$close

Filtre

Se resultater

Fødevarevidenskab Asien - Fødevarevidenskab-programmer Fødevarevidenskab Asien

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab. Mad videnskaber fokuserer på studiet af fødevarer, med vægt på at skabe pålidelige, bæredygtige og sikre fødevarer kilder. Forståe… Læs mere

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Mad videnskaber fokuserer på studiet af fødevarer, med vægt på at skabe pålidelige, bæredygtige og sikre fødevarer kilder. Forståelse fødevarer videnskaber kan føre til vigtige opdagelser i fødevareteknologi samt produktion og vedligeholdelse af en sund fødevareforsyning.

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

Fødevarevidenskab Asien - Tag din Fødevarevidenskab Asien. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Ho Chi Minh City University of Technology
Ho Chi Minh-byen, Vietnam

Studerende interesseret i produktion, forarbejdning, emballering, sikkerhed og / eller transport af verdens fødevareforsyning ville være interesseret i Food Engineering specia ... +

Studerende interesseret i produktion, forarbejdning, emballering, sikkerhed og / eller transport af verdens fødevareforsyning ville være interesseret i Food Engineering specialisering. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
Sep 2022
på universitet
 
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
Hong Kong, Hongkong

Dette program sigter mod at udstyre kandidater med både teoretisk viden og praktiske færdigheder inden for fødevarevidenskab og sikkerhed (såsom fødevarekemi, ernæringsvidensk ... +

Dette program sigter mod at udstyre kandidater med både teoretisk viden og praktiske færdigheder inden for fødevarevidenskab og sikkerhed (såsom fødevarekemi, ernæringsvidenskab, mikrobiologi, fødevareteknik, fødevaresikkerhed), der kan fungere i fødevareindustrien og fremme fødevaresikkerheden i samfund. Disse kan hjælpe dem med at udføre effektivt i fødevare-, ernærings- og cateringindustrien og løse problemer i forbindelse med fødevarevidenskab og sikkerhed. Det vil også give eleverne generiske ledelsesevner til at fungere effektivt som vejledere og ledere, da de udvikler sig i deres karriere. -
BSc
Fuldtid
2 - 4 år
Engelsk
på universitet
 
Universiti Kuala Lumpur- UniKL
Kuala Lumpur, Malaysia

Dette program anvender principperne for kemiteknik og fødevarekemi til storskalaforarbejdning af fødevarer.Fødevarer skal være nærende, dvs. give de essentielle næringsstoffer ... +

Dette program anvender principperne for kemiteknik og fødevarekemi til storskalaforarbejdning af fødevarer.Fødevarer skal være nærende, dvs. give de essentielle næringsstoffer for vækst og sundhed; de skal være sikre, fri for farlige mikroorganismer og kemiske kontaminanter; og hvis de overhovedet skal indtages, skal de være attraktive i smag og udseende.I dette program lærer eleverne at tilpasse enhedsoperationerne i traditionel kemiteknik til de specifikke krav til fødevareforarbejdning.Hovedformålet med dette program er at gøre det muligt for veluddannede kemiingeniører at arbejde i fødevareindustrien, muligvis en af de største fremstillingsindustrier i Malaysia, kandidater fra UniKL kan sælges efter endt uddannelse. Programmet omfatter eksponering for områder inden for fødevarekemi, fødevaremikrobiologi, fødevareteknik, fødevaresikkerhed, fødevareforarbejdning og næringsværdien af fødevarer.Det er også designet til at give dybde og bredde til de relevante fysiske og biologiske videnskaber, som fødevarevidenskab og -teknologi er baseret på. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
Sep 2022
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
IPB University
Dramaga, Indonesien

Food Technology Program (FTP) ved Institut for Fødevarevidenskab og Teknologi, Fakultet for Landbrugsteknologi og Teknologi, Bogor Landbrugsuniversitet (IPB) er et grunduddann ... +

Food Technology Program (FTP) ved Institut for Fødevarevidenskab og Teknologi, Fakultet for Landbrugsteknologi og Teknologi, Bogor Landbrugsuniversitet (IPB) er et grunduddannelsesprogram, der fokuserer på at fremstille kandidater, der har kompetencer i at forarbejde fødevarer til det sikre, kvalitet og sunde fødevarer i industriel skala. -
Bachelor
Fuldtid
8 semestre
Engelsk
på universitet
 
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Al Ain, Forenede Arabiske Emirater

Fødevarevidenskab beskæftiger sig med anvendelsen af videnskab og teknologi til fremstilling, produktion, forarbejdning, emballering og distribution af sikre og ernæringsmæssi ... +

Fødevarevidenskab beskæftiger sig med anvendelsen af videnskab og teknologi til fremstilling, produktion, forarbejdning, emballering og distribution af sikre og ernæringsmæssige fødevarer af høj kvalitet. Fødevarevidenskabs-bachelorprogrammet er akkrediteret af Institute of Food Technology (IFT), USA. Studerende, der tilslutter sig dette program, gennemgår professionel uddannelse i de fem centrale discipliner i fødevarevidenskab: fødevarekemi & -analyse, fødevaresikkerhed & mikrobiologi, fødevarebehandling og -teknik, anvendt fødevarevidenskab og succesfærdigheder. -
BSc
Fuldtid
4 år
Engelsk
på universitet
 
Indonesia International Institute for Life Sciences (i3L)
Jakarta, Indonesien

Fødevareteknologi er en gren af ​​fødevarevidenskab som beskæftiger sig med de faktiske produktionsprocesser til at gøre fødevarer. For at opfylde og fastholde sin ernæringsmæ ... +

Fødevareteknologi er en gren af ​​fødevarevidenskab som beskæftiger sig med de faktiske produktionsprocesser til at gøre fødevarer. For at opfylde og fastholde sin ernæringsmæssige kvalitet, skal maden være både sikkert produceret og sikkert leveret til forbruger. Dette kræver behandling teknologier til at omdanne råvarer til fødevarer samt bevaring teknologier til at øge holdbarheden af ​​fødevarer ... -
Bachelor
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 
Hong Kong Polytechnic University
Hung Hom, Hongkong

Bachelor of Science (Honours) i anvendt biologi med bioteknologi sigter mod at producere kompetente fagfolk inden for bioteknologi for at imødekomme behovene i bioteknologirel ... +

Bachelor of Science (Honours) i anvendt biologi med bioteknologi sigter mod at producere kompetente fagfolk inden for bioteknologi for at imødekomme behovene i bioteknologirelaterede sektorer i Hong Kong, Kina og verden. I dette program får de studerende en grundig forståelse af principperne, begreberne og anvendelserne af bioteknologi. Gennem at lære principperne for moderne bioteknologi udvikler de studerende analytiske, kreative og problemløsende evner. Kandidater fra programmet er godt forberedt på karriere i den hastigt voksende biovidenskab / bioteknologiske industri i Hong Kong, regionen og rundt om i verden. De kan også forfølge yderligere studier i postgraduate programmer lokalt eller i udlandet. -
BSc
Fuldtid
4 år
Engelsk
Sep 2022
på universitet
 
جامعة القدس
Abu Dis, Palæstina

Fødevareindustrien er afhængig af en lang række processer til fremstilling af den store mængde mad, vi ser i dag. Fødevareteknik bruger principperne for kemi, mikrobiologi og ... +

Fødevareindustrien er afhængig af en lang række processer til fremstilling af den store mængde mad, vi ser i dag. Fødevareteknik bruger principperne for kemi, mikrobiologi og teknik til at designe fødevareproduktionsprocesser. Undervisningsplanen for Food Engineering Department fokuserer på at give den studerende de færdigheder og koncepter, der er relateret til madteknik og teknologi, der fokuserer på at udvikle nye fødevarer, designe processer til produktion af disse fødevarer, vælge emballagemateriale, studere holdbarhed og sensoriske evaluering af produktet. Design og kontrol af operationer i fødevarefabrikker, metoder til produktion af funktionelle fødevarer, kvalitetskontrol af fødevareprodukter ud over at styre fødevarefabrikker og metoder til markedsføring af fødevareprodukter. Ud over de mikrobiologiske og kemiske tests vil studerende inden for fødevareteknik studere grundlæggende fænomener, der er direkte relateret til produktionen af fødevarer og deres egenskaber. Instituttets undervisningsplan kvalificerer sine kandidater til at påtage sig flere og varierede opgaver i fødevareindustrien, der er blevet en industri, der kombinerer høje teknologier og flere processer baseret på biokemi og teknologi. Fødevareingeniørafdelingen er kendetegnet ved, at den kvalificerer sin kandidat til at arbejde inden for bioteknologi (bioteknologi) og fødevareindustri. Ud over at arbejde i forskellige grene af fødevareindustrien og bioteknologien vil instituttets kandidater være kvalificerede til at arbejde også inden for farmaceutiske og kosmetiske industrier og inden for forskning inden for forskningsinstitutioner, der er interesseret i biovidenskab og miljøteknik. De vil også være i stand til at arbejde i institutioner, der beskæftiger sig med kontrol med fødevare- og bioteknologiindustrien (Institution for Standards and Metrology). De vil også være i stand til at arbejde i konsulentfirmaer, der beskæftiger sig med fødevare- og miljøudvikling. -
Bachelor
Arabic
på universitet