$close

Filtre

Se resultater

Fødevarevidenskab Mellemøsten - Fødevarevidenskab-programmer Fødevarevidenskab Mellemøsten

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen. Mad videnskaber giver vigtig viden om ernæringsmæssige ressourcer ved at anvende videnskabe… Læs mere

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Mad videnskaber giver vigtig viden om ernæringsmæssige ressourcer ved at anvende videnskabelige principper til oprettelse, udvikling og vedligeholdelse af fødekilder. Personer, der studerer fødevarevidenskab kan vælge at arbejde som mad produktudviklere, kvalitetskontrol specialister, eller som salgsrepræsentanter for fødevarer og mad teknologivirksomheder.

Mellemøsten er fødestedet for flere nuværende store religioner og indflydelsesrige imperier fra årtusinder fortid. Lærde og dimittender få gavn af at nedsænke sig selv i disse kulturer og få en dybere forståelse af et af verdens mest levende regioner.

Fødevarevidenskab Mellemøsten - Tag din Fødevarevidenskab Mellemøsten. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
Online | MSc | PhD
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Al Ain, Forenede Arabiske Emirater

Fødevarevidenskab beskæftiger sig med anvendelsen af videnskab og teknologi til fremstilling, produktion, forarbejdning, emballering og distribution af sikre og ernæringsmæssi ... +

Fødevarevidenskab beskæftiger sig med anvendelsen af videnskab og teknologi til fremstilling, produktion, forarbejdning, emballering og distribution af sikre og ernæringsmæssige fødevarer af høj kvalitet. Fødevarevidenskabs-bachelorprogrammet er akkrediteret af Institute of Food Technology (IFT), USA. Studerende, der tilslutter sig dette program, gennemgår professionel uddannelse i de fem centrale discipliner i fødevarevidenskab: fødevarekemi & -analyse, fødevaresikkerhed & mikrobiologi, fødevarebehandling og -teknik, anvendt fødevarevidenskab og succesfærdigheder. -
BSc
Fuldtid
4 år
Engelsk
på universitet
 
جامعة القدس
Abu Dis, Palæstina

Fødevareindustrien er afhængig af en lang række processer til fremstilling af den store mængde mad, vi ser i dag. Fødevareteknik bruger principperne for kemi, mikrobiologi og ... +

Fødevareindustrien er afhængig af en lang række processer til fremstilling af den store mængde mad, vi ser i dag. Fødevareteknik bruger principperne for kemi, mikrobiologi og teknik til at designe fødevareproduktionsprocesser. Undervisningsplanen for Food Engineering Department fokuserer på at give den studerende de færdigheder og koncepter, der er relateret til madteknik og teknologi, der fokuserer på at udvikle nye fødevarer, designe processer til produktion af disse fødevarer, vælge emballagemateriale, studere holdbarhed og sensoriske evaluering af produktet. Design og kontrol af operationer i fødevarefabrikker, metoder til produktion af funktionelle fødevarer, kvalitetskontrol af fødevareprodukter ud over at styre fødevarefabrikker og metoder til markedsføring af fødevareprodukter. Ud over de mikrobiologiske og kemiske tests vil studerende inden for fødevareteknik studere grundlæggende fænomener, der er direkte relateret til produktionen af fødevarer og deres egenskaber. Instituttets undervisningsplan kvalificerer sine kandidater til at påtage sig flere og varierede opgaver i fødevareindustrien, der er blevet en industri, der kombinerer høje teknologier og flere processer baseret på biokemi og teknologi. Fødevareingeniørafdelingen er kendetegnet ved, at den kvalificerer sin kandidat til at arbejde inden for bioteknologi (bioteknologi) og fødevareindustri. Ud over at arbejde i forskellige grene af fødevareindustrien og bioteknologien vil instituttets kandidater være kvalificerede til at arbejde også inden for farmaceutiske og kosmetiske industrier og inden for forskning inden for forskningsinstitutioner, der er interesseret i biovidenskab og miljøteknik. De vil også være i stand til at arbejde i institutioner, der beskæftiger sig med kontrol med fødevare- og bioteknologiindustrien (Institution for Standards and Metrology). De vil også være i stand til at arbejde i konsulentfirmaer, der beskæftiger sig med fødevare- og miljøudvikling. -
Bachelor
Arabic
på universitet
 
Lebanese International University
Beirut, Libanon

Program udvikler de nødvendige færdigheder og videngrundlag for at hjælpe med og forvalter levering af måltider via en institutionel food service.

Program udvikler de nødvendige færdigheder og videngrundlag for at hjælpe med og forvalter levering af måltider via en institutionel food service. -
BA
Fuldtid
Okt 2022
på universitet