styre en gastronomisk virksomhed. En fireårig træning, der gør det muligt for vores kandidater at lede fremtiden for gastronomi. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk, Spansk
Sep 2020
på universitet
 

Universidad Cardenal Herrera - UCH
Moncada, Spanien

De vigtigste konklusioner fra undersøgelsen var følgende: - Der er en stigende tendens til kravet om faglige kvalifikationer i gastronomi sektoren. Denne professionelle tilgan ... +

De vigtigste konklusioner fra undersøgelsen var følgende: - Der er en stigende tendens til kravet om faglige kvalifikationer i gastronomi sektoren. Denne professionelle tilgang betyder, at uddannelse nu er nødvendig i en række beslægtede tekniske områder. I dag gastronomi skal ses ud fra et perspektiv, der rækker ud over den praksis, tilberedning. Det betyder, at der nu er behov for hensigtsmæssige læringsmiljøer, der med held kan kombinere gastronomi og erhvervslivet, madlavning og investeringsafkast. Udviklingen af ​​gastronomi har resulteret i deltagelse af en række videnskabelige og tekniske spørgsmål, der kun et par år siden, havde intet at gøre med madlavning som et erhverv. Vi er nødt til at udvide uddannelse horisont for fremtidige fagfolk, så vi kan udstyre dem med de værktøjer og viden, de har brug for at bringe F & U + i ind i gastronomi ligningen som en konkurrenceparameter i deres praksis. Vores mål er at uddanne fagfolk, der er specialiseret i kulinariske teknikker og også godt kvalificerede til at håndtere en gæstfrihed virksomhed, enten her i landet eller i udlandet. Det er ikke kun et spørgsmål om at give fremtidige kokke med all-round uddannelse, vores mål er at berige og udvikle deres faglige talenter og gøre dem i stand til at designe og styre en gastronomi virksomhed på tværs af hele gæstfrihed rækkevidde. Vi uddanner vores studerende til at nå det højeste niveau, der producerer fagfolk, der ved hvordan man kan udvikle forretningsplaner og sætte processer i stedet for at give den rigtige form for service for deres mål kunder. Som konklusion søger at udstyre de studerende med den viden, færdigheder og evner, der vil gøre det muligt for dem at opnå ekspertise i gastronomi kombineret med kulinariske ledelse. - Gastronomi. Overføre viden om fødevaren og kulinariske teknikker, under en dybdegående kig på art, oprindelse og sporbarhed af fødevarer og drikkevarer og principperne for deres processer. Træning studerende i disciplinerne kvaliteten og sikkerheden af ​​råvarer, tilberedning og opbevaring af fødevarer, kulinariske teknikker og processer og sund kost. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
Sep 2020
på universitet