212 Bachelor Programmer i Frankrig for 2024

Bachelor Programmer i Frankrig for 2024Filter
    • Paris, Frankrig

    Fuldtid

    5 år

    På campus

    Engelsk

    IPSA træner luftfarts- og rumentusiaster gennem sit specialiserede ingeniørkursus. Placeret i krydsfeltet mellem den industrielle og akademiske verden og med sine forskningslaboratorier dedikeret til rumfart, placerer det innovation i hjertet af sin uddannelse og fremmer også international åbenhed.

    • Biot, Frankrig
    • Paris, Frankrig
    • + 1 more

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    På campus

    Engelsk, French

    DSTI's Applied Bachelor in Data & Cloud Engineering er en streng 3-årig, 180 ECTS-uddannelse. Tilbyder banebrydende viden inden for dataanalyse, kunstig intelligens, maskinlæring og mere med vigtige branchecertificeringer og praktisk erfaring gennem praktikophold og lærepladser. Studer i hjertet af Frankrig i Nice Sophia Antipolis eller Paris.

    • Paris, Frankrig

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Store virksomheder opererer på tværs af landegrænser. Erhvervslivet er afhængig af effektiv ledelse og evnen til at løse problemer. Vores programmer i hjertet af Paris lærer dig alle de færdigheder, der er nødvendige for at få succes i et blomstrende, internationalt miljø.

    • Berlin, Tyskland
    • Paris, Frankrig

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Bliv en stærk leder inden for turistindustrien ved at studere BA (Hons) i Tourism and Hospitality Management på BSBI i Berlin, Tyskland, verdens mest innovative land ifølge Bloomberg Innovation Index i 2020. I løbet af din BA vil du lære om at arbejde i et internationalt erhvervsmiljø gennem moduler, herunder: økonomi til den globale serviceindustri, transport: flyselskabet og krydstogtsindustrien samt bæredygtig turisme i den udviklende verden. Du har også mulighed for at vælge mellem enten gæstfrihed og Mad og drikkevarer Pathway eller Turisme og Events Management Pathway , afhængigt af dine karrieremål.

    • Paris, Frankrig

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    emlyon business school blev grundlagt i 1872 af Lyon Chamber of Commerce and Industry. Det er en af de ældste handelsskoler i Europa. emlyon er blandt de 1 % af globale handelsskoler, der har den internationale tredobbelte krone akkreditering: AACSB, EQUIS og AMBA. Som sådan fortjener den sin status som en globalt rangerende skole inden for business og ledelse.

    • Paris, Frankrig

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Film & TV Diplomuddannelsen på 3iS er beregnet til internationale og franske studerende med en god beherskelse af det engelske sprog. Dette treårige kursus fokuserer på instruktion, produktion, filmning og redigering og fører til et statsgodkendt diplom.

    • Paris, Frankrig

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Den pædagogiske erfaring for Kunsthistorie majors på The American University of Paris tilbyder en dybdegående forståelse af udviklingen af ​​vestlig kunst som produkt og agent af historie og samfund.

    • Paris, Frankrig
    • Bordeaux, Frankrig

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    3iS har oprettet en bachelorgrad i lydteknik, der fører til RNCP Level 6-certificering (National Directory of Professional Certification), 100 % på engelsk, som blev lanceret på vores Bordeaux Campus i september 2023 og vil også være tilgængelig på vores Parisian Campus fra september 2024 Dette treårige kursus er struktureret omkring en balance mellem alsidighed og ekspertise og lærer alle de færdigheder, der kræves for effektiv og varig professionel integration inden for alle områder af audioaktivitet.

    • Dijon, Frankrig
    • Cachan, Frankrig

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    French

    ESTP PARIS Bachelor Construction Manager er et 3-årigt kursus, der fører til et bac+3 diplom, der giver graden af licens. For at imødekomme behovene i en sektor i fuld transformation og miljømæssige udfordringer er målet med ESTP bacheloruddannelsen at uddanne byggeledere i bred forstand, effektive fra et teknisk, videnskabeligt og ledelsesmæssigt synspunkt, ansvarlige, med en global vision og operationel kontrol med de lovgivningsmæssige og etiske aspekter af deres erhverv.

    • Paris, Frankrig
    • Nice, Frankrig

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Bachelor of Business Administration (BBA) kan skræddersyes som en 4-årig grad i USA eller en 3-årig grad i Storbritannien. IPAG har valgt at basere sit BBA-program på Storbritanniens model. Dette program anbefales til dem, der overvejer en karriere i udlandet eller i et internationalt miljø. Uddannelsen er generel, men det tredje år giver de studerende mulighed for at specialisere sig inden for to områder, som de så kan forfølge videre ved at læse til en MBA.

    • Lille, Frankrig

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk, French

    Business Management Track er rettet mod studerende, der søger en balance mellem akademisk specialisering, sektorspecialisering, international og professionel erfaring.

    • Nice, Frankrig

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Et innovativt spor, der kombinerer akademisk ekspertise med berigende, livsforandrende oplevelser.

    • Nantes, Frankrig
    • Paris, Frankrig

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    BBA Big Data & Management forbereder eleverne til at påtage sig tværfunktionelle lederstillinger. De vil erhverve både stærke ledelsesmæssige færdigheder (økonomi, ledelse, markedsføring, strategi) og avancerede tekniske færdigheder i indsamling, analyse og brug af data til forretningspræstationer. Kurset er udviklet i fællesskab af Audencia og Centrale Nantes og trækker på begge institutioners akademiske ekspertise til at tilbyde et program med et stærkt internationalt og professionelt fokus.

    • Île-de-France, Frankrig

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    BBA i Digital Operations Management er et internationalt fokuseret, fire-årigt program, der giver studerende mulighed for hurtigt at opbygge deres online forretningsfærdigheder med et globalt fokus. Dette program er rettet mod studerende, der søger en international karriere; det er certificeret af det franske RNCP, niveau VI (Management and Business Development).

    • Paris, Frankrig

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Et internationalt program, der dækker international forretningspraksis, management, marketing og kommunikation.