$close

Filtre

Se resultater

Fødevarestudier i Spanien - Fødevarestudier-uddannelser i Spanien Fødevarestudier

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotis… Læs mere

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Fødevarestudier i Spanien - Tag din Bachelor i Spanien. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Læs mere om at studere i Spanien
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Universidad Francisco de Vitoria
Madrid, Spanien

Hvis du kan lide at lave mad og vil arbejde i den gastronomiske sektor, vil du ved UFV leve en ægte drøm. Du vil studere en del af gastronomikarrieren på den prestigefyldte ma ... +

Hvis du kan lide at lave mad og vil arbejde i den gastronomiske sektor, vil du ved UFV leve en ægte drøm. Du vil studere en del af gastronomikarrieren på den prestigefyldte madlavningsskole Le Cordon Bleu, internationalt anerkendt, og hvis eneste campus i Spanien ligger i vores faciliteter. -
Bachelor
Fuldtid
8 semestre
Spansk
Sep 2022
på universitet
 
Universidad Europea del Atlántico
Santander, Spanien

Læreplanen i gastronomiuddannelsen ved Det Universidad Europea del Atlántico tilbyder nuværende kvalitetsuddannelse anvendt på alle fagområder, hvor den fremtidige kandidat i ... +

Læreplanen i gastronomiuddannelsen ved Det Universidad Europea del Atlántico tilbyder nuværende kvalitetsuddannelse anvendt på alle fagområder, hvor den fremtidige kandidat i gastronomiske videnskaber vil være i stand til at udvikle sig, hvilket muliggør specialisering inden for området med den største interesse for den studerende takket være tilbud af valgfag til rådighed. -
Bachelor
Fuldtid
8 semestre
Spansk
Sep 2022
på universitet
 
Universidad CEU - Cardenal Herrera
Valencia, Spanien

Gastronomy and Culinary Management University Center (Gasma) er et universitetsuddannelses-, forsknings- og innovationscenter, der har til formål at udvikle gastronomisektoren ... +

Gastronomy and Culinary Management University Center (Gasma) er et universitetsuddannelses-, forsknings- og innovationscenter, der har til formål at udvikle gastronomisektoren med en unik tilgang. Gasma åbner dørene i september 2014 som den første uddannelsesinstitution i Spanien, der kombinerer gastronomi og madlavning. Gasma -campus har et dynamisk internationalt syn og er ivrig efter at fremme et gastronomisk miljø, der ikke er begrænset af klassens fysiske grænser. Campus byder velkommen til ansøgere fra udlandet og opfordrer studerende til at foretage praktikophold i internationale virksomheder. Det engelske sprog er en væsentlig del af uddannelsen. Gasma har den akademiske opbakning fra CEU-Cardenal Herrera University, en institution med mere end 40 års erfaring og med en række campusser i hele Comunidad Valenciana-regionen. Bachelorgraden i gastronomi er resultatet af en dybdegående social, kulturel og forretningsmæssig undersøgelse af den aktuelle situation inden for kulinarisk praksis, og hvordan den har udviklet sig i både gastronomiske og kommercielle termer. Hovedkonklusionerne fra undersøgelsen var som følger: Der er en stigende tendens i retning af kravet om faglige kvalifikationer inden for gastronomisektoren. Denne professionelle tilgang betyder, at uddannelse nu er påkrævet inden for en række relaterede tekniske områder. I dag skal gastronomien ses fra et perspektiv, der går ud over praksis med madlavning. Det betyder, at der nu er behov for egnede læringsmiljøer, der med succes kan kombinere gastronomi og forretning, madlavning og investeringsafkast. Udviklingen af gastronomi har resulteret i inddragelse af en række videnskabelige og tekniske spørgsmål, der kun for få år siden ikke havde noget at gøre med madlavning som erhverv. Vi er nødt til at udvide uddannelseshorisonter for fremtidige fagfolk, så vi kan udstyre dem med de værktøjer og viden, de har brug for for at bringe FoU+i gastronomiligningen som en konkurrencemæssig faktor i deres praksis. href = "http://www.uchceu.com/en/studies/degree/gastronomy -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
Sep 2022
på universitet