$close

Filtre

Se resultater

Fødevarevidenskab Nonoichi - Fødevarevidenskab-uddannelser i Nonoichi Fødevarevidenskab, Nonoichi

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.I fødevarevidenskab programmer studerende lærer de videnskabelige principper bag forarbejdning af fødevarer, opbevaring, emballering og distribution. De studerer human ern… Læs mere

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

I fødevarevidenskab programmer studerende lærer de videnskabelige principper bag forarbejdning af fødevarer, opbevaring, emballering og distribution. De studerer human ernæring, fødevarer kemi, mikrobiologi, og menneskers sundhed og sikkerhed.

Japan har en af ​​de stærkt integrerede videregående uddannelsessystemer i Asien. Japans tilgang til videnskab og teknologi er meget populære og dermed deres uddannelsesniveau meget struktureret fra barndom til primær gennem sekundær til tertiære niveauer. Med 126 millioner mennesker, der bor i Japan har en kulturel rigt miljø. Større Tokyo-området er det største byområde i verden, med over 30 millioner indbyggere.

Fødevarevidenskab Nonoichi - Tag din Bachelor i Nonoichi. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Japan
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
石川县立大学
Nonoichi, Japan

Emnet for madvidenskab er det daglige element af 'mad'. Fødevareindustrien tiltrækker i stigende grad opmærksomhed om fødevaresikkerhed og andre spørgsmål, så vores mål er at ... +

Emnet for madvidenskab er det daglige element af 'mad'. Fødevareindustrien tiltrækker i stigende grad opmærksomhed om fødevaresikkerhed og andre spørgsmål, så vores mål er at pleje individer, der kan være aktive i denne branche. Til dette formål, ved hjælp af de nyeste teknologier som f.eks. Bioteknologi, sker der udvikling inden for fødevareforarbejdning, opbevaring og distributionsteknologi. Desuden får eleverne forståelse for fødevares sikkerhed og funktionalitet og deltager i læring og forskning i forbindelse med vedligeholdelse og fremme af sundhed gennem mad og på systemer, der leverer sikker og rigelig mad. For at opnå viden og lære om teknologierne relateret til 'mad', som involverer forskellige aspekter såsom fremstilling, forarbejdning og distributionsteknologier og metoder fra det molekylære niveau samt ernærings- og hygiejneproblemer, er eleverne involveret i foredrag og eksperimenter , foruden uddannelse på produktionsanlæg og fødevarerelaterede virksomheder. -
Bachelor
Japansk
på universitet