$close

Filtre

Se resultater

Fødevarevidenskab Bolzano - Fødevarevidenskab-uddannelser i Bolzano Fødevarevidenskab, Bolzano

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.I fødevarevidenskab programmer studerende lærer de videnskabelige principper bag forarbejdning af fødevarer, opbevaring, emballering og distribution. De studerer human ern… Læs mere

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

I fødevarevidenskab programmer studerende lærer de videnskabelige principper bag forarbejdning af fødevarer, opbevaring, emballering og distribution. De studerer human ernæring, fødevarer kemi, mikrobiologi, og menneskers sundhed og sikkerhed.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Bolzano præstation inden for uddannelse kan være perfekt bedømmes gennem sin autonome arbejdsorgan EURAC. Denne institution fremmer forskningsundersøgelser. Italien er stærkt hædret for at være et knudepunkt for forskning uddannelse for alle, der er interesseret i at udføre forskning i Italien.

Fødevarevidenskab Bolzano - Tag din Bachelor i Bolzano. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Italien
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Italien

Denne bachelor giver dig mulighed for at opnå den tværfaglige kompetence, der kræves for at arbejde inden for produktion og kommercialisering af afgrøder og animalske produkte ... +

Denne bachelor giver dig mulighed for at opnå den tværfaglige kompetence, der kræves for at arbejde inden for produktion og kommercialisering af afgrøder og animalske produkter, forarbejdning af landbrugsvarer til fødevarer og bæredygtig forvaltning af skove og bjergterritorier. Brugen af moderne teknologi har også ændret landbruget. I dag er begreber som bæredygtighed og beskyttelse af miljøet tæt forbundet med dyrkning af afgrøder og fødevareproduktion. Landbrugssektoren kræver en form for viden, der går ud over de enkelte discipliners grænser og konstant faglig udvikling for at holde sig ajour med den seneste udvikling på området. Dette kursus henter sit indhold fra forskellige videnskabelige grene: naturvidenskab, ingeniørvidenskab og økonomi for at tilbyde dig en omfattende, solid uddannelsesbaggrund. På det tredje år vil du specialisere dig i et af følgende områder i henhold til den valgte vej: Landbrugsproduktion Forvaltning af Bjergmiljøet Fødevarevidenskab Hvert læseplan kan kun tilbydes, hvis et minimum antal studerende er nået. -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Engelsk, Tysk, Italiensk
Sep 2022
på universitet
 
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Italien

Dette program, udviklet sammen med kokken Norbert Niederkofler, giver dig de tværfaglige færdigheder, du har brug for for at arbejde inden for sund, bæredygtig bjergenogastron ... +

Dette program, udviklet sammen med kokken Norbert Niederkofler, giver dig de tværfaglige færdigheder, du har brug for for at arbejde inden for sund, bæredygtig bjergenogastronomi, respektere biodiversitet, bygge på lokale traditioner og produkter og fokusere på fødevareinnovation i en cirkulær økonomi. Tradition (respekt for værdier, gamle forarbejdningsmetoder og territoriet), kreativitet (brug af naturlige produkter for at få mest muligt ud af deres smag), ærlighed (at værdsætte producenternes arbejde ved at integrere dem i en god cirkel, der producerer økonomisk, social og kulturel vækst), innovation (ved at bruge forskellige teknikker til at udvinde mest mulig smag fra råvaren og præsentere det så naturligt som muligt på tallerkenen) og bæredygtighed (integrere processer i et cirkulært system, der samtidig udvikler køkkenet, økonomien og kulturen) er værdierne der guider dette program. Målet med dette tresprogede program er at uddanne mad- og vineksperter, der er i stand til at hæve mad til status som kultur og give den en ny identitet, på grundlag af Michelin-kokken Norbert Niederkoflers Cook the Mountain-filosofi. Et innovativt koncept, der har til formål at gentænke økonomisk og social udvikling ved at undersøge forholdet mellem produktion, produkt, territorium og forbrug for at skabe et køkken, der er en katalysator for kulturelle processer for at sprede en model for bæredygtig udvikling. Råvarerne, som ofte er svære at finde i en uigennemtrængelig kontekst som Dolomitterne eller andre bjergområder, bliver gjort mere værdifulde gennem genoprettelse af traditioner og genopdagelse af biodiversitet med det endelige resultat at hæve mad til kultur og give den en ny identitet. Effekten er at bidrage til skabelsen af et tværgående forskningslaboratorium om gastronomi, der undersøger de værdier, der på globalt plan kulturelt og socialt forener de mennesker, der lever i bjergene som en ressource, passion, udfordring, arv, der skal beskyttes, som samt at tilskynde til en ny måde at opleve forholdet mellem køkken og bjerge, der kombinerer etik og hygge, miljømæssig bæredygtighed og territorial udvikling. I denne sammenhæng påtager mad- og vineksperter, der dimitterer fra dette program, rollen som "emotionelle undervisere", der er i stand til at fremme en ny livsstil. -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Engelsk, Tysk, Italiensk
Sep 2022
på universitet