BACHELORSTUDIES

Fødevarestudier i Tyrkiet - Fødevarestudier-uddannelser i Tyrkiet Fødevarestudier

Bachelorgrader fra akkrediterede gymnasier og universiteter kan være vigtige trædesten mod en succesfuld karriere.Den mest almindelige form for bacheloruddannelse er en bachelor 's grad, normalt tildeles efter fire års succesfuld undersøgelse

Universiteterne i Tyrkiet giver enten to eller fire års uddannelse for universitetsstudier, mens kandidatuddannelser sidste minimum to år. Der er omkring 820 videregående uddannelsesinstitutioner i Tyrkiet, herunder 76 universiteter med en samlet elev indskrivning af over 1 million. Kvaliteten af ​​undervisning på de tyrkiske universiteter varierer meget, nogle give undervisning og faciliteter på lige fod med internationalt anerkendte skoler.

Fødevarestudier i Tyrkiet - Tag din Bachelor i Tyrkiet. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Fødevarestudier, Tyrkiet Filter

BSc i gastronomi og kulinarisk kunst

Ozyegin University
BSc
Sep 2020
<
4 år
Engelsk
på universitet

Undergraduate Gastronomi og kulinariske Kunst Program er designet til studerende, der ønsker at forfølge en professionel karriere inden for kulinariske kunst og madvarer.

Læs mere

Bachelor i gastronomi og kulinarisk kunst

Antalya Bilim University
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
8 måneder
Engelsk
på universitet

Gastronomi og kulinarisk kunst inkorporerer en filosofi om kunst og kultur samt at være en videnskab om at spise-drikke. Culinary Arts, der længe har været blandt programmerne ...

Læs mere