close

Filtre

Se resultater

Bachelor Écully - Bachelor-uddannelser i Écully Bachelor, Écully

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.Frankrig tilbyder en fantastisk videregående uddannelsessystem til ikke kun dens borgere, men… Læs mere

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Frankrig tilbyder en fantastisk videregående uddannelsessystem til ikke kun dens borgere, men også udlændinge. Landet 's dynamiske kultur tiltrækker udenlandske studerende og dem interesseret i at forfølge internationale kurser. Frankrig har en tradition for videnskabelig og teknologisk innovation. Dette sikrer, at forskere fuldt ud at udnytte deres kreativitet.

Ecully er en kommune beliggende vest for Lyon, i Rhône afdeling i den østlige del af Frankrig. Byen har mange højere læreanstalter. Det er hjemsted for over 18.000 indbyggere.

Bachelor Écully - Tag din Bachelor i Écully. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Institut Paul Bocuse
Écully , Frankrig

Gæstfrihedssektoren kræver tilpasningsevne og en dybtgående viden om adfærd, livsstil og interessepunkter i en stadig mere krævende international kundekreds.

Gæstfrihedssektoren kræver tilpasningsevne og en dybtgående viden om adfærd, livsstil og interessepunkter i en stadig mere krævende international kundekreds. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk, Fransk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her