$close

Filtre

Se resultater

Fødevarevidenskab i USA - Fødevarevidenskab-uddannelser i USA Fødevarevidenskab

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding. Mad videnskaber bruger kemi, mikrobiologi, teknik og biokemi til at hjælpe producere varig, nærende, og let tilgængelig mad. Studere fødevarer videnskaber… Læs mere

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Mad videnskaber bruger kemi, mikrobiologi, teknik og biokemi til at hjælpe producere varig, nærende, og let tilgængelig mad. Studere fødevarer videnskaber kan bidrage til at opnå en større forståelse af udviklingen af ​​fødevaresystemer og hvordan man kan skabe bæredygtige fødegrundlag for de kommende generationer.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Fødevarevidenskab i USA - Tag din Bachelor i USA. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
The University of Tennessee Knoxville
Knoxville, USA

Siden 1972 har Institut for Fødevarevidenskab været førende i at bidrage til fødevarekvalitet, sikkerhed, omsættelighed og tilgængelighed gennem fremragende undervisning, fors ... +

Siden 1972 har Institut for Fødevarevidenskab været førende i at bidrage til fødevarekvalitet, sikkerhed, omsættelighed og tilgængelighed gennem fremragende undervisning, forskning og udvidelse. Vores nationalt anerkendte bachelor- og kandidatuddannelser forbereder eleverne på spændende og tilfredsstillende karrierer inden for industri, regering og akademi. Vi inviterer dig til at udforske vores websted og lære om madvidenskabsprogrammet ved University of Tennessee. Fødevarevidenskab er et spændende tværfagligt område med det formål at forbedre kvaliteten, sikkerheden og ernæringen af verdens fødevareforsyning. Vi er mere end mad; vi studerer hele processen, fra design til fordøjelse og alt derimellem. Her på UT lærer du, hvordan mad kommer til den lokale købmand. Vores program er mere end læring ved foredrag. Du vil bruge timer i laboratorier på at lære madens kvaliteter og sammensætning. Hvis du er interesseret i kemiske reaktioner, forstår hvordan man forhindrer madindkaldelser eller giver sundhedspleje til en patient, forlader du UT parat til at tage din karriere til det næste niveau. Gradindstillinger Studerende med speciale i madvidenskab bruger de første to år på at udvikle videnskabelig og generel baggrundsviden, der er nødvendig for kurser i øvre division. Påkrævede videnskabskurser omfatter biologi, kemi, matematik, mikrobiologi, ernæring og fysik. Den generelle baggrund er givet af kurser, der kræves til VolCore og et indledende madvidenskabeligt kursus. På øverste divisionsniveau tager eleverne kurser i biokemi, fødevareanalyse, fødevarekemi, fødevareteknik og fødevaremikrobiologi. Vores fleksible læreplan giver dig mulighed for at fokusere dine akademiske studier i en af fire koncentrationer, der understøtter dine faglige mål. Fødevarevidenskabskoncentrationer Videnskabskoncentration Denne koncentration forbereder dig på en karriere inden for fødevareindustrien på lokalt, regionalt, nationalt eller globalt plan. Andre kursusmuligheder omfatter mademballage, fremstillingsvirksomhed, fødevarekemi, fødevaremikrobiologi, regulatorisk og sensorisk videnskab. Institute of Food Technologists (IFT) godkender denne koncentration og dens kurser. Pre-professionel koncentration Studerende, der er interesseret i en karriere inden for sundhedsområdet, såsom tandpleje, medicin, apotek eller dyrlæge, bør erklære denne koncentration. Du vil tage nødvendige kurser for optagelse på en professionsskole ud over kernekursets krav til en Bachelor of Science grad i fødevarevidenskab. Pre-professionel koncentration 3 + 1 I lighed med vores præprofessionelle koncentration er Pre-Professional 3+1 målrettet mod studerende, der er optaget på University of Tennessee Health Science Center (UTHSC) i Memphis eller University of Tennessee College of Veterinary Medicine (UTCVM) inden færdiggørelsen af en bachelorgrad. Du modtager kredit for de sidste 30 timers bacheloruddannelser efter en vellykket afslutning af dit første år på UTHSC eller UTCVM. Femårig BS/MS Tennessee tilbyder et accelereret femårigt kombineret bachelor-/kandidatprogram, der giver dig mulighed for at tælle 9 timers kandidatkredit til både din bachelor- og kandidatgrad i fødevarevidenskab. -
BSc
Fuldtid
8 semestre
Engelsk
på universitet
 
New Mexico State University
Las Cruces, USA

Fødevarevidenskab er brugen af ingeniørvidenskab, biologisk og fysisk videnskab til at undersøge forbrugernes natur, forringelse, forarbejdning og forbedring af fødevarer. Foo ... +

Fødevarevidenskab er brugen af ingeniørvidenskab, biologisk og fysisk videnskab til at undersøge forbrugernes natur, forringelse, forarbejdning og forbedring af fødevarer. Food Technology er anvendelsen af fødevarevidenskab til udvælgelse, konservering, emballering, forarbejdning, distribution og brug af sikre, nærende og sunde fødevarer. -
BSc
Fuldtid
Deltid
4 år
Engelsk
Aug 2022
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
Florida Agricultural and Mechanical University
Tallahassee, USA

Fødevarevidenskab berører hver enkelt persons liv for mad er essentiel for livet. Madvidenskabsfolk anvender videnskaber som biologi, kemi, fysik, bioteknologi, mikrobiologi, ... +

Fødevarevidenskab berører hver enkelt persons liv for mad er essentiel for livet. Madvidenskabsfolk anvender videnskaber som biologi, kemi, fysik, bioteknologi, mikrobiologi, teknik og matematik på fødevarer for at sikre, at de fødevarer, der spises, er sikre, og faktorer som smag, ernæringsværdi og holdbarhed forbedres. -
Bachelor
Engelsk
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
Cincinnati State
Cincinnati, USA

Bachelor of Applied Science grad i kulinarisk og fødevarevidenskab forbereder de studerende til at tilslutte sig fødevareindustrien som entry-level fødevarevidenskabere og tek ... +

Bachelor of Applied Science grad i kulinarisk og fødevarevidenskab forbereder de studerende til at tilslutte sig fødevareindustrien som entry-level fødevarevidenskabere og teknologer eller til at komme ind i relaterede erhvervsområder, herunder produktforskning og -udvikling, kvalitetskontrol og fødevaresikkerhed, overholdelse af lovgivning, tilsyn med fødevareproduktion og salg af specialingredienser. I løbet af de første to år af bacheloruddannelsen fokuserer de studerende på det grundlæggende inden for kulinarisk kunst. Studerende udvikler deres færdigheder i Midwest Culinary Institute's avancerede kulinariske laboratorier og bagningslaboratorier under tilsyn af fakultetsmedlemmer med professionel ekspertise. I det tredje og fjerde år udvider de studerende deres kulinariske og fødevarevidenskabelige færdigheder. Kurser på øverste niveau inkluderer fødevareingrediensfunktionalitet, design og udvikling af fødevareprodukter, sensorisk evaluering og testning, madmikrobiologi og anden forberedelse til professionel karriere. Studerende deltager i oplevelsesmæssig læring gennem kooperativ uddannelse i hvert år af bacheloruddannelsen. Studerende, der ønsker at overføre kredit til Cincinnati State for kulinariske kurser, der er gennemført ved en anden institution, skal mødes med programformanden. Kursusoverførselskredit kan være begrænset baseret på programakkreditering og studerendes succes i det tidligere kulinariske kursusarbejde. -
BSc
Engelsk
 
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Rexburg, USA

Fødevarevidenskab bruger videnskabelige og tekniske principper til at studere mad, dets konservering og forarbejdning.

Fødevarevidenskab bruger videnskabelige og tekniske principper til at studere mad, dets konservering og forarbejdning. -
Bachelor
på universitet
 
Purdue University College of Agriculture
West Lafayette, USA

Lær hvordan du designer og administrerer en lille gårdvirksomhed. Undersøg principperne for bæredygtigt landbrug, herunder ikke-kemisk skadedyrsbekæmpelse og jordforvaltning. ... +

Lær hvordan du designer og administrerer en lille gårdvirksomhed. Undersøg principperne for bæredygtigt landbrug, herunder ikke-kemisk skadedyrsbekæmpelse og jordforvaltning. Undersøg organiske, lokale og urbane landbrugssystemer og studer modstandsdygtigheden i det amerikanske fødevaresystem. Få praktisk erfaring på den nye Purdue University studentergård. -
Bachelor
Engelsk
på universitet
 
Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources
Michigan, USA

Fødevarevidenskab er et tværfagligt programfelt, der anvender kemi, mikrobiologi, teknik og ernæring til at udvikle nye fødevareprodukter og processer for at forbedre fødevare ... +

Fødevarevidenskab er et tværfagligt programfelt, der anvender kemi, mikrobiologi, teknik og ernæring til at udvikle nye fødevareprodukter og processer for at forbedre fødevaresikkerheden og kvaliteten. Fødevarevidenskabsgraden er internationalt anerkendt og er godkendt af Institute of Food Technologists. Mange studerende deltager i praktikophold hos fødevarevirksomheder og relaterede industrier. Studerende kan modtage kursuskreditter til praktikophold, mens de får uvurderlig erhvervserfaring. Institut for Fødevarevidenskab og Human ernæring har også mange stipendier til rådighed. -
BSc
Engelsk
 
Salem College
Winston-Salem, USA

Salem tilbyder en bachelor i naturvidenskab i biokemi. Ved at gå i biokemi lærer du den grundlæggende kemi, biologi, fysik og matematik, der hjælper dig med at forstå og løse ... +

Salem tilbyder en bachelor i naturvidenskab i biokemi. Ved at gå i biokemi lærer du den grundlæggende kemi, biologi, fysik og matematik, der hjælper dig med at forstå og løse problemer inden for sundhed, miljø, retsmedicin og fødevaresikkerhed på molekylært niveau. -
BSc
Engelsk
på universitet