BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Frankrig - Bachelor-uddannelser i Frankrig Bachelor

Frankrig er valgt af mange internationale studerende og er en top placering for at studere. Frankrig er en stor bidragyder til mange faglige og akademiske områder såsom kunst, politik, filosofi, teknologi, mode, videnskab og økonomi, hvilket gør mulighederne for en bachelor i Frankrig rigeligt. Bortset fra ekspertise i akademikere, at de franske universiteter stræber efter, har Frankrig meget at tilbyde de studerende uden for klasseværelset, såsom naturskønne landskaber, spændende byer, kunst, kultur, musik, teater, natteliv og køkken.

Nogle af de mere populære studieretninger for en Bachelor i Frankrig er informationsteknologi, business, økonomi, datalogi, gæstfrihed, kunst, mode design, film, politik og økonomi. En bachelor i Frankrig typisk tager mindst tre års fuldtidsstudium at fuldføre. Der er også muligheder for en bachelor i Frankrig, der omfatter deltids-og online-studier for studerende, som kræver fleksibilitet i planlægningen.

Hvis du vil vide mere om en bachelor i Frankrig, tage et kig gennem mulighederne nedenfor og du kan finde det program, du har ledt efter!

resultater fundet Filter

Bachelorgrad i internationale hotel management

VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Frankrig Bordeaux

I et internationalt miljø, mastering ledelsesmæssige, team-førende og forvaltning teknikker. Udvikling af faglige, juridiske, økonomiske og sproglige evner med det mål at blive en operationel leder i en virksomhed.

Bachelor i mode og luksus detailstyring

The American Business School of Paris
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Frankrig Paris

Vælg en bachelorgrad program, der vil sikre din fremtidige succes i den internationale mode og luksus detail

Bachelor i International Business

ISC Paris Business School
på universitet Fuldtid 1 - 3 år Kontakt skolen Frankrig Paris

Denne specialisering er beregnet til studerende, der ønsker at fordybe sig i et engelsk læringsmiljø og med ambitionen om at starte deres internationale karriere. Dette program på tre år vil give eleverne grundlaget for erhvervsstudier for at specialisere sig i deres videre studier.

Bachelor i International Business Administration

Montpellier Business School
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Frankrig Montpellier

Bachelor of International Business Administration (BIBA) tilbyder et internationalt orienteret excellence management program. Den forbereder både til videre studier og på arbejdsmarkedet ved at garantere et anerkendt akademisk niveau og den bedst mulige beskæftigelse.

Bachelor i Marketing

Burgundy School of Business
på universitet Fuldtid 3 år September 2020 Frankrig Dijon Lyon + 1 mere

Programmet fører til en bachelorgrad fuldt anerkendt af det franske undervisningsministerium. Dette internationalt orienterede program giver eleverne mulighed for at erhverve viden og forståelse af forskellige områder inden for marketing og forretning og at udvikle deres faglige færdigheder.

Bachelor i Management

Toulouse Business School
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Frankrig Toulouse Spanien Barcelona + 2 mere

TBS Bacheloruddannelsen er et 3-årigt (B1, B2 og B3) ledelseskursus med et fagligt og tværkulturelt fokus. Kurset har til formål at give fremtidige kandidater de ledelsesmæssige færdigheder, der er nødvendige for at opfylde virksomhedernes krav til virksomheder i Frankrig og rundt om i verden. Programmet byder på 3 års værdifulde oplevelser og møder opbygget omkring en læseplan, der giver hver studerende midlerne til enten at fortsætte deres studier eller at gå direkte ind i en givende professionel karriere.

Grafisk design

L’IDEM Perpignan
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Frankrig Perpignan

Kurset "Visual Communication Designer" inviterer dig til at overskride din kreativitet og gøre det til din virksomhed. Med en varighed på 4 år (1 forberedelsesår og 3 års specialisering), vil du få en stats titel, der er overlegen til BTS Graphic Design, da dette kursus vil bringe dig til en BAc 3/4 ækvivalens.

Bachelor i International Management

Groupe ESC Clermont
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Frankrig Clermont-Ferrand

Den Bachelor i International Management er et 3-årigt program (100% undervises på engelsk) tilbyder high school-dimittender et stærkt fundament og uddannelse i de forretningsområder og international ledelse. Studerende er genstand for mange internationale expereicnes herunder tilbringe et semester i udlandet, opnåelse af et dual-grad, og gør praktikophold som forbereder dem til at blive successul fremtidens erhvervsledere. Bacheloruddannelsen er designet til studerende, der har opnået deres studentereksamen og er interesseret i en international karriere i ledelse.

Bachelor i turisme, fritid og travel management

Groupe ESC Troyes in Champagne
på universitet Fuldtid 3 år September 2020 Frankrig Troyes

Studerende vælger Bachelor i Turisme, Fritid & Travel Management, vil være fuldt funktionsdygtigt, så snart deres undersøgelser er afsluttet.

Bachelor of Arts

The American College of the Mediterranean
på universitet Fuldtid Januar 2020 Frankrig Aix-en-Provence

De store og mindreårige på The American College of the Mediterranean afspejler vores specifikke campus i Sydfrankrig og Middelhavet og bygger på ACMs akademiske tradition som førende inden for international uddannelse. ACM tilbyder femten forskellige bachelorprogrammer samt muligheden for selvudformning af et fagområde fra en bred vifte af kursustilbud.

BFA i filmproduktion

EICAR
på universitet Fuldtid 3 år September 2020 Frankrig Paris

EICAR, den eneste filmskole i det kontinentale Europa med en engelsksproget pensum, tilbyder en treårig bachelor of Fine Arts program i film med 5 Specialiseringer - der leder, Screenwriting, filmvidenskab, produktion og redigering. Skolen giver grader og programmer med fokus på praktisk filmproduktion erfaring og teamwork. Vi går ind for direkte studie arbejde og øvelser, hvor lektioner kan ...

Uddannelse i Fashion Styling Trades

Studio Berçot
på universitet Fuldtid 3 år Åben tilmelding Frankrig Paris

Træning i Fashion Styling er ligesom de handler, hun forbereder sig på.

Bachelor Administration og Business Management

ILCI Business School
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2020 Frankrig Paris

Bachelor Administration and Business Management tilbyder en specialisering i 3 år til at uddanne studerende i erhvervsliv, ledelse, marketing, økonomi og menneskelige ressourcer.

Bachelor of Fine Arts i Fashion Design

Paris College Of Art
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Frankrig Paris

Mode og forretning af mode giver form og funktion til tøj, et grundlæggende menneskeligt behov, der skaber det med mening i det stadigt udviklende sprog af stil. Modedesignkurserne på PCA er intime og praktiske, så hver studerende kan følges nøje af sin instruktør.

Bachelor i Business

ESDES Lyon Business School
på universitet Fuldtid 3 år September 2020 Frankrig Lyon

Global Business Development (BA) 3-årsprogrammet er et treårigt program med de første to år fokuseret på at opbygge og udvikle forretningsgrundlag. Det sidste år er struktureret for at muliggøre en tredobbelt specialisering, geografisk, funktionel og sektorspecifik.