BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Finland - Bachelor-uddannelser i Finland Bachelor

Ifølge World Economic Forum, placerer Finland 's videregående uddannelsessystem meget højt: andet i verden. De fleste gymnasier og universiteter i Finland er offentlige, eller statsfinansieret. De videregående uddannelser er opdelt i to sektorer: universiteter og universiteter i Applied Sciences. Begge typer af skoler tilskud bachelor-og kandidatuddannelser, men kun universiteterne kan give Ph.Ds. Bachelorgrad i Informationsteknologi, Media Engineering, International Business and Logistics, sygepleje, Social Service, Construction Engineering, Electronics, Miljøteknologi Kemiteknik og er blot nogle af de forskellige akademiske programmer, der tilbydes af skolerne i Finland.

Universiteterne er placeret over hele landet, i Ekenäs, Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Imatra, Kemi, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Tornio, Turku, Vaasa og Varkaus.Fuldtid, deltid og online-undersøgelse modes er til rådighed, men en del tid og online-skemaer kan begrænses til bestemte bacheloruddannelse.

Hvis du gerne vil lære mere om hvordan du kan tilmelde dig i en bachelor i Finland, rulle ned og klikke for at læse mere. Du kan anmode om at få sendt direkte til dig fra universitet eller college efter eget valg i få minutter ved at udfylde en kort web-form.

resultater fundet Filter

Bachelor i kultur og kunst, spildesign

South-Eastern Finland University of Applied Sciences, XAMK
på universitet Fuldtid Deltid 4 år Kontakt skolen Finland Kouvola + 1 mere

Graduerede i Game Design grad vil mestre spilproduktion med vægt på planlægning og udvikling af spil og opnå en klar forståelse af spilindustrien.

Bachelor i elektroteknik og automationsteknologi (BIng)

Häme University of Applied Sciences (HAMK)
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Finland Hämeenlinna Riihimäki Valkeakoski Forssa + 3 mere

I den engelskspråklige grad for el- og automationsteknologi er der fokus på at anvende automatiseringsteknik i nye anvendelsesområder. De effektive og billige nye datateknologiske enheder tilbyder især mange interessante muligheder for automatiseringsteknologi.

Bachelor i maskinteknik og produktionsteknologi

Saimaa University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 3.5 år August 2020 Finland Lappeenranta

Kandidatuddannelsen i Mechanical Engineering og Produktionsteknologi forbereder de studerende til de internationale maskinindustrien karriere, især i de områder af maskinen og automatisering design, produktion planlægning, forskning og udvikling.

Bachelor i ingeniørvidenskab inden for indkøb og logistik

JAMK University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 4 år August 2020 Finland Jyväskylä

Indkøbs- og logistikteknik sikrer, at varer, information, kapital og personer overføres til det rette tidspunkt til det rette sted og i den rette situation. Du vil lære at studere og arbejde med mennesker fra forskellige kulturer og baggrunde i et virkelig internationalt miljø. Hele programmet udføres på engelsk. Denne skole tilbyder programmer inden for logistik, business, turisme og logistik.

Bachelor i ingeniørvidenskab - Informationsteknologi

Centria University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 4 år August 2020 Finland Kokkola

IT-området tilbyder utallige muligheder for unge kreative mennesker, der mestrer fundamentet og teknologierne, der bruges til at bygge nye applikationer og systemer.

Bacheloruddannelse i førskolelæreruddannelse

University of Turku
på universitet Fuldtid 3 år August 2020 Finland Rauma

Bacheloruddannelsen i førskolelæreruddannelse sigter mod at uddanne uddannelseseksperter i den tidlige barndom, som i finsk sammenhæng omfatter uddannelse, undervisning og pleje til at understøtte ethvert barns velbefindende, afbalanceret udvikling og læring.

Bacheloruddannelsen i miljøteknik

Tampere University Of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Finland Tampere

Gør en indvirkning og løse lokale eller globale miljøproblemer som miljøingeniør. Vores kandidatuddannelse inden for miljøteknik er designet til at uddanne internationale fagfolk til energi- og miljøindustrien.

Bachelor i materialeforarbejdningsteknologi

Arcada
på universitet Fuldtid 4 år August 2020 Finland Helsinki

Er du nysgerrig efter bæredygtig produktudvikling? Ønsker du at lære at designe, udvikle og analysere smarte og bæredygtige produkter ved at vælge de rigtige ingeniørmaterialer?

Bachelor of Engineering i Informationsteknologi (BIng)

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)
på universitet Fuldtid 4 år August 2020 Finland Oulu

Oulu er meget kendt for sin ikt - teknologi og innovationer. Dette kan også ses inden for teknologiområdet på Ingeniørhøjskolen. Softwareudviklingsevner og forretningskendskab er udviklet i projekter i den virkelige verden. Alle virkelige projekter og praktisk træning giver dig mulighed for at netværke med arbejdslivet allerede under dine studier.

Bacheloruddannelse i sport og fritid

Kajaani University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 7 semestre August 2020 Finland Kajaani

Bliv en sports specialist, der forstår at sport og motion bidrager væsentligt til individers og samfundets trivsel.

Bacheloruddannelse i bæredygtig byudvikling - Samfundsvidenskab

Tampere University
på universitet Fuldtid 3 år August 2020 Finland Tampere

Byer er inspirerende arenaer for erhvervsliv, kultur og hverdag. Imidlertid står de over for komplekse udfordringer relateret til miljøet og enkeltpersoners velbefindende. Bacheloruddannelse i bæredygtig byudvikling er et tværfagligt program, der udvikler de færdigheder, der er nødvendige for at tackle disse udfordringer. De, der fokuserer på det samfundsvidenskabelige felt, vil forstå formålet med og samfundsmæssig betydning af social forskning. De vil også kende centrale teorier og begreber inden for samfundsvidenskab.

Bachelor i ingeniørvidenskab på internettet af ting

Savonia University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 4 år August 2020 Finland Kuopio

BSc-uddannelsen på Savonia UAS sigter mod at udvikle eksperter inden for informationsteknologi med specialiseringen i Ting til Internet. Du lærer at konfrontere løbende forandringer på det globale teknologifelt og være følsomme over for de krav, som internationale partnere stiller. Som Savonia BSc vil du blive særlig dygtig inden for applikations- og serviceudvikling inden for digitale sundheds- og industrielle internet sektorer, hvilket gør dig til et aktiv for eksempel at små og mellemstore virksomheder går globalt. Når du er færdiguddannet, kan du fungere flydende i multikulturelle hold og lede dit hold til mål. Savonia BScs arbejder inden for service og produktdesign, forskning og salg og andre internationale aktiviteter.

Bachelor i International Business

Aalto University
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Finland Mikkeli

Drømmer du om en international karriere som forretningskonsulent, marketingchef, administrerende direktør, iværksætter eller forsker eller vil du være en innovativ leder inden for dit område? Er du interesseret i at fuldføre en bachelorgrad i økonomi og erhvervsøkonomi på engelsk i en af ​​de højest rangerede handelsskoler i Europa?

Bacheloruddannelsen i industriel ledelse

Satakunta University of Applied Sciences
Online Fuldtid Deltid 3 - 4 år August 2020 Finland Pori Rauma Finland Online + 3 mere

Undersøgelser inden for Industrial Management Engineering omfatter design, planlægning og optimering af produkter. Du vil få i løbet af studierne forståelse af virksomhedsledelse.

bachelor af kultur og kunst - design

Kymenlaakso University of Applied Sciences
på universitet 4 år August 2020 Finland Kouvola Kotka Mikkeli + 1 mere

Graden omfatter 240 point og har en varighed på 4 år. Undervisningssproget er engelsk.Undersøgelserne vil begynde i efteråret 2012 med 16 studiepladser