close

Filtre

Se resultater

Bachelor Metz - Bachelor-uddannelser i Metz Bachelor, Metz

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående udd… Læs mere

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Metz city hviler i Lagnuedoc-Roussillon-regionen i det sydlige Frankrig. Det er hovedstaden i regionen og hjem til 200.000 indbyggere. Mertz har 3 vigtige universiteter.

Bachelor Metz - Tag din Bachelor i Metz. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Frankrig
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Y SCHOOLS
Troyes, Frankrig +3 Mere

Når du vælger International Bachelor in Business Administration, indtaster du en sindstilstand, værdier og stærke forpligtelser.

Når du vælger International Bachelor in Business Administration, indtaster du en sindstilstand, værdier og stærke forpligtelser. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk, Fransk
Sep 2021
på universitet
 
Y SCHOOLS
Troyes, Frankrig +2 Mere

Studerende, der vælger bacheloren i turisme, fritid og rejsestyring, vil være fuldt operationelle, så snart deres studier er afsluttet.

Studerende, der vælger bacheloren i turisme, fritid og rejsestyring, vil være fuldt operationelle, så snart deres studier er afsluttet. -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Engelsk, Fransk
Sep 2021
på universitet