Filter
Bachelorgrader
Studietype: Fjernundervisning Hastighed: Alle

Fjernundervisning Bachelor -programmer, Søg efter den bedste Bachelor programmer her! - Bachelor

Universiteter over hele verden, der bruger dedikeret læseplaner, ekspert fakultet og moderne teknologi til at bringe klasseværelset til den studerende, tilbyde fjernundervisning Bachelor uddannelser. Et levedygtigt alternativ for studerende, der ikke kan pendle til campus eller flyt til udlandet for at studere på deres foretrukne skole, er fjernundervisning programmer stigende i popularitet som tilmelding tal og teknologiske fremskridt stiger.

Med programmer spænder den fulde farveskala fra Arts, humaniora og samfundsvidenskab til Business, Økonomi og Administration til Natural Sciences, er der fjernundervisning bachelor programmer for bare om nogen. Fjernundervisning Bachelor uddannelser findes på universiteter og akademiske institutioner i Australien, Canada, Frankrig, Indien, Iran, Irland, Letland, Libanon, Rusland, Sydafrika, Tyrkiet, Storbritannien, USA og mange andre lande.Ansøgere skal indsende deres gymnasiet udskrifter, da indlæggelser er konkurrencedygtige for nogle fjernundervisning bachelorer programmer.

Uanset om du vælger at studere en Bachelor of Business Administration, en bachelorgrad i biofarmaceutiske Science eller Bachelor i Smykker Design, for eksempel, kan du læse mere om nogen fjernundervisning bachelorgrad program ved at klikke nedenfor. Bed om mere information fra skolerne af dit valg ved at udfylde en formular på internettet, som tager kun et minut!

Læs mere Minimer

106 Resultater i Kandidat, Fjernundervisning

University Canada West (UCW)

Bachelor of Commerce (BCom) vil give dig et bredt fundament kendskab til nutidige forretninger og dets praksis. Baseret i Vancouver, Canada, forbereder denne ACBSP-akkred ... [+]

Bachelor i handel

Bachelor of Commerce (BCom) vil give dig et bredt fundament kendskab til nutidige forretninger og dens praksis. Baseret i Vancouver, Canada, forbereder denne ACBSP-akkrediterede grad dig til en vellykket karriere i forretning eller ledelse, hvor du vil bidrage konstruktivt til en global økonomi.

Hvorfor Bachelor of Commerce?

Lær at evaluere og integrere alle typer medier og kommunikation.

Demonstrere medieforskningsteknikker og metoder.

Opret etisk og juridisk forsvarligt indhold til en række medier og markeder.

Integrere medier og indhold til at kommunikere overbevisende til bestemte målgrupper.

Anvend kommunikationsteknikker til forretningsproblemer og kontekster.... [-]

Canada Vancouver
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
Online
Læs mere på dansk
Full Sail University

Det hele begynder med en fantastisk historie. Hvorvidt en film eller tv-show, et videospil eller endda en kommerciel, de mest succesrige stykker medier er dem, der fortæl ... [+]

Det hele begynder med en fantastisk historie. Hvorvidt en film eller tv-show, et videospil eller endda en kommerciel, de mest succesrige stykker medier er dem, der fortæller engagerende og interessante historier, historier, der fanger din opmærksomhed, gnist din fantasi, og provokere dine følelser.

Full Sail Creative Writing for Entertainment Bachelor of Fine Arts Uddannelsen er designet til at hjælpe eleverne perfektionere deres historiefortælling evner, med vægt på at skrive for visuelle medier, herunder drejebøger og manuskriptforfatter. Under forløbet af den 20-måneders-program, vil du finpudse dine skrivefærdigheder gennem en række øvelser, opgaver og projekter, der forbereder dig til at opfylde behovene i en branche med behov for kreative visionære. ... [-]

USA Winter Park
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
20 - 29 måneder
Online
Læs mere på dansk
University of Management and Technology

En studerende skal gennemføre mindst 30 kredit timer i General Education for at modtage en BHA grad. En studerende skal også gennemføre 27 kredit timer af Health Administ ... [+]

Om

BHA kræver en vellykket gennemførelse af i alt 120 studiepoints studieår.

En studerende skal gennemføre mindst 30 kredit timer i General Education for at modtage en BHA grad. En studerende skal også gennemføre 27 kredit timer af Health Administration core kurser og en BHA Capstone kursus. De resterende kredit timer består af valgfrie kurser.

HA 101 er obligatorisk for studerende, der hverken har forudgående erhvervserfaring inden for sundhedsadministrationen eller har taget lignende kurser forud for tilmelding til dette program.

BHA-programmål

Efter en vellykket gennemførelse af programmet vil eleverne kunne:

Udnytte et bredt kendskab til grundbegreberne og... [-]
USA Arlington
September 2020
Engelsk
Online
Læs mere på dansk
Ducere Business School

Undersøg en associeret grad tilsvarende og derefter op til en bachelorgrad med UWTSD ... [+]

Undersøg en associeret grad ækvivalent * og fyld derefter op til en bachelorgrad med UWTSD

OmDen online BA (Hons) Applied Business (Management) giver eleverne de færdigheder og forståelse, der kræves for at udmærke sig som strategiske og operationelle ledere i det moderne erhvervsmiljø.

Studerende vil komme til at forstå de klassiske principper for ledelse og deres relevans i dagens kontekst, men vil også evaluere de udfordringer og muligheder, der er opstået i et stærkt globaliseret, digitaliseret og dermed forskelligt, moderne erhvervsmiljø.

Derudover vil eleverne udvikle iværksætterfærdigheder, der både vil bidrage til effektiv forvaltning inden for den høje digitaløkonomi, samt fremme iværksætterkapacitet inden for etablerede organisationer. Gennemførelse af dette kursus vil give de studerende mulighed for at designe og gennemføre ledelsesrammer og strategier, der passer til de unikke forretningsscenarier, hvor de finder sig selv, uanset hvilken organisation de arbejder for.... [-]

Det Forenede Kongerige Swansea
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
2 - 3 år
Online
Læs mere på dansk
Yorkville University

Bachelor Indenrigsdesign giver eleverne mulighed for at forbinde, samarbejde, forny og forbedre verden omkring dem gennem design. Designet til kreative sind med en passio ... [+]

Oversigt

Bachelor Indenrigsdesign giver eleverne mulighed for at forbinde, samarbejde, forny og forbedre verden omkring dem gennem design. Designet til kreative sind med en passion for æstetik og funktion, lægger programmet fundamentet for at skabe smukke, praktiske, sunde og sikre rum.

Opgaven af Bachelor of Interior Design-programmet er at dyrke studentens viden og fremme eksplorative og kritiske færdigheder gennem uddannelsesmæssige erfaringer, der er relevante for effektivt at imødekomme kravene i deres fremtidige faglige karriere og samfundets forbedring.

Programmet er designet tilLær dig at anvende kritiske, analytiske og tekniske færdigheder i højkonstruktionsprocesser.Hjælp dig med at få ekspertise i de nyeste tekniske og digitale medier.Udvikle kreative og samarbejdsvillige problemløsende færdigheder, visuel læsefærdighed, kulturel og økologisk opmærksomhed.Udvikle en reel forståelse af designbranchens forretningsside og hvordan man markedsfører sig selv.Professionel akkrediteringAkkrediteret af Rådet for Interior Design Accreditation (CIDA) • Godkendt af Association of Registered Interior Designers of Ontario (ARIDO) og Interior Designers of Canada (IDC)... [-]
Canada Toronto
Januar 2020
Engelsk
Deltid
3 år
Online
Læs mere på dansk
Gdansk College of Health

Ved at studere kosmetologi får du viden inden for medicinsk videnskab. Du mødes blandt andre dermatologi, immunologi, allergi og kemi af kosmetiske råvarer. I løbet af di ... [+]

Ved at studere kosmetologi får du viden inden for medicinsk videnskab. Du mødes blandt andre dermatologi, immunologi, allergi og kemi af kosmetiske råvarer. I løbet af dine studier lærer du, hvordan du udfører skønheds- og skønheds kosmetologibehandlinger, lærer afslapningsmasseteknikker samt professionelle apparater, der bruges i kosmetologi og deres støtte.

I første gradsundersøgelser gennemføres klasser i to former:

på fuld tid (fuld tid) - der afholdes klasser fra mandag til fredag.deltid (ekstramurale studier) - undervisningen finder sted på fredage, lørdage og søndage.

Ansættelsesbetingelser

Kandidater til grundlæggende studier optages uden eksamenseksamen. Ansøgningsrækkefølgen afgør om optagelse.... [-]

Polen Gdańsk
Kontakt skolen
Polere
Fuldtid
3 år
Online
Læs mere på dansk
United Campus of Malta

Online diplomuddannelse i kriminologi efterforskningsmæssige og sikkerhedsmæssige videnskaber giver kandidater til at blive professionelle i stand til videnskabeligt at b ... [+]

Den treårige bacheloruddannelse i kriminologi, efterforskningsmæssige og sikkerhedsmæssige videnskaber giver kandidater til at blive professionelle i stand til videnskabeligt at behandle, hvad der er blevet kaldt fremkomsten af ​​det tredje årtusinde: sikkerhed.

Kurset har til formål at forberede de studerende med en tværfaglig tilgang, jurister, sikkerhed, undersøgende og sociale.

Studerende forlade kurset efter at have indhentet:

30 ECTS, eller mere, vil opnå en bachelor-certifikat;

60 ECTS, eller mere, vil opnå en bachelor-grad;

90 ECTS, eller mere, vil opnå en bachelor Højere Diplomuddannelse.... [-]

Malta St. Julians
Kontakt skolen
Italiensk
Fuldtid
3 år
Online
Læs mere på dansk
Upper Iowa University

Hvorfor studere Marketing? ... [+]

Hvorfor studere Marketing?

UIU School of Business, der driver hovedmarkedet inden for markedsføring, giver dig færdigheder til at: uanset om du søger karrierer i private eller offentlige virksomheder.

Organiser, led og planlæggeUdfør en analytisk tilgang til markedsundersøgelserLed og kommuniker effektivtOpret og fremme produkter og tjenester

Ansættelse af marketingchefer forventes at vokse 12,7% og salgscheferne vokser med 8,3% fra 2012 - 2022 (US Bureau of Labor Statistics).

Kurser

UIU-programmet giver en integreret læseplan i markedsføring, herunder:

Forbruger adfærdForskningStrategiMarketing kommunikationKarrieremuligheder

At opnå en marketing grad ved UIU forbereder dig til karriere i:... [-]

USA Fayette
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
Online
Læs mere på dansk
University of Essex Online

Vi er den første britiske videregående uddannelsesleverandør, der tilbyder LLB (Hons) lov med psykologi i et 100% online og deltidsformat. ... [+]

Vi er den første britiske videregående uddannelsesleverandør, der tilbyder LLB (Hons) lov med psykologi i et 100% online og deltidsformat. Dette kombinerede æres kursus kombinerer de spændende verdener af lov og psykologi sammen for dem med stor interesse for disse komplementære og karrierefokuserede emner *.

Præsentationen af ​​flere perspektiver i løbet af kurset vil tilskynde dig til at udvikle dine kritiske tænkning og analytiske færdigheder, når du nærmer dig forskellige psykologiske teorier og juridiske spørgsmål, og forbedre din selvtillid, når du anvender dem i virkelige situationer.

Lovelementerne i dette kursus dækker et omfattende udvalg af væsentlige juridiske emner, herunder aftaleret, strafferet, EU-ret, det engelske retssystem og meget mere. Kursets indhold indeholder også de syv grundlag for juridisk viden, der kræves for at udøve lov af advokatmyndigheden (SRA).... [-]

Det Forenede Kongerige Colchester UK Online
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
48 måneder
Online
Læs mere på dansk
YKBS LTD

Bachelor of Commerce i Supply Chain Management er et dynamisk program designet til at give kandidater specialkundskaber inden for det voksende område af supply chain mana ... [+]

Om

Bachelor of Commerce i Supply Chain Management er et dynamisk program designet til at give kandidater specialkundskaber inden for det voksende område af supply chain management. Et velimplementeret supply chain management system er blevet identificeret som et nøgleværktøj til succes for dagens ledende forretning. Supply chain management involverer koordinering, produktion, forsendelse og levering af varer fra produktionsstedet til forbrugsstedet.

Studerende, der er indskrevet i programmet, vil blive udsat for læringsområderne for driftskædeforvaltning, logistik og indkøb. Studerende vil opnå dybdegående viden inden for supply chain management. Kandidater fra dette program vil være godt rustet til at optage stillinger i branchen og for at forfølge postgraduate studier.... [-]

Mauritius Vacoas-Phoenix
August 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
Online
Læs mere på dansk
Marconi International University - Miami

Bacheloruddannelsen i computerteknik tager sigte på at forberede eleverne til modne til fagfolk, der har en aktiv rolle i deres valgte område. Programmet, der svarer til ... [+]

Bacheloruddannelsen i computerteknik tager sigte på at forberede eleverne til modne til fagfolk, der har en aktiv rolle i deres valgte område. Programmet, der svarer til 120 semesterkreditter af akademisk præstation, tilbydes i en blandet modalitet. Bacheloruddannelsen i Computer Engineering forbereder kandidaten til at udvikle og bruge teknologier samt at kunne designe, producere og styre dataudviklingssystemer i en bred vifte af applikationer.

I slutningen af ​​Computer Engineering Bachelor's Degree, vil kandidater have erhvervet en bred vifte af grundlæggende viden, især inden for matematik, informationsvidenskab (computing, elektronik, telekommunikation) og teknik ledelse felter. Ved at overveje den hurtige stigning i samfundets informationsbehov har den studerende udviklet evnen til at forstå og værdsætte arbejdspraksis for processorsystemer, både i hardware (systemarkitektur) og softwareaspekter, at identificere, formulere og løse de forskellige problemer ved hjælp af opdaterede metoder, teknikker og instrumenter.... [-]

USA Miami
September 2020
Engelsk,Spansk
Fuldtid
Deltid
4 år
Online
Læs mere på dansk
London School of Design and Marketing (PT)

Design var aldrig lige så vigtigt som det er nu. Det er en del af vores dage, fordi vi kan finde design i hvert produkt, vi bruger, på alle de websteder, vi besøger, elle ... [+]

Vi er en online lærerinstitution tilgængelig på 3 sprog (engelsk, spansk og portugisisk) baseret i London, men med online-kurser tilgængelige over hele verden.

Hvorfor Bachelor of Design?

Design var aldrig lige så vigtigt som det er nu. Det er en del af vores daglige liv, fordi vi kan finde designet i hvert produkt, vi bruger, på de websites, vi besøger, eller i alle de applikationer, vi installerer på smartphones.

London School of Design og Marketing Design Degree vil hjælpe dig med at opbygge en karriere i den kreative verden og kan være den drivkraft, du har brug for for at nå nye mål, frigøre din kreative side og skabe magtfulde projekter, der inspirerer og påvirker mennesker. Graden i Design hviler på tre centrale punkter:... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Portugisisk,Engelsk,Spansk,Portuguese (Brazil)
Fuldtid
30 måneder
Online
Læs mere på dansk
Diploma University of Applied Sciences

Undersøgelsen Mekatronik tilbyder en praktisk, anvendelsesorienteret akademisk uddannelse inden for teknik som tilstedeværelse eller distance undersøgelser sammen karrier ... [+]

Den undersøgelser Mekatronik tilbyder en praktisk, anvendelsesorienteret akademisk uddannelse inden for teknik, som tilstedeværelse- eller distance undersøgelser sammen karriere med færdiggørelsen Diplomingeniør.

Den normerede studietid i fjernundervisning med lørdagens foredrag på mange landsdækkende studiecentre DIPLOM er 7 semestre. Et campus program er til rådighed i 6 semestre på Bad Sooden-Allendorf.

Som en variation af fjernundervisning, der tillader interaktiv DIPLOM online foredrag via internettet. Testene i Mekatronik undersøgelse viste samtidig i stedet fortsætter med at den landsdækkende studiecentre Diploma. Som deltidsstudium denne fjernundervisning version tilbyder endnu større placering uafhængighed og endnu bedre kompatibilitet mellem studier og arbejde, da rejsetid og omkostninger er elimineret.... [-]

Tyskland Bad Sooden-Allendorf Aalen Baden-Baden Berlin Bochum Bonn Friedrichshafen Hamborg Hannover Heilbronn Kaiserslautern Kassel Kitzscher Magdeburg Mainz Mannheim München Ostfildern Würzburg Regenstauf Nürnberg Wiesbaden Wuppertal Tyskland Online  + 21 Mere
Kontakt skolen
Tysk
Fuldtid
Deltid
6 - 7 semestre
Online
Læs mere på dansk
University of London

Studer programmet Divinity and Theology med akademisk retning fra University of London uanset hvor du er i verden. ... [+]

Studiet af religion giver en mulighed for at overveje spørgsmål, der er af grundlæggende bekymring, både for enkeltpersoner og samfund - spørgsmål om meningen og formålet med menneskeliv og de værdier, som vi lever efter.

På niveau 4 suppleres et modul, der introducerer dig til studiet af religion, med moduler, der dækker nøgletekster og traditioner fra de Abrahamske religioner. På niveauer 5 og 6 inkluderer valg af moduler bibelske sprog og tekster, tekster på engelsk, kristen historie og lære, buddhisme, religionsfilosofi, religion og videnskab og religion og global politik. Niveau 6 inkluderer afhandlingsmodulet, som giver dig chancen for at fokusere i detaljer på et emne, du vælger.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 8 år
Online
Læs mere på dansk
International Business Academy

Vores BA-grad i International Business giver dig de vigtigste værktøjer, du har brug for for at løse de slags komplekse udfordringer, der opstår, når du arbejder i et int ... [+]

International virksomhed (E-BA)

Konkurrencen øges på det internationale marked, hvilket gør efterspørgslen efter kvalificeret beskæftigelse inden for områderne marketing, økonomi og menneskelige ressourcer endnu større. Især hvis en person er i stand til at arbejde med forskellige opgaver på tværs af alle felter.

Vores BA-grad i International Business giver dig de vigtigste værktøjer, du har brug for for at løse de slags komplekse udfordringer, der opstår, når du arbejder i et internationalt miljø.

Du får indblik i specifikke teknikker og metoder inden for økonomisk styring, interkulturel kommunikation og human resource management, så du kan arbejde på dine opgaver på en meget professionel måde.... [-]

Danmark Kolding
Februar 2020
Engelsk
Deltid
1.5 - 6 år
Online
Læs mere på dansk