BACHELORSTUDIES

Fjernundervisning Finansiel ledelse Europa - Finansiel ledelse -programmer Finansiel ledelse Europa

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Finansielle undersøgelser management dækker penge forvaltning og finansiel planlægning. Emner kan omfatte investeringer, aktiver og passiver, kapital budgettering og diversificering. Studerende kan lære om anvendelsen af ​​forskellige finansielle ledelsesmetoder.

Beskæftiger sig med offentlige universiteter er langt fra en optimal løsning. Private skoler giver langt bedre hjælp i din fjernundervisning oplevelse. Adskillige online-universitet trækker lærere og elever på store afstande fra hele verden. Dette kraftigt øger mangfoldigheden i en fjernundervisning klasseværelse og producerer udfordrende samtale blandt dem fra enormt divergerende fællesskaber, regioner og fjerne kulturer.

Europa er ved konvention, en af ​​verdens 's syv kontinenter. Omfatter vestligste punkt i Eurasien, Europa er normalt opdelt fra Asien ved vandskellet deler i Ural og Kaukasus-bjergene, Ural floden, Det Kaspiske Hav og Sortehavet, og vandvejene forbinder den sorte og Det Ægæiske Hav.

Fjernundervisning Finansiel ledelse Europa - Tag din Finansiel ledelse Europa. Få alle Fjernundervisning Finansiel ledelse program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

6 Resultater i Finansiel ledelse, Europa, Fjernundervisning Filter

Bachelor i International Business Administration (BBA) Financial Services Management

New European College
BBA
BBA
Okt 2021
<
Fuldtid
<
6 semestre
Engelsk
på universitet
Online

Financial Services Management ser på de forskellige filialer inden for bank: Forsikring, finansiel rådgivning og investering. Studerende lærer om pantelån, lån, forsikring, pe ...

Læs mere

Bachelor i økonomi og regnskabsføring - Økonomistyring Major (1. semester - online klar)

Kozminski University
Bachelor
Bachelor
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet
Online

Det vigtigste inden for økonomistyring på vores bachelor i økonomi og regnskabsundervisning er et tre-årigt program, der udføres på engelsk, der forbereder de studerende til a ...

Læs mere

Business Administration (BA, deltid)

Frankfurt School of Finance & Management
BA
Aug 2021
<
Deltid
<
4&nbsp;-&nbsp;7 semestre
30 Jun 2021
Tysk
på universitet
Online

Deltids akademiske studier i Düsseldorf, Frankfurt, Hamborg, München eller @Home. Dit valg af studie kan bestemme hele din videre karriere. Med Bachelor of Arts (BA) fra Frank ...

Læs mere

Bachelor i økonomistyring

IUBH Fernstudium
BA
<
Fuldtid
<
Deltid
<
36 måneder
Tysk
Online

Start din karriere ved økonomiens hjul med fjernundervisning økonomisk styring!

Læs mere

Bachelor i regnskab og økonomistyring

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
BBA
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

Bachelor (BBA) i Regnskab og Økonomistyring Uddannelsen er designet til studerende, der ønsker at fokusere på ledelse baseret i økonomiafdelingen.

Læs mere

Udøvende bachelor er i regnskab og økonomistyring

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
BBA
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

Dette Executive Bachelor (EBBA) i Regnskab og Økonomistyring grad Uddannelsen er lavet til studerende, der arbejdede direkte efter gymnasiet i mindst 3 år i en ledende stillin ...

Læs mere