$close

Filtre

Se resultater

Fødevarevidenskab Jujuy - Fødevarevidenskab-uddannelser i Jujuy Fødevarevidenskab, Jujuy

Bachelorgrader fra akkrediterede gymnasier og universiteter kan være vigtige trædesten mod en succesfuld karriere.Den mest almindelige form for bacheloruddannelse er en bachelor 's grad, normalt tildeles efter fire års succesfuld undersøgelse Mad videnskaber bruger kemi, mikrobiologi, teknik og biokemi til at hjælpe producere varig, nærende, og let tilgængelig mad. Studere fødevarer v… Læs mere

Bachelorgrader fra akkrediterede gymnasier og universiteter kan være vigtige trædesten mod en succesfuld karriere.Den mest almindelige form for bacheloruddannelse er en bachelor 's grad, normalt tildeles efter fire års succesfuld undersøgelse

Mad videnskaber bruger kemi, mikrobiologi, teknik og biokemi til at hjælpe producere varig, nærende, og let tilgængelig mad. Studere fødevarer videnskaber kan bidrage til at opnå en større forståelse af udviklingen af ​​fødevaresystemer og hvordan man kan skabe bæredygtige fødegrundlag for de kommende generationer.

Argentina har et multikulturelt samfund og er en indbydende land for studerende vælger at studere i udlandet. Kvaliteten af ​​uddannelse er fremragende og også meget overkommelige.

Fødevarevidenskab Jujuy - Tag din Bachelor i Jujuy. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Argentina
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
UNJu Universidad Nacional De Jujuy
Jujuy, Argentina

Gennem sin viden vil Bachelor of Food Science være i stand til at arbejde i: Planlægning og tilsyn med sundhed og hygiejne i virksomheder og udstyr relateret til produktion og ... +

Gennem sin viden vil Bachelor of Food Science være i stand til at arbejde i: Planlægning og tilsyn med sundhed og hygiejne i virksomheder og udstyr relateret til produktion og markedsføring af fødevarer. Fortolkning af analyseresultater og bestemmelse af kvalitet og evne til forbrug og kommercialisering af mad med hensyn til oprindelse, udarbejdelse og konservering. Undervisning og videnskabelig forskning i private eller officielle institutioner. Laboratorier arbejder med fysisk, kemisk og biologisk analyse for at bestemme graden af forurening af råvarer og fødevarer. -
Bachelor
Spanish (Argentina)
på universitet