BACHELORSTUDIES.DK

Fødevareteknologi-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

Hvis du træffer beslutningen om at fortsætte dine studier for at komme ind i et bestemt karrierefelt eller bare ønsker at fortsætte med at lære, kan du ved afslutningen af ​​et standard studieforløb opnå en bachelorgrad. En alsidig grad, kravet om en bachelor er ved at blive mere og mere udbredt i mange erhverv.

Har du altid spekuleret på, hvordan mad og drikkevarer er skabt? En grad i kulinarisk teknologi er det rigtige felt at sætte din lidenskab til at bruge. Hvad er en bachelor i mad og drikkevare teknologi? Det er en spændende mulighed for potentielt at møde og positivt påvirke verdens ernæringsbehov. I dette program kan du ikke kun lære videnskaben bag oprettelsen af ​​mad og drikkevarer, du kan lære om miljøpåvirkningerne og kombinere videnskab med en stærk læseplan i business management.

Du kan lære færdigheder, der kan bære dig gennem en vellykket karriere og et rigt og afbalanceret liv. Ud over potentiel laboratoriedatabearbejdning og landbrugsindustriuddannelse kan du også komme til at forstå ernæring på en måde, der kan forbedre dit liv og sundhed, og det, der er væsentligt for dem omkring dig.

Når du forfølger en bachelorgrad, afhænger udgifterne til din uddannelse af visse faktorer. Disse omfatter det land og den region, hvor du går i skole, den angivne undervisning skitseret, og antallet af år du går i skole.

Efter eksamen er eleverne typisk bevæbnet med viden og erfaring for at komme ind på et meningsfuldt og spændende felt. Du har muligvis mulighed for at arbejde som kok, fødevareingeniør eller ernæringsekspert, udvikle mad og drikkevarer, der er centreret om en behagelig og sund ernæring, der også er sikker og bæredygtig. Dine færdigheder kan også forberede dig til hjælperoller, herunder proces- og udstyrsudviklingsleder, kvalitetssikringsingeniør og marketingdirektør.

Når du tjener en bachelor i mad og drikkevare teknologi, er verden dit klasseværelse. Du kan have en række uddannelsesmæssige muligheder, såsom on-campus og online klasser, eller endda en hybrid kombination af begge. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

2 Resultater i Fødevareteknologi Filter

Bachelor i fødevarer og -teknologi

Mediterranea University of Reggio Calabria
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Italien Reggio Calabria

Fødevarevidenskab og teknologier

Bachelor i Food System: Ledelse, Bæredygtighed og Teknologier

University of Parma
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2019 Italien Parma

Den bacheloruddannelse, Food Systems: Bæredygtighed, Ledelse og Teknologi, forbereder eleverne til at blive ekspert Food Systems ledere. Programmet giver eleverne den tværfaglige viden, der er nødvendig for at arbejde i erhvervslivet, miljøet og naturressourceforvaltningen inden for fødevarebranchen. Den faglige profil er i overensstemmelse med strategien for bæredygtig udvikling, der er skitseret i Europa-Kommissionens meddelelse om "Innovation for bæredygtig vækst: En bioøkonomi for Europa".