$close

Filtre

Se resultater

Fødevarevidenskab i Japan - Fødevarevidenskab-uddannelser i Japan Fødevarevidenskab

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.Fødevarevidenskab programmer tilbyder en indersciplinary tilgang til… Læs mere

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

Fødevarevidenskab programmer tilbyder en indersciplinary tilgang til studiet af mad og er fokuseret på løbende at forbedre kvaliteten af ​​fødevarer. Food videnskab og teknologi emner kan nævnes: animalske fødevarer, vegetabilske fødevarer, forarbejdning af fødevarer og kvalitetsstyring, mad analyse, emballage til fødevarer, mad produktudvikling.

Japan er en ø nation i Østasien. Beliggende i Stillehavet, det ligger øst for havet af Japan, Kina, Nordkorea, Sydkorea og Rusland, der strækker sig fra havet af Okhotsk i nord til det Østkinesiske Hav og Taiwan i syd.

Fødevarevidenskab i Japan - Tag din Bachelor i Japan. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Læs mere om at studere i Japan
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Azabu University
Sagamihara, Japan

Studerende får grundig viden om fødevarevidenskab og tekniske færdigheder med det mål at opretholde og fortsætte med at udvikle et sundt samfund. Vi uddanner fødevarevidenskab ... +

Studerende får grundig viden om fødevarevidenskab og tekniske færdigheder med det mål at opretholde og fortsætte med at udvikle et sundt samfund. Vi uddanner fødevarevidenskabsspecialister til at være aktive inden for en lang række områder relateret til mad. Studerende vil studere videnskaben om fødevaresikkerhed og funktionalitet, en velkendt del af vores daglige liv, ud fra to forskellige tilgange. -
Bachelor
Japansk
på universitet
 
石川县立大学
Nonoichi, Japan

Emnet for madvidenskab er det daglige element af 'mad'. Fødevareindustrien tiltrækker i stigende grad opmærksomhed om fødevaresikkerhed og andre spørgsmål, så vores mål er at ... +

Emnet for madvidenskab er det daglige element af 'mad'. Fødevareindustrien tiltrækker i stigende grad opmærksomhed om fødevaresikkerhed og andre spørgsmål, så vores mål er at pleje individer, der kan være aktive i denne branche. Til dette formål, ved hjælp af de nyeste teknologier som f.eks. Bioteknologi, sker der udvikling inden for fødevareforarbejdning, opbevaring og distributionsteknologi. Desuden får eleverne forståelse for fødevares sikkerhed og funktionalitet og deltager i læring og forskning i forbindelse med vedligeholdelse og fremme af sundhed gennem mad og på systemer, der leverer sikker og rigelig mad. For at opnå viden og lære om teknologierne relateret til 'mad', som involverer forskellige aspekter såsom fremstilling, forarbejdning og distributionsteknologier og metoder fra det molekylære niveau samt ernærings- og hygiejneproblemer, er eleverne involveret i foredrag og eksperimenter , foruden uddannelse på produktionsanlæg og fødevarerelaterede virksomheder. -
Bachelor
Japansk
på universitet
 
Shizuoka Eiwa Gakuin University
Shizuoka, Japan

Vi har oprettet en læreplan for at erhverve kvalifikationer som ernæringseksperter, fødevarespecialister og fødevareforskere baseret på de tre søjler inden for diætetik, ernær ... +

Vi har oprettet en læreplan for at erhverve kvalifikationer som ernæringseksperter, fødevarespecialister og fødevareforskere baseret på de tre søjler inden for diætetik, ernæringsvidenskab og kogevidenskab. Studerende udvikler sig til fremragende ressourcer, der er i stand til at bidrage fra dag ét i en række forskellige samfundsmæssige scener som madprofessionelle. -
Bachelor
Japansk
på universitet