BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Forenede Arabiske Emirater - Bachelor-uddannelser i Forenede Arabiske Emirater Bachelor

En bachelor i De Forenede Arabiske Emirater kan vise sig at være en virkelig behagelig oplevelse. Den traditionelle beduin livsstil med glamour og forbrugerismen er en illustration af, hvordan UAE er et land af en sådan fascinerende kontraster. Studerende at forfølge en bachelor i Forenede Arabiske Emirater kan nyde de fantastiske strande, uspolerede koralrev, utallige fantastiske restauranter, autentiske basarer, og ørken klitter.

De universiteter, der tilbyder bachelor i Forenede Arabiske Emirater programmer er af fremragende kvalitet i henhold til internationale standarder. Studerende denne undersøgelse i UAE vil få værdifuld international erfaring i en fremtrædende del af verden, som kan være gavnligt i den konkurrenceprægede globale jobmarked. Nogle af de bachelor i De Forenede Arabiske Emirater programmer, at de studerende kan vælge imellem, er inden for erhvervslivet, men der er også flere andre top-notch programmer i andre studier discipliner.

Du kan lære mere om en bachelor i Forenede Arabiske Emirater ved at læse gennem indstillingerne nedenfor!

resultater fundet Filter

Bachelor of Fine Arts i grafisk design

Zayed University
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Forenede Arabiske Emirater Mohammed Bin Zayed City Dubai + 1 mere

I grafisk design erhverver de studerende teoretisk og praktisk viden inden for design og praksis, samtidig med at de udvikler en bred vifte af færdigheder inden for print og medie design. Gennem deres kursusstudier udforsker de typografi, publikation og emballage design, reklame, branding og webdesign. De lærer også om projekt briefs, forskning og klient interaktion, og hvordan man pitcher, udvikler og endelig implementerer designforslag. Gennem lokalsamfund og gruppespecifikke og klientbaserede projekter opfordres eleverne til at forstå den sociale og kulturelle dimension af ethvert projekt for at blive innovative ledere inden for design.

Bachelor of Design

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Forenede Arabiske Emirater Dubai

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI) er et privat non-profit universitet, akkrediteret af Ministeriet for Videregående Uddannelse i UAE.

Bachelor i Hotel Management

Amity University: Dubai
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Hospitalsbranchen er for tiden den næststørste arbejdsgiver i hele verden og forventes at vokse med 4% om året frem til 2023, med en ud af hver 10 arbejdspladser, der genereres af denne sektor. I UAE oplever hotelbranchen dynamisk vækst med fremkomsten af ​​store internationale kæder, og det forventes at kræve 337 millioner fagfolk inden 2023. Ifølge World Travel

Bachelor of Computer and Networking Engineering Technology

Canadian University Dubai
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Bachelor of Education - Uddannelsesteknologi

American University In the Emirates
på universitet 4 år Kontakt skolen Forenede Arabiske Emirater Dubai

Udviklingen af ​​den digitale verden har medført spændende nye karriereveje inden for uddannelse. Klasseværelser over hele kloden bygger nu på undervisningsteknologi som undervisningsmateriale. Bachelor of Educational Technology sigter mod at udstyre eleverne med viden og forståelse af de nyeste tendenser og teknikker inden for tværfagligt uddannelsesområde. Fra udvikling og design af e-learning-programmer til særlige emner inden for spil og simulering, vil de studerende få de færdigheder, der er nødvendige for den digitale verden.

BIng (Hons) i Elektroteknisk Og Elektronisk Engineering

Heriot-Watt University Dubai
på universitet Fuldtid 3 - 4 år September 2020 Forenede Arabiske Emirater Akademisk by

Dette program er rettet mod dem med et ønske om at studere elektronik, hardwaresystemdesign eller elektroteknologi. Det giver det teoretiske grundlag og designmetoder til kommunikation, computere, programmering, software engineering, kontrol og andre elektroniske og elektriske energisystemer. Praktiske og organisatoriske færdigheder tilskyndes gennem projekt, design og laboratoriearbejde og gennem præsentationer og ledelsesundersøgelser. Kandidater har viden og færdigheder til at gå ind i en karriere i en lang række industrier, herunder, men ikke begrænset til, kraftproduktion og transmission, bygningstjenester, elektronik og kommunikation.

Bachelor i Computer Science: Digital Systems Security

The University of Wollongong in Dubai
på universitet Fuldtid 4 år Februar 2020 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Information og cybersikkerhed bliver stadig vigtigere i hverdagen for at beskytte vores digitale oplysninger såsom ID'er, aktiver og datasikkerhed og for at sikre e-mail og online privatliv for enkeltpersoner, hjem, familier og kontorer. Digital Systems Security-hovedfokus fokuserer på de teoretiske og praktiske anvendelser af information og digital sikkerhed på tværs af en række emner: operativsystemers sikkerhed såsom fysisk sikkerhed, fil- og databeskyttelse, distribuerede systemer og systemarkitektur, kryptografi og dens sikre applikationer, og netværk og telekommunikationssikkerhed.

Diplomingeniør (Hons) elektrisk og elektronisk teknik (avanceret stående)

University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Forenede Arabiske Emirater Al Jazirah Al Hamra

Dette program er undervist i UAE. Den Diplomingeniør (Hons) i elektriske og elektroniske Engineering er en internationalt anerkendt kvalifikation, der vil give dig de færdigheder til at udvikle en karriere i de fleste områder af moderne elektrisk og elektronisk teknik.

Bachelor of Animation

SAE Institute UAE
på universitet Fuldtid 6 - 8 semestre Kontakt skolen Forenede Arabiske Emirater Dubai

Undertegn Bachelor of Animation på SAE og bygg din ekspertise på alle aspekter af Animation. Studerende vil udvikle grundlæggende færdigheder og viden i denne spændende industri inden for områder som 3D modellering, karakter animation, rigging, teksturer, projektledelse, teamwork, belysning, gengivelse og sammensætning.

BTech datalogi og teknik

Manipal University Dubai
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Det BTech program i datalogi Engineering forbereder eleverne til at forstå / anvende de teknikker, færdigheder og moderne software-værktøjer, der er nødvendige for udvikling af software til det internationale marked.

Internationale bachelorgrad

International Horizons College (IHC)
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Forenede Arabiske Emirater Dubai

IHC forbereder de studerende i to års studier i Dubai til overførsel til universiteter i USA. Forberedelse starter i første år på IHC, hvor de studerende arbejder med akademiske rådgivere til at udvikle en klar akademisk plan. Akademisk planen er baseret på elevernes naturlige evner og interesser. Akademisk Handlingsplanen opstiller de ideelle universiteter og deres specifikke krav til hver elev. Vores 2 +2 model giver eleverne mulighed for at spare penge, få mere akademisk forberedelse og være tættere på hjemmet ved at udfylde de to første år af bachelorgrad i Dubai og derefter går videre til de sidste to år på eliteuniversiteter i USA eller andre regioner .

Bachelor i arkitektur

American University of Ras al Khaimah
på universitet Fuldtid 5 år September 2020 Forenede Arabiske Emirater Al Jazirah Al Hamra

Arkitektur er både processen og produktet af planlægning, udformning, og konstruere bygninger og andre fysiske strukturer.

Bachelor of Technology in Mechanical Engineering

Manipal Academy of Higher Education Dubai
på universitet Fuldtid 8 semestre Kontakt skolen Forenede Arabiske Emirater Dubai

Mekanik er den bredeste af ingeniørdisciplinerne, der generelt er involveret i forståelse af kræfter og bevægelse, og deres anvendelse til løsning af problemer af interesse for samfundet.

Indretning, BFA

NYIT- Abu Dhabi
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Forenede Arabiske Emirater Abu Dhabi

NYIT er den eneste skole i tristate område med både CIDA-akkrediteret indretning og Naab-akkrediterede arkitektur programmer sammen i den samme skole. Her vil du drage fordel af den eksponering og synergi, der stammer fra stringens og konvergens mellem disse to discipliner, lige fra diverse fakultet input til innovative tværfaglige studier og design øvelser. Programmet er omhyggeligt designet til at udsætte dig for aktuelle emner, præcedens historie og teori, samt omfattende bygning, business og projekttyper samt de nyeste medie programmer for ikke at nævne nogle af de fineste design uddannelse til rådighed.

Bachelor i interiør design

Al Ghurair University
på universitet Fuldtid September 2020 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Programmet pensum struktureret gradvist startende fra studere design fundamentals og formsprog sprog fra manuel udarbejdelse til CAD og 3D modellering.