Filter
Bachelorgrader
Tyrkiet Antalya Studietype: alle Hastighed: alle

Fødevarestudier Antalya - Fødevarestudier-uddannelser i Antalya Fødevarestudier, Antalya

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Tyrkiet, officielt Republikken Tyrkiet, er et transkontinentale land, som ligger for det meste på Anatolien i det vestlige Asien og på East Thrakien i det sydøstlige Europa. Mange tyrkiske universiteter (både offentlige og private) deltager i paneuropæiske udvekslingsprogrammer for studerende (Socrates, Erasmus og lignende). Nogle har også aftaler med ikke-europæiske universiteter, også.

Antalya kunne være verdens fjerde mest besøgte by, men det har også mere end 32 tusinde studerende. De fleste af dem er på Akdeniz University. Der er også to flere universiteter - Antalya International University og AKEV Antalya University, der blev startet frisk i 2012.

Fødevarestudier Antalya - Tag din Bachelor i Antalya. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Fødevarestudier, Antalya

Grader
Sted
Tyrkiet
Antalya
Studietype
Hastighed
Antalya Bilim University

Gastronomi og kulinarisk kunst inkorporerer en filosofi om kunst og kultur samt at være en videnskab om at spise-drikke. Culinary Arts, der længe har været blandt program ... [+]

Oversigt

Gastronomi og kulinarisk kunst inkorporerer en filosofi om kunst og kultur samt at være en videnskab om at spise-drikke. Culinary Arts, der længe har været blandt programmerne fra forskellige internationale universiteter og institutter, har også været et samlingspunkt i Tyrkiet. Det faktum, at kulturstrukturen ændrer sig og turismen er den sektor, der udvikler sig hurtigst i Tyrkiet, har spillet en betydelig rolle i dette resultat. I denne forbindelse er målet med Gastronomy and Culinary Arts at uddanne kokke, der kan tilbyde prøver af lokalt og internationalt køkken og blive kandidater til at være køkkenkokke og chefer i fødevare- og drikkevaresektoren. De forventes også at bidrage til at øge antallet af kvalificerede og uddannede personer, der er meget nødvendige i indkvartering og mad og drikke industrier. Disse personer trænes i en måde at forbedre deres kommunikation og administrative viden og færdigheder, og de vil generelt have roller i servicebranchen.... [-]

Tyrkiet Antalya
September 2019
Engelsk
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk