$close

Filtre

Se resultater

Fødevarevidenskab Sydamerika - Fødevarevidenskab-programmer Fødevarevidenskab Sydamerika

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab. Mad videnskaber er en gren af ​​anvendt videnskab, der koncentrerer sig om den fysiske makeup af mad og de biologiske udvikling, der s… Læs mere

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

Mad videnskaber er en gren af ​​anvendt videnskab, der koncentrerer sig om den fysiske makeup af mad og de biologiske udvikling, der skal finde sted, for at maden skal produceres. Studere fødevarer videnskaber kan bidrage til udviklingen af ​​forarbejdning af fødevarer samt sikre fødevarer pakning og distribution.

Spænder over mange lande og øområder, Sydamerika er hjemsted for mange spansktalende lande. Her kan studerende bogstaveligt talt gå gennem historien på deres vej til klassen og nyde kulturen af ​​gamle samfund. 

Fødevarevidenskab Sydamerika - Tag din Fødevarevidenskab Sydamerika. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
UNJu Universidad Nacional De Jujuy
Jujuy, Argentina

Gennem sin viden vil Bachelor of Food Science være i stand til at arbejde i: Planlægning og tilsyn med sundhed og hygiejne i virksomheder og udstyr relateret til produktion og ... +

Gennem sin viden vil Bachelor of Food Science være i stand til at arbejde i: Planlægning og tilsyn med sundhed og hygiejne i virksomheder og udstyr relateret til produktion og markedsføring af fødevarer. Fortolkning af analyseresultater og bestemmelse af kvalitet og evne til forbrug og kommercialisering af mad med hensyn til oprindelse, udarbejdelse og konservering. Undervisning og videnskabelig forskning i private eller officielle institutioner. Laboratorier arbejder med fysisk, kemisk og biologisk analyse for at bestemme graden af forurening af råvarer og fødevarer. -
Bachelor
Spanish (Argentina)
på universitet