BACHELORSTUDIES

Fødevareteknologi i Italien - Fødevareteknologi-uddannelser i Italien Fødevareteknologi

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Undersøgelsen af ​​mad og drikkevare teknologi kan være af interesse for personer, der søger karriere inden for fødevareindustrien, da dette studieområde kan fokusere på at udvikle en grundlæggende forståelse af fødevareforberedelse, forarbejdning og sikkerhed.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Fødevareteknologi i Italien - Tag din Bachelor i Italien. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Fødevareteknologi, Italien Filter

Bachelor i fødevaresystem: Management, bæredygtighed og teknologier

University of Parma
Bachelor
Okt 2020
<
Fuldtid
<
3 år
Italiensk
på universitet

Grunduddannelsen, Food Systems: Bæredygtighed, ledelse og teknologi, forbereder de studerende til at blive ekspert Food Systems managers. Programmet giver de studerende den tv ...

Læs mere

Bachelor i fødevarer og -teknologi

Mediterranea University of Reggio Calabria
Bachelor
Okt 2020
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Fødevarevidenskab og teknologier

Læs mere