$close

Filtre

Se resultater

Fødevarevidenskab Nordamerika - Fødevarevidenskab-programmer Fødevarevidenskab Nordamerika

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.Fødevarevidenskab programmer tilbyder en indersciplinary tilgang til studiet af mad og er fok… Læs mere

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Fødevarevidenskab programmer tilbyder en indersciplinary tilgang til studiet af mad og er fokuseret på løbende at forbedre kvaliteten af ​​fødevarer. Food videnskab og teknologi emner kan nævnes: animalske fødevarer, vegetabilske fødevarer, forarbejdning af fødevarer og kvalitetsstyring, mad analyse, emballage til fødevarer, mad produktudvikling.

De Forenede Stater er et stort land i det nordlige Amerika, ofte kendt som "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "staterne ". Det er også samler mere end 310 mio mennesker, der er verdens 's tredjestørste befolkning. Det omfatter tætbefolkede byer med vidtstrakte forstæder, og store, ubeboede og naturligt smukke områder på samme tid.

Fødevarevidenskab Nordamerika - Tag din Fødevarevidenskab Nordamerika. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
George Brown College
Toronto, Canada

Lederskabskrav Den første fireårige Honours Bachelor of Food Studies-grad i Canada kombinerer kulinarisk kunst og et omfattende pensum for madstudier. Fødevaresektoren er alti ... +

Lederskabskrav Den første fireårige Honours Bachelor of Food Studies-grad i Canada kombinerer kulinarisk kunst og et omfattende pensum for madstudier. Fødevaresektoren er altid i forandring, især når det kommer til gæstfrihed og kulinariske kunst. Denne konstante ændring har forstærket behovet for en mere holistisk tilgang til kulinarisk undervisning - en, der giver eleverne mulighed for at undersøge fødevaresystemet, mens de mestrer en række forskellige kulinariske teknikker. Honours Bachelor of Food Studies-programmet giver morgendagens madledere færdigheder, indsigt og viden til at få succes på dette hastigt skiftende felt. Det tilbyder omfattende karriere Pathways for professionelle inden for madservice, samtidig med at det giver fødevaresektoren ledere, der kan trives i både profit- og nonprofitorganisationer. Kandidater vil blive positioneret til at lykkes i en bred vifte af fødevarerelaterede erhverv, herunder roller inden for kulinarisk, uddannelse, turisme, rekreation, sundhed, fødevaresikkerhed, bæredygtighed, økonomisk udvikling, landbrug, offentlig politik og forskning. Der er voksende muligheder for karriere baseret på både kulinarisk erfaring og alsidig kritisk tænkning. Toronto giver en unik ramme for dette program på grund af dets rigdom af multikulturelle og indfødte madtraditioner. I klasseværelset og videre vil eleverne blive introduceret til madens pulserende verden i et kulturelt mangfoldigt og inkluderende miljø. Studerende vil deltage i en betalt co-op placering fokuseret på anvendelsen af kulinariske og mad animation færdigheder. Derudover vil udvalgte kurser gennem hele programmet omfatte samfundsengagerede læringsmuligheder. Dine feltuddannelsesmuligheder Tag del i et unikt og robust eksternt skab. George Brown arbejder med arbejdsgivere og industripartnere for at identificere potentielle muligheder for erhvervserfaring. Studerende opfordres også kraftigt til at forfølge uafhængige erhvervserfaringsmuligheder, som de mener vil give de læringserfaringer, de værdsætter, og opfylde programmets læringsresultater. Denne værdifulde erhvervserfaring kan igen føjes til dit CV. Ud over mere formel arbejdserfaring på jobbet George Brown College efter at give læringsmuligheder med udfordringer og kunder i den virkelige verden. Få mere at vide om feltuddannelse på Center for Hospitality and Culinary Arts. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
på universitet
 
The University of Tennessee Knoxville
Knoxville, USA

Siden 1972 har Institut for Fødevarevidenskab været førende i at bidrage til fødevarekvalitet, sikkerhed, omsættelighed og tilgængelighed gennem fremragende undervisning, fors ... +

Siden 1972 har Institut for Fødevarevidenskab været førende i at bidrage til fødevarekvalitet, sikkerhed, omsættelighed og tilgængelighed gennem fremragende undervisning, forskning og udvidelse. Vores nationalt anerkendte bachelor- og kandidatuddannelser forbereder eleverne på spændende og tilfredsstillende karrierer inden for industri, regering og akademi. Vi inviterer dig til at udforske vores websted og lære om madvidenskabsprogrammet ved University of Tennessee. Fødevarevidenskab er et spændende tværfagligt område med det formål at forbedre kvaliteten, sikkerheden og ernæringen af verdens fødevareforsyning. Vi er mere end mad; vi studerer hele processen, fra design til fordøjelse og alt derimellem. Her på UT lærer du, hvordan mad kommer til den lokale købmand. Vores program er mere end læring ved foredrag. Du vil bruge timer i laboratorier på at lære madens kvaliteter og sammensætning. Hvis du er interesseret i kemiske reaktioner, forstår hvordan man forhindrer madindkaldelser eller giver sundhedspleje til en patient, forlader du UT parat til at tage din karriere til det næste niveau. Gradindstillinger Studerende med speciale i madvidenskab bruger de første to år på at udvikle videnskabelig og generel baggrundsviden, der er nødvendig for kurser i øvre division. Påkrævede videnskabskurser omfatter biologi, kemi, matematik, mikrobiologi, ernæring og fysik. Den generelle baggrund er givet af kurser, der kræves til VolCore og et indledende madvidenskabeligt kursus. På øverste divisionsniveau tager eleverne kurser i biokemi, fødevareanalyse, fødevarekemi, fødevareteknik og fødevaremikrobiologi. Vores fleksible læreplan giver dig mulighed for at fokusere dine akademiske studier i en af fire koncentrationer, der understøtter dine faglige mål. Fødevarevidenskabskoncentrationer Videnskabskoncentration Denne koncentration forbereder dig på en karriere inden for fødevareindustrien på lokalt, regionalt, nationalt eller globalt plan. Andre kursusmuligheder omfatter mademballage, fremstillingsvirksomhed, fødevarekemi, fødevaremikrobiologi, regulatorisk og sensorisk videnskab. Institute of Food Technologists (IFT) godkender denne koncentration og dens kurser. Pre-professionel koncentration Studerende, der er interesseret i en karriere inden for sundhedsområdet, såsom tandpleje, medicin, apotek eller dyrlæge, bør erklære denne koncentration. Du vil tage nødvendige kurser for optagelse på en professionsskole ud over kernekursets krav til en Bachelor of Science grad i fødevarevidenskab. Pre-professionel koncentration 3 + 1 I lighed med vores præprofessionelle koncentration er Pre-Professional 3+1 målrettet mod studerende, der er optaget på University of Tennessee Health Science Center (UTHSC) i Memphis eller University of Tennessee College of Veterinary Medicine (UTCVM) inden færdiggørelsen af en bachelorgrad. Du modtager kredit for de sidste 30 timers bacheloruddannelser efter en vellykket afslutning af dit første år på UTHSC eller UTCVM. Femårig BS/MS Tennessee tilbyder et accelereret femårigt kombineret bachelor-/kandidatprogram, der giver dig mulighed for at tælle 9 timers kandidatkredit til både din bachelor- og kandidatgrad i fødevarevidenskab. -
BSc
Fuldtid
8 semestre
Engelsk
på universitet
 
University of Alberta
Edmonton, Canada

Hvorfor studere Food Business Management? Dette program undersøger de videnskabelige og økonomiske forhold, der påvirker i fødevareindustrien. Kurser spænder fra fødevarekemi ... +

Hvorfor studere Food Business Management? Dette program undersøger de videnskabelige og økonomiske forhold, der påvirker i fødevareindustrien. Kurser spænder fra fødevarekemi og mikrobiologi til landbrugsøkonomi og ledelseskurser, hvilket giver dig de forretningskompetencer og videnskabelig forståelse, der er nødvendig for en karriere inden for fødevare- og dagligvaresektoren. Hvorfor studere Landbrug og Food Business Management på University of Alberta ? Vores kandidatgrad i landbrugs-/fødevareforretningsadministration giver dig mulighed for at studere madvidenskab og forretning samtidigt og sætte dig op til en række forskellige karrierer inden for fødevaresektoren. Dette program tilbydes i fællesskab af fakultetet for landbrug, liv og miljø og Alberta School of Business. Du kan deltage i Alberta School of Business Co-op Program som en del af denne grad. -
BSc
Fuldtid
Engelsk
Sep 2022
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
University of Saskatchewan
Saskatoon, Canada

Du vil lære den kemiske og fysiske natur af fødevarer, årsager til fødevareforringelse, grundlaget for fødevaresikkerhed og principper for fødevareforarbejdning, konservering ... +

Du vil lære den kemiske og fysiske natur af fødevarer, årsager til fødevareforringelse, grundlaget for fødevaresikkerhed og principper for fødevareforarbejdning, konservering og emballering. Du vil undersøge, hvad der sker for at imødekomme forbrugernes efterspørgsel efter ernæring, debattere spørgsmål om fødevaretilsætningsstoffer mod naturlige fødevarer, lære om naturlige toksikanter og undersøge nye metoder til at påvise usikker eller usund mad. -
BSc
Fuldtid
Deltid
4 år
Engelsk
på universitet
Online
 
New Mexico State University
Las Cruces, USA

Fødevarevidenskab er brugen af ingeniørvidenskab, biologisk og fysisk videnskab til at undersøge forbrugernes natur, forringelse, forarbejdning og forbedring af fødevarer. Foo ... +

Fødevarevidenskab er brugen af ingeniørvidenskab, biologisk og fysisk videnskab til at undersøge forbrugernes natur, forringelse, forarbejdning og forbedring af fødevarer. Food Technology er anvendelsen af fødevarevidenskab til udvælgelse, konservering, emballering, forarbejdning, distribution og brug af sikre, nærende og sunde fødevarer. -
BSc
Fuldtid
Deltid
4 år
Engelsk
Aug 2022
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
Florida Agricultural and Mechanical University
Tallahassee, USA

Fødevarevidenskab berører hver enkelt persons liv for mad er essentiel for livet. Madvidenskabsfolk anvender videnskaber som biologi, kemi, fysik, bioteknologi, mikrobiologi, ... +

Fødevarevidenskab berører hver enkelt persons liv for mad er essentiel for livet. Madvidenskabsfolk anvender videnskaber som biologi, kemi, fysik, bioteknologi, mikrobiologi, teknik og matematik på fødevarer for at sikre, at de fødevarer, der spises, er sikre, og faktorer som smag, ernæringsværdi og holdbarhed forbedres. -
Bachelor
Engelsk
 
Le Cordon Bleu University Ottawa
Ottawa, Canada

Kombination af kulinarisk kunst, ernæring og fødevarevidenskab Bachelor i integreret fødevarevidenskab, den første af sin art i Canada, er et innovativt tværfagligt program le ... +

Kombination af kulinarisk kunst, ernæring og fødevarevidenskab Bachelor i integreret fødevarevidenskab, den første af sin art i Canada, er et innovativt tværfagligt program leveret i fællesskab af University of Ottawa og Le Cordon Bleu Ottawa. Programmet vil forberede fremtidige kandidater til at lede i enhver branche, hvor mad spiller en nøglerolle, herunder sundhedspleje, uddannelse, gæstfrihed, forretning eller forskning og udvikling. Kandidater fra dette program vil have en bred og omfattende forståelse af madrelateret praksis og vil være udstyret til at give strategisk ledelse og operationel vejledning i kommercielle omgivelser. "Dette partnerskab forbinder eksperter fra to verdenskendte institutioner for at levere et unikt program, der er rettidigt og udfylder et vidensgab i branchen. Kandidater vil have færdighederne og erfaringen til at være førende i enhver branche, hvor mad spiller en rolle." Aurélien Legué - Le Cordon Bleu Ottawa Chef Instruktør -
Bachelor
Engelsk
på universitet
 
Cincinnati State
Cincinnati, USA

Bachelor of Applied Science grad i kulinarisk og fødevarevidenskab forbereder de studerende til at tilslutte sig fødevareindustrien som entry-level fødevarevidenskabere og tek ... +

Bachelor of Applied Science grad i kulinarisk og fødevarevidenskab forbereder de studerende til at tilslutte sig fødevareindustrien som entry-level fødevarevidenskabere og teknologer eller til at komme ind i relaterede erhvervsområder, herunder produktforskning og -udvikling, kvalitetskontrol og fødevaresikkerhed, overholdelse af lovgivning, tilsyn med fødevareproduktion og salg af specialingredienser. I løbet af de første to år af bacheloruddannelsen fokuserer de studerende på det grundlæggende inden for kulinarisk kunst. Studerende udvikler deres færdigheder i Midwest Culinary Institute's avancerede kulinariske laboratorier og bagningslaboratorier under tilsyn af fakultetsmedlemmer med professionel ekspertise. I det tredje og fjerde år udvider de studerende deres kulinariske og fødevarevidenskabelige færdigheder. Kurser på øverste niveau inkluderer fødevareingrediensfunktionalitet, design og udvikling af fødevareprodukter, sensorisk evaluering og testning, madmikrobiologi og anden forberedelse til professionel karriere. Studerende deltager i oplevelsesmæssig læring gennem kooperativ uddannelse i hvert år af bacheloruddannelsen. Studerende, der ønsker at overføre kredit til Cincinnati State for kulinariske kurser, der er gennemført ved en anden institution, skal mødes med programformanden. Kursusoverførselskredit kan være begrænset baseret på programakkreditering og studerendes succes i det tidligere kulinariske kursusarbejde. -
BSc
Engelsk
 
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Rexburg, USA

Fødevarevidenskab bruger videnskabelige og tekniske principper til at studere mad, dets konservering og forarbejdning.

Fødevarevidenskab bruger videnskabelige og tekniske principper til at studere mad, dets konservering og forarbejdning. -
Bachelor
på universitet
 
Purdue University College of Agriculture
West Lafayette, USA

Lær hvordan du designer og administrerer en lille gårdvirksomhed. Undersøg principperne for bæredygtigt landbrug, herunder ikke-kemisk skadedyrsbekæmpelse og jordforvaltning. ... +

Lær hvordan du designer og administrerer en lille gårdvirksomhed. Undersøg principperne for bæredygtigt landbrug, herunder ikke-kemisk skadedyrsbekæmpelse og jordforvaltning. Undersøg organiske, lokale og urbane landbrugssystemer og studer modstandsdygtigheden i det amerikanske fødevaresystem. Få praktisk erfaring på den nye Purdue University studentergård. -
Bachelor
Engelsk
på universitet
 
Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources
Michigan, USA

Fødevarevidenskab er et tværfagligt programfelt, der anvender kemi, mikrobiologi, teknik og ernæring til at udvikle nye fødevareprodukter og processer for at forbedre fødevare ... +

Fødevarevidenskab er et tværfagligt programfelt, der anvender kemi, mikrobiologi, teknik og ernæring til at udvikle nye fødevareprodukter og processer for at forbedre fødevaresikkerheden og kvaliteten. Fødevarevidenskabsgraden er internationalt anerkendt og er godkendt af Institute of Food Technologists. Mange studerende deltager i praktikophold hos fødevarevirksomheder og relaterede industrier. Studerende kan modtage kursuskreditter til praktikophold, mens de får uvurderlig erhvervserfaring. Institut for Fødevarevidenskab og Human ernæring har også mange stipendier til rådighed. -
BSc
Engelsk
 
Salem College
Winston-Salem, USA

Salem tilbyder en bachelor i naturvidenskab i biokemi. Ved at gå i biokemi lærer du den grundlæggende kemi, biologi, fysik og matematik, der hjælper dig med at forstå og løse ... +

Salem tilbyder en bachelor i naturvidenskab i biokemi. Ved at gå i biokemi lærer du den grundlæggende kemi, biologi, fysik og matematik, der hjælper dig med at forstå og løse problemer inden for sundhed, miljø, retsmedicin og fødevaresikkerhed på molekylært niveau. -
BSc