Siden 1972 har Institut for Fødevarevidenskab været førende i at bidrage til fødevarekvalitet, sikkerhed, omsættelighed og tilgængelighed gennem fremragende undervisning, fors
...
+
Udvalgt
Siden 1972 har Institut for Fødevarevidenskab været førende i at bidrage til fødevarekvalitet, sikkerhed, omsættelighed og tilgængelighed gennem fremragende undervisning, forskning og udvidelse. Vores nationalt anerkendte bachelor- og kandidatuddannelser forbereder eleverne på spændende og tilfredsstillende karrierer inden for industri, regering og akademi. Vi inviterer dig til at udforske vores websted og lære om madvidenskabsprogrammet ved University of Tennessee. Fødevarevidenskab er et spændende tværfagligt område med det formål at forbedre kvaliteten, sikkerheden og ernæringen af verdens fødevareforsyning. Vi er mere end mad; vi studerer hele processen, fra design til fordøjelse og alt derimellem. Her på UT lærer du, hvordan mad kommer til den lokale købmand. Vores program er mere end læring ved foredrag. Du vil bruge timer i laboratorier på at lære madens kvaliteter og sammensætning. Hvis du er interesseret i kemiske reaktioner, forstår hvordan man forhindrer madindkaldelser eller giver sundhedspleje til en patient, forlader du UT parat til at tage din karriere til det næste niveau. Gradindstillinger Studerende med speciale i madvidenskab bruger de første to år på at udvikle videnskabelig og generel baggrundsviden, der er nødvendig for kurser i øvre division. Påkrævede videnskabskurser omfatter biologi, kemi, matematik, mikrobiologi, ernæring og fysik. Den generelle baggrund er givet af kurser, der kræves til VolCore og et indledende madvidenskabeligt kursus. På øverste divisionsniveau tager eleverne kurser i biokemi, fødevareanalyse, fødevarekemi, fødevareteknik og fødevaremikrobiologi. Vores fleksible læreplan giver dig mulighed for at fokusere dine akademiske studier i en af fire koncentrationer, der understøtter dine faglige mål. Fødevarevidenskabskoncentrationer Videnskabskoncentration Denne koncentration forbereder dig på en karriere inden for fødevareindustrien på lokalt, regionalt, nationalt eller globalt plan. Andre kursusmuligheder omfatter mademballage, fremstillingsvirksomhed, fødevarekemi, fødevaremikrobiologi, regulatorisk og sensorisk videnskab. Institute of Food Technologists (IFT) godkender denne koncentration og dens kurser. Pre-professionel koncentration Studerende, der er interesseret i en karriere inden for sundhedsområdet, såsom tandpleje, medicin, apotek eller dyrlæge, bør erklære denne koncentration. Du vil tage nødvendige kurser for optagelse på en professionsskole ud over kernekursets krav til en Bachelor of Science grad i fødevarevidenskab. Pre-professionel koncentration 3 + 1 I lighed med vores præprofessionelle koncentration er Pre-Professional 3+1 målrettet mod studerende, der er optaget på University of Tennessee Health Science Center (UTHSC) i Memphis eller University of Tennessee College of Veterinary Medicine (UTCVM) inden færdiggørelsen af en bachelorgrad. Du modtager kredit for de sidste 30 timers bacheloruddannelser efter en vellykket afslutning af dit første år på UTHSC eller UTCVM. Femårig BS/MS Tennessee tilbyder et accelereret femårigt kombineret bachelor-/kandidatprogram, der giver dig mulighed for at tælle 9 timers kandidatkredit til både din bachelor- og kandidatgrad i fødevarevidenskab.
-