$close

Filtre

Se resultater

Fødevarevidenskab Sagamihara - Fødevarevidenskab-uddannelser i Sagamihara Fødevarevidenskab, Sagamihara

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.Fødevarevidenskab programmer tilbyder en indersciplinary tilgang til studiet af mad og er fokuseret på løbende at forbedre kvaliteten af ​​fødevarer. Food videnskab og… Læs mere

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Fødevarevidenskab programmer tilbyder en indersciplinary tilgang til studiet af mad og er fokuseret på løbende at forbedre kvaliteten af ​​fødevarer. Food videnskab og teknologi emner kan nævnes: animalske fødevarer, vegetabilske fødevarer, forarbejdning af fødevarer og kvalitetsstyring, mad analyse, emballage til fødevarer, mad produktudvikling.

Japan er en ø nation i Østasien. Beliggende i Stillehavet, det ligger øst for havet af Japan, Kina, Nordkorea, Sydkorea og Rusland, der strækker sig fra havet af Okhotsk i nord til det Østkinesiske Hav og Taiwan i syd.

Fødevarevidenskab Sagamihara - Tag din Bachelor i Sagamihara. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Japan
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Azabu University
Sagamihara, Japan

Studerende får grundig viden om fødevarevidenskab og tekniske færdigheder med det mål at opretholde og fortsætte med at udvikle et sundt samfund. Vi uddanner fødevarevidenskab ... +

Studerende får grundig viden om fødevarevidenskab og tekniske færdigheder med det mål at opretholde og fortsætte med at udvikle et sundt samfund. Vi uddanner fødevarevidenskabsspecialister til at være aktive inden for en lang række områder relateret til mad. Studerende vil studere videnskaben om fødevaresikkerhed og funktionalitet, en velkendt del af vores daglige liv, ud fra to forskellige tilgange. -
Bachelor
Japansk
på universitet