BACHELORSTUDIES

Bachelor Aix-en-Provence - Bachelor-uddannelser i Aix-en-Provence Bachelor, Aix-en-Provence

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Frankrig tilbyder en fantastisk videregående uddannelsessystem til ikke kun dens borgere, men også udlændinge. Landet 's dynamiske kultur tiltrækker udenlandske studerende og dem interesseret i at forfølge internationale kurser. Frankrig har en tradition for videnskabelig og teknologisk innovation. Dette sikrer, at forskere fuldt ud at udnytte deres kreativitet.

Bachelor Aix-en-Provence - Tag din Bachelor i Aix-en-Provence. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Bachelor i grafisk og digital design

École Intuit.Lab
Bachelor
<
Fuldtid
<
3 år
Fransk
på universitet

Dette år med udvikling, der er dedikeret til opdagelsen af det grundlæggende i grafik, giver den studerende mulighed for at opdage samspillet mellem ord og billeder. I den før ...

Læs mere

Bachelor of Arts

The American College of the Mediterranean
Bachelor
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

De store og mindreårige ved The American College of the Mediterranean afspejler vores campus stedspecificitet i det sydlige Frankrig og Middelhavet og bygger videre på ACM's a ...

Læs mere