BACHELORSTUDIES.DK

Fjernundervisning Bachelor -programmer, Søg efter den bedste Bachelor programmer her! - Bachelor

Universiteter over hele verden, der bruger dedikeret læseplaner, ekspert fakultet og moderne teknologi til at bringe klasseværelset til den studerende, tilbyde fjernundervisning Bachelor uddannelser. Et levedygtigt alternativ for studerende, der ikke kan pendle til campus eller flyt til udlandet for at studere på deres foretrukne skole, er fjernundervisning programmer stigende i popularitet som tilmelding tal og teknologiske fremskridt stiger.

Med programmer spænder den fulde farveskala fra Arts, humaniora og samfundsvidenskab til Business, Økonomi og Administration til Natural Sciences, er der fjernundervisning bachelor programmer for bare om nogen. Fjernundervisning Bachelor uddannelser findes på universiteter og akademiske institutioner i Australien, Canada, Frankrig, Indien, Iran, Irland, Letland, Libanon, Rusland, Sydafrika, Tyrkiet, Storbritannien, USA og mange andre lande.Ansøgere skal indsende deres gymnasiet udskrifter, da indlæggelser er konkurrencedygtige for nogle fjernundervisning bachelorer programmer.

Uanset om du vælger at studere en Bachelor of Business Administration, en bachelorgrad i biofarmaceutiske Science eller Bachelor i Smykker Design, for eksempel, kan du læse mere om nogen fjernundervisning bachelorgrad program ved at klikke nedenfor. Bed om mere information fra skolerne af dit valg ved at udfylde en formular på internettet, som tager kun et minut!

122 Resultater i Kandidat, Fjernundervisning Filter

Bachelor i handel

University Canada West (UCW)
på universitet Online Fuldtid 4 år Januar 2020 Canada Vancouver + 1 mere

Bachelor of Commerce (BCom) vil give dig et bredt fundament kendskab til nutidige forretninger og dets praksis. Baseret i Vancouver, Canada, forbereder denne ACBSP-akkrediterede grad dig til en vellykket karriere i forretning eller ledelse, hvor du vil bidrage konstruktivt til en global økonomi.

Bachelor of Science i kreativ skrivning for underholdning

Full Sail University
på universitet Online Fuldtid 20 - 29 måneder Januar 2020 USA Winter Park + 1 mere

Det hele begynder med en fantastisk historie. Hvorvidt en film eller tv-show, et videospil eller endda en kommerciel, de mest succesrige stykker medier er dem, der fortæller engagerende og interessante historier, historier, der fanger din opmærksomhed, gnist din fantasi, og provokere dine følelser.

Pathway til bachelor i anvendt forretningsstyring

Ducere Business School
Online Deltid 2 - 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige Swansea

Undersøg en associeret grad tilsvarende og derefter op til en bachelorgrad med UWTSD

Bachelor i Sundhedsvæsenet

University of Management and Technology
Online September 2019 USA Arlington

En studerende skal gennemføre mindst 30 kredit timer i General Education for at modtage en BHA grad. En studerende skal også gennemføre 27 kredit timer af Health Administration core kurser og en BHA Capstone kursus. De resterende kredit timer består af valgfrie kurser.

Bachelor of Arts i integreret transpersonlig psykologi (ITP-ba)

Ubiquity University
Online Fuldtid Deltid September 2019 USA Mill Valley

Dette BA program er designet til unge motiveret af ånden i innovation og nye ideer, der ved, at de har en nuværende og en fremtid som hovedpersoner, innovatorer og kulturelle kreative.

Bachelor i erhvervsøkonomi

Upper Iowa University
på universitet Online Fuldtid 4 år September 2019 USA Fayette + 1 mere

Hvorfor studere Business Administration?

Bachelorgrad i kriminologi, undersøgende videnskab og sikkerhed

United Campus of Malta
Online Fuldtid 3 år Kontakt skolen Malta Saint Julian's

Online diplomuddannelse i kriminologi efterforskningsmæssige og sikkerhedsmæssige videnskaber giver kandidater til at blive professionelle i stand til videnskabeligt at behandle, hvad der er blevet kaldt fremkomsten af ​​det tredje årtusinde: sikkerhed.

Bachelor of Commerce i Supply Chain Management

YKBS LTD
på universitet Online Fuldtid 3 år August 2019 Mauritius Vacoas-Phoenix + 1 mere

Bachelor of Commerce i Supply Chain Management er et dynamisk program designet til at give kandidater specialkundskaber inden for det voksende område af supply chain management. Et velimplementeret supply chain management system er blevet identificeret som et nøgleværktøj til succes for dagens ledende forretning. Supply chain management involverer koordinering, produktion, forsendelse og levering af varer fra produktionsstedet til forbrugsstedet.

Bachelor i indretningsdesign online

Yorkville University
Online Deltid 3 år Januar 2020 Canada Toronto

Bachelor Indenrigsdesign giver eleverne mulighed for at forbinde, samarbejde, forny og forbedre verden omkring dem gennem design. Designet til kreative sind med en passion for æstetik og funktion, lægger programmet fundamentet for at skabe smukke, praktiske, sunde og sikre rum.

LLB (Hons) lov med psykologi

University of Essex Online
Online Deltid 48 måneder Kontakt skolen Det Forenede Kongerige Colchester UK Online + 1 mere

Vi er den første britiske videregående uddannelsesleverandør, der tilbyder LLB (Hons) lov med psykologi i et 100% online og deltidsformat.

Grad i Design

London School of Design and Marketing (PT)
Online Fuldtid 30 måneder Kontakt skolen Det Forenede Kongerige London

Design var aldrig lige så vigtigt som det er nu. Det er en del af vores dage, fordi vi kan finde design i hvert produkt, vi bruger, på alle de websteder, vi besøger, eller i alle de applikationer, vi installerer i vores smartphone. Lær, hvordan du kan kombinere forskellige ting som ord og billeder, frigøre din kreative side og skabe effektive projekter, der inspirerer og påvirker mennesker.

Online ba (udmærkelse) i virksomhedsledelse (18 måneder)

London School Of International Business - LSIB
Online Fuldtid Deltid 18 - 36 måneder August 2019 Det Forenede Kongerige London UK Online + 2 mere

BA (Hons) i Business Management program afspejler de skiftende verden af ​​erhvervslivet og udstyrer dig med den nødvendige ekspertise til at forstå forretning og forvaltning på både nationalt og globalt plan.

Bachelor af tekniske mekatronik

Diploma University of Applied Sciences
på universitet Online Fuldtid Deltid 6 - 7 semestre Kontakt skolen Tyskland Bad Sooden-Allendorf Aalen Baden-Baden Berlin Bochum Bonn Friedrichshafen Hamburg Hanover Heilbronn Kaiserslautern Kassel Kitzscher Magdeburg Mainz Mannheim Munich Ostfildern Würzburg Regenstauf Nuremberg Wiesbaden Wuppertal Germany Online + 25 mere

Undersøgelsen Mekatronik tilbyder en praktisk, anvendelsesorienteret akademisk uddannelse inden for teknik som tilstedeværelse eller distance undersøgelser sammen karriere med en Bachelor of Engineering.

BA (Hons) Professional Music (Fast track for branchefolk) (business)

Academy of Music & Sound Online
Online Fuldtid Deltid 1 år August 2019 Det Forenede Kongerige Edinburgh Exeter Glasgow Southampton + 4 mere

Dette 1-årige kursus svarer til 3. år i en grad, og det er designet til at følge med fra at studere en musikrelateret grundskole, HND eller anerkendt erhvervserfaring med kvalifikationer. Valideret af University of Wolverhampton, er det udviklet til at afspejle de vigtigste karriere Pathways i branchen, der er specifikke for musikbranchen.

Bachelor of Fine Arts i grafisk design og interaktive medier

Columbia College Hollywood
Online Fuldtid 4 år Kontakt skolen USA Los Angeles

Grafisk design og interaktive medier grad giver den praktiske viden og indsigt, du har brug for at udvikle effektive, fantastiske grafiske design og web-interfaces. Du vil begynde at skabe med det samme og få praktisk erfaring ved at bruge alle værktøjerne i handlen.