$close

Filtre

Se resultater

Fødevarevidenskab Ontario - Fødevarevidenskab-uddannelser i Ontario Fødevarevidenskab, Ontario

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år. Mad videnskaber er en gren af ​​anvendt videnskab, der koncentrerer sig om den fysiske makeup af mad og de biologiske udvikling, der skal finde sted, f… Læs mere

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Mad videnskaber er en gren af ​​anvendt videnskab, der koncentrerer sig om den fysiske makeup af mad og de biologiske udvikling, der skal finde sted, for at maden skal produceres. Studere fødevarer videnskaber kan bidrage til udviklingen af ​​forarbejdning af fødevarer samt sikre fødevarer pakning og distribution.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Fødevarevidenskab Ontario - Tag din Bachelor i Ontario. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Canada
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
George Brown College
Toronto, Canada

Lederskabskrav Den første fireårige Honours Bachelor of Food Studies-grad i Canada kombinerer kulinarisk kunst og et omfattende pensum for madstudier. Fødevaresektoren er alti ... +

Lederskabskrav Den første fireårige Honours Bachelor of Food Studies-grad i Canada kombinerer kulinarisk kunst og et omfattende pensum for madstudier. Fødevaresektoren er altid i forandring, især når det kommer til gæstfrihed og kulinariske kunst. Denne konstante ændring har forstærket behovet for en mere holistisk tilgang til kulinarisk undervisning - en, der giver eleverne mulighed for at undersøge fødevaresystemet, mens de mestrer en række forskellige kulinariske teknikker. Honours Bachelor of Food Studies-programmet giver morgendagens madledere færdigheder, indsigt og viden til at få succes på dette hastigt skiftende felt. Det tilbyder omfattende karriere Pathways for professionelle inden for madservice, samtidig med at det giver fødevaresektoren ledere, der kan trives i både profit- og nonprofitorganisationer. Kandidater vil blive positioneret til at lykkes i en bred vifte af fødevarerelaterede erhverv, herunder roller inden for kulinarisk, uddannelse, turisme, rekreation, sundhed, fødevaresikkerhed, bæredygtighed, økonomisk udvikling, landbrug, offentlig politik og forskning. Der er voksende muligheder for karriere baseret på både kulinarisk erfaring og alsidig kritisk tænkning. Toronto giver en unik ramme for dette program på grund af dets rigdom af multikulturelle og indfødte madtraditioner. I klasseværelset og videre vil eleverne blive introduceret til madens pulserende verden i et kulturelt mangfoldigt og inkluderende miljø. Studerende vil deltage i en betalt co-op placering fokuseret på anvendelsen af kulinariske og mad animation færdigheder. Derudover vil udvalgte kurser gennem hele programmet omfatte samfundsengagerede læringsmuligheder. Dine feltuddannelsesmuligheder Tag del i et unikt og robust eksternt skab. George Brown arbejder med arbejdsgivere og industripartnere for at identificere potentielle muligheder for erhvervserfaring. Studerende opfordres også kraftigt til at forfølge uafhængige erhvervserfaringsmuligheder, som de mener vil give de læringserfaringer, de værdsætter, og opfylde programmets læringsresultater. Denne værdifulde erhvervserfaring kan igen føjes til dit CV. Ud over mere formel arbejdserfaring på jobbet George Brown College efter at give læringsmuligheder med udfordringer og kunder i den virkelige verden. Få mere at vide om feltuddannelse på Center for Hospitality and Culinary Arts. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
på universitet
 
Le Cordon Bleu University Ottawa
Ottawa, Canada

Kombination af kulinarisk kunst, ernæring og fødevarevidenskab Bachelor i integreret fødevarevidenskab, den første af sin art i Canada, er et innovativt tværfagligt program le ... +

Kombination af kulinarisk kunst, ernæring og fødevarevidenskab Bachelor i integreret fødevarevidenskab, den første af sin art i Canada, er et innovativt tværfagligt program leveret i fællesskab af University of Ottawa og Le Cordon Bleu Ottawa. Programmet vil forberede fremtidige kandidater til at lede i enhver branche, hvor mad spiller en nøglerolle, herunder sundhedspleje, uddannelse, gæstfrihed, forretning eller forskning og udvikling. Kandidater fra dette program vil have en bred og omfattende forståelse af madrelateret praksis og vil være udstyret til at give strategisk ledelse og operationel vejledning i kommercielle omgivelser. "Dette partnerskab forbinder eksperter fra to verdenskendte institutioner for at levere et unikt program, der er rettidigt og udfylder et vidensgab i branchen. Kandidater vil have færdighederne og erfaringen til at være førende i enhver branche, hvor mad spiller en rolle." Aurélien Legué - Le Cordon Bleu Ottawa Chef Instruktør -
Bachelor
Engelsk
på universitet