$close

Filtre

Se resultater

Fødevarevidenskab i Argentina - Fødevarevidenskab-uddannelser i Argentina Fødevarevidenskab

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.I fødevarevidenskab programmer studerende lærer de videnskabelige principper bag forarbejdning af fødevarer, opbevaring, emballering og di… Læs mere

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

I fødevarevidenskab programmer studerende lærer de videnskabelige principper bag forarbejdning af fødevarer, opbevaring, emballering og distribution. De studerer human ernæring, fødevarer kemi, mikrobiologi, og menneskers sundhed og sikkerhed.

Internationale studerende vil finde et bredt og forskelligartet vifte af højere læreanstalter tilbyder fremragende muligheder for overkommelige undersøgelser af høj standard. Stor betydning som er fastsat på uddannelsessystemet i Argentina. Deres mål er at give videnskabelige, faglige, humanistisk og teknisk uddannelse i den højeste sfære.

Fødevarevidenskab i Argentina - Tag din Bachelor i Argentina. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Læs mere om at studere i Argentina
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
UNJu Universidad Nacional De Jujuy
Jujuy, Argentina

Gennem sin viden vil Bachelor of Food Science være i stand til at arbejde i: Planlægning og tilsyn med sundhed og hygiejne i virksomheder og udstyr relateret til produktion og ... +

Gennem sin viden vil Bachelor of Food Science være i stand til at arbejde i: Planlægning og tilsyn med sundhed og hygiejne i virksomheder og udstyr relateret til produktion og markedsføring af fødevarer. Fortolkning af analyseresultater og bestemmelse af kvalitet og evne til forbrug og kommercialisering af mad med hensyn til oprindelse, udarbejdelse og konservering. Undervisning og videnskabelig forskning i private eller officielle institutioner. Laboratorier arbejder med fysisk, kemisk og biologisk analyse for at bestemme graden af forurening af råvarer og fødevarer. -
Bachelor
Spanish (Argentina)
på universitet