close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Forsikring Bordeaux - Forsikring -uddannelser i Bordeaux Forsikring , Bordeaux

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration. Forsikring programmer er ofte forfulgt af studerende, som ønsker at anløbe eller fremme en karriere i et beslægtet erhverv. Nogle specialiseringer inden for branchen omfat… Læs mere

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Forsikring programmer er ofte forfulgt af studerende, som ønsker at anløbe eller fremme en karriere i et beslægtet erhverv. Nogle specialiseringer inden for branchen omfatter aktuarer, der vurderer risici og bruge komplekse matematik til at bestemme præmierne, og hævder justeringsanordninger, der udfører forskning for at afgøre ansvar.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Bliver et storbyområde i Frankrig, er Bordeaux city hjemsted for over 200.000 indbyggere. Det er hjemsted for en stor vinindustri og vin fair i verden. Bordeaux er også hjemsted for universitetet i Bordeaux.

Fjernundervisning Forsikring Bordeaux - Tag din Forsikring i Bordeaux. Få alle Forsikring program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
IFPASS
Puteaux, Frankrig +4 Mere

Professional License Account Manager in Insurance er et uddannelseskursus designet af forsikrings- og juridiske fagfolk for fremtidige fagfolk i sektoren.

Professional License Account Manager in Insurance er et uddannelseskursus designet af forsikrings- og juridiske fagfolk for fremtidige fagfolk i sektoren. -
Bachelor
Fuldtid
Engelsk
Sep 2021
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her