BACHELORSTUDIES

Deltid Finans og økonomi i Australien - Finans og økonomi -uddannelser i Australien Finans og økonomi

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Studerende forfølger en finans og økonomi uddannelse udvikle den viden og færdigheder til at analysere økonomien for at gøre vigtige finansielle beslutninger. Eleverne får en forståelse af finansielle begreber, porteføljeforvaltning og risikostyring.

Australien har syv af de 100 institution for videregående uddannelse i verden! Australien sidder over den holder af Tyskland, Holland og Japan, hvilket placerer ottende i Universitas 2012 U21 Ranking af nationale videregående uddannelsessystemer.

Deltid Bachelor i Australien - Tag din Deltid Bachelor i Australien. Alle Deltid Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Finans og økonomi, Australien Filter

Bachelor i økonomi

University of Wollongong Faculty of Business
Bachelor
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Økonomi er bekymret over det store billede, hvordan et land, en region eller et bestemt marked fungerer; mens finansiering er et mere mikroskopisk kig på industririsiko og inv ...

Læs mere