$close

Filtre

Se resultater

Fødevarevidenskab Shizuoka - Fødevarevidenskab-uddannelser i Shizuoka Fødevarevidenskab, Shizuoka

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.Fødevarevidenskab programmer tilbyder en indersciplinary tilgang til studiet af mad og er fokuseret på løbende at forbedre kvaliteten af ​​fødevarer… Læs mere

En bachelor 's grad er en bachelor-grad, der tilbydes af universiteter og højere læreanstalter, når studerende gennemfører et program for undersøgelse. De fleste bachelor kurser vare tre eller fire år med nogle varer op til syv år.

Fødevarevidenskab programmer tilbyder en indersciplinary tilgang til studiet af mad og er fokuseret på løbende at forbedre kvaliteten af ​​fødevarer. Food videnskab og teknologi emner kan nævnes: animalske fødevarer, vegetabilske fødevarer, forarbejdning af fødevarer og kvalitetsstyring, mad analyse, emballage til fødevarer, mad produktudvikling.

Japan har en af ​​de stærkt integrerede videregående uddannelsessystemer i Asien. Japans tilgang til videnskab og teknologi er meget populære og dermed deres uddannelsesniveau meget struktureret fra barndom til primær gennem sekundær til tertiære niveauer. Med 126 millioner mennesker, der bor i Japan har en kulturel rigt miljø. Større Tokyo-området er det største byområde i verden, med over 30 millioner indbyggere.

Fødevarevidenskab Shizuoka - Tag din Bachelor i Shizuoka. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Japan
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Shizuoka Eiwa Gakuin University
Shizuoka, Japan

Vi har oprettet en læreplan for at erhverve kvalifikationer som ernæringseksperter, fødevarespecialister og fødevareforskere baseret på de tre søjler inden for diætetik, ernær ... +

Vi har oprettet en læreplan for at erhverve kvalifikationer som ernæringseksperter, fødevarespecialister og fødevareforskere baseret på de tre søjler inden for diætetik, ernæringsvidenskab og kogevidenskab. Studerende udvikler sig til fremragende ressourcer, der er i stand til at bidrage fra dag ét i en række forskellige samfundsmæssige scener som madprofessionelle. -
Bachelor
Japansk
på universitet