$close

Filtre

Se resultater

Gastronomi-programmer, Søg efter den bedste Bachelor-programmer her! - Bachelor

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.Bachelor-programmer: Søg her for Gastronomi-programmer. Få alle skole og Bachelor information directely, spare tid og kontakte Bachelor in… Læs mere

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Bachelor-programmer: Søg her for Gastronomi-programmer. Få alle skole og Bachelor information directely, spare tid og kontakte Bachelor indlæggelser i 3 klik her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Culinary Arts Academy Switzerland
Port-Valais, Schweiz

Programmets højdepunkter Opbygning af fundamentet i køkkenets grundlæggende principper og forretning Et program i verdensklasse, der leverer de tekniske færdigheder, der skal ... +

Programmets højdepunkter Opbygning af fundamentet i køkkenets grundlæggende principper og forretning Et program i verdensklasse, der leverer de tekniske færdigheder, der skal til for at være en topkok Få den iværksættermæssige knowhow til at starte din egen fødevarebaserede virksomhed Specialiseret Pathways i kulinarisk kunst, wienerbrød og chokoladekunst og vegetarisk kulinarisk kunst Uddannet med: Bachelor of International Business in Culinary Arts fra Culinary Arts Academy Switzerland Bachelor of Arts (Honours) i kulinarisk kunst fra University of Derby, UK -
BA
Fuldtid
3 år
Engelsk
på universitet
 
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Italien

Dette program, udviklet sammen med kokken Norbert Niederkofler, giver dig de tværfaglige færdigheder, du har brug for for at arbejde inden for sund, bæredygtig bjergenogastron ... +

Dette program, udviklet sammen med kokken Norbert Niederkofler, giver dig de tværfaglige færdigheder, du har brug for for at arbejde inden for sund, bæredygtig bjergenogastronomi, respektere biodiversitet, bygge på lokale traditioner og produkter og fokusere på fødevareinnovation i en cirkulær økonomi. Tradition (respekt for værdier, gamle forarbejdningsmetoder og territoriet), kreativitet (brug af naturlige produkter for at få mest muligt ud af deres smag), ærlighed (at værdsætte producenternes arbejde ved at integrere dem i en god cirkel, der producerer økonomisk, social og kulturel vækst), innovation (ved at bruge forskellige teknikker til at udvinde mest mulig smag fra råvaren og præsentere det så naturligt som muligt på tallerkenen) og bæredygtighed (integrere processer i et cirkulært system, der samtidig udvikler køkkenet, økonomien og kulturen) er værdierne der guider dette program. Målet med dette tresprogede program er at uddanne mad- og vineksperter, der er i stand til at hæve mad til status som kultur og give den en ny identitet, på grundlag af Michelin-kokken Norbert Niederkoflers Cook the Mountain-filosofi. Et innovativt koncept, der har til formål at gentænke økonomisk og social udvikling ved at undersøge forholdet mellem produktion, produkt, territorium og forbrug for at skabe et køkken, der er en katalysator for kulturelle processer for at sprede en model for bæredygtig udvikling. Råvarerne, som ofte er svære at finde i en uigennemtrængelig kontekst som Dolomitterne eller andre bjergområder, bliver gjort mere værdifulde gennem genoprettelse af traditioner og genopdagelse af biodiversitet med det endelige resultat at hæve mad til kultur og give den en ny identitet. Effekten er at bidrage til skabelsen af et tværgående forskningslaboratorium om gastronomi, der undersøger de værdier, der på globalt plan kulturelt og socialt forener de mennesker, der lever i bjergene som en ressource, passion, udfordring, arv, der skal beskyttes, som samt at tilskynde til en ny måde at opleve forholdet mellem køkken og bjerge, der kombinerer etik og hygge, miljømæssig bæredygtighed og territorial udvikling. I denne sammenhæng påtager mad- og vineksperter, der dimitterer fra dette program, rollen som "emotionelle undervisere", der er i stand til at fremme en ny livsstil. -
Bachelor
Fuldtid
3 år
Engelsk, Tysk, Italiensk
Sep 2022
på universitet
 
Aspira University College
Zagreb, Kroatien +1 Mere

Kroatien har med succes opbygget status som en af de hurtigst voksende gourmetdestinationer i Middelhavet. Dens vækst og udvikling er baseret på en rig gastro-ønologisk tradit ... +

Kroatien har med succes opbygget status som en af de hurtigst voksende gourmetdestinationer i Middelhavet. Dens vækst og udvikling er baseret på en rig gastro-ønologisk tradition såvel som på et stigende tilbud af en række restauranter med et udvalg af høj kvalitet i lokal gastronomi og ønologi. -
Bachelor
Fuldtid
Deltid
3 år
Engelsk
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
Universidad Europea del Atlántico
Santander, Spanien

Læreplanen i gastronomiuddannelsen ved Det Universidad Europea del Atlántico tilbyder nuværende kvalitetsuddannelse anvendt på alle fagområder, hvor den fremtidige kandidat i ... +

Læreplanen i gastronomiuddannelsen ved Det Universidad Europea del Atlántico tilbyder nuværende kvalitetsuddannelse anvendt på alle fagområder, hvor den fremtidige kandidat i gastronomiske videnskaber vil være i stand til at udvikle sig, hvilket muliggør specialisering inden for området med den største interesse for den studerende takket være tilbud af valgfag til rådighed. -
Bachelor
Fuldtid
8 semestre
Spansk
Sep 2022
på universitet
 
Universidad Francisco de Vitoria
Madrid, Spanien

Hvis du kan lide at lave mad og vil arbejde i den gastronomiske sektor, vil du ved UFV leve en ægte drøm. Du vil studere en del af gastronomikarrieren på den prestigefyldte ma ... +

Hvis du kan lide at lave mad og vil arbejde i den gastronomiske sektor, vil du ved UFV leve en ægte drøm. Du vil studere en del af gastronomikarrieren på den prestigefyldte madlavningsskole Le Cordon Bleu, internationalt anerkendt, og hvis eneste campus i Spanien ligger i vores faciliteter. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Spansk
Sep 2022
på universitet
 
Barcelona Culinary Hub
L'Hospitalet de Llobregat, Spanien

El sector de la gastronomía se encuentra en un amplio y complejo proceso de transformación, a causa de múltiples factores, como sus cambios en la demanda en dependencia de los ... +

El sector de la gastronomía se encuentra en un amplio y complejo proceso de transformación, a causa de múltiples factores, como sus cambios en la demanda en dependencia de los nuevos hábitos alimenticios, la importancia de la sostenibilidad en todos los factores sociales o la creciente importancia de los nuevos productos gastronómicos como ejes vertebradores de los destinos o países. Otra de las tendencias en importante crecimiento ha sido la digitalización de todos los procesos y el avance tecnológico que ello conlleva, incluyendo así, las nuevas tendencias de negocio como el delivery, las dark kitchen y los protocolos sanitarios que conlleva. Hoy en día, para desenvolverse en el sector se debe entender cómo nuevas realidades sociales en materia de alimentación establecen nuevos perfiles y segmentos que ciertamente se convierten en una oportunidad de gestión y desarrollo empresarial. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Spansk
Sep 2022
på universitet
 
The Technological University of La Paz (La Universidad Tecnológica De La Paz)
México, Mexico

Bachelor i gastronomi har de faglige færdigheder, der er nødvendige for deres præstationer på arbejdsmarkedet på lokalt, regionalt og nationalt niveau. Professionelle kompeten ... +

Bachelor i gastronomi har de faglige færdigheder, der er nødvendige for deres præstationer på arbejdsmarkedet på lokalt, regionalt og nationalt niveau. Professionelle kompetencer er de færdigheder og holdninger, der gør det muligt for kandidaten at udvikle aktiviteter i sit fagområde, tilpasse sig nye situationer samt om nødvendigt overføre hans viden, færdigheder og holdninger til nærliggende professionelle områder. Analyse- og syntesefærdigheder, grundlæggende forskningsevner, planlægnings- og ledelsesfærdigheder, sundheds- og sikkerhedsstyring, teamwork, effektiv kommunikation, forhandlingsevner, ledelse og serviceindstilling. Udvikle og administrere et gastronomisk koncept gennem diagnose af kulinarisk potentiale, menorteknik, repræsentativt mexicansk og internationalt køkken, finansielle og strategiske styringsværktøjer og gældende regler for at styrke den gastronomiske sektor og bidrage til områdets økonomiske udvikling. -
Bachelor
Spanish (Mexican)
på universitet
 
Cafam University Foundation (Fundación Universitaria Cafam UNICAFAM)
Bogotá, Colombia

Gennem et sæt projekter kan studerende tilegne sig viden om vigtige aspekter af regional gastronomi og andre territorier i landet, hvoraf nogle vedrører aspekter relateret til ... +

Gennem et sæt projekter kan studerende tilegne sig viden om vigtige aspekter af regional gastronomi og andre territorier i landet, hvoraf nogle vedrører aspekter relateret til turisme og gastronomi -
Bachelor
Spanish (Colombia)
på universitet
 
Instituto Profesional AIEP online belongs to Universidad Bello
Santiago Metropolitan Region, Chile

Den internationale gastronomitekniker er en overlegen tekniker med færdigheder til at deltage i udarbejdelsen af gastronomiske tilbud i chilenske og internationale retter, ser ... +

Den internationale gastronomitekniker er en overlegen tekniker med færdigheder til at deltage i udarbejdelsen af gastronomiske tilbud i chilenske og internationale retter, service af vine, drikkevarer og spiritus i overensstemmelse med gastronomiske industristandarder og gældende lovgivning, der overholder betingelser for hygiejne, sikkerhed, ansvar og bæredygtighed. -
Bachelor
Spanish (Chile)
på universitet
 
Gaziosmanpaşa University
Tokat, Tyrkiet

I dag, med den avancerede teknologi og skiftende kundepræference, skal de retter, der er tilberedt i tallerkenerne, appellere til øjet, før de fodres.

I dag, med den avancerede teknologi og skiftende kundepræference, skal de retter, der er tilberedt i tallerkenerne, appellere til øjet, før de fodres. -
Bachelor
Engelsk, Tyrkisk
 
Horizonte University Foundation
Cundinamarca, Colombia

Unihorizontista gastronomiprofessionel er mere end en CHEF, han er en KULINÆR KUNSTNER trænet med disciplin, lederskab og beslutsomhed for at skabe gourmetforslag, der gør en ... +

Unihorizontista gastronomiprofessionel er mere end en CHEF, han er en KULINÆR KUNSTNER trænet med disciplin, lederskab og beslutsomhed for at skabe gourmetforslag, der gør en forskel. Du vil være i stand til at styre gastronomiske virksomheder, du vil være i stand til at arbejde som en kulinarisk specialist i nationale og internationale teknikker, du vil have styrken og evnen til at generere innovative forslag til bagværk, barista, cocktails, parring og enologi, blandt andre . -
Bachelor
Spanish (Colombia)
på universitet
 
Istanbul Medeniyet University
Istanbul, Tyrkiet

Gastronomi og Culinary Arts afdeling; I løbet af det fireårige bachelorprogram er kandidaterne uddannet inden for områder som internationale køkkenteknikker, tyrkiske køkkente ... +

Gastronomi og Culinary Arts afdeling; I løbet af det fireårige bachelorprogram er kandidaterne uddannet inden for områder som internationale køkkenteknikker, tyrkiske køkkenteknikker, mad- og drikkevareforvaltning, madvidenskab, madkultur og historie, der har al den nødvendige akademiske og aktuelle viden og praksis inden for deres område , udviklet sig inden for kulturelle og sociale områder, videnskabelig Det giver uddannelse i retning af at oplære køkkenkokke, der kan løse problemer og arbejde med metoder, kombinere al denne viden og færdigheder med universel viden og praksis og bruge dem på en måde, der vil være gavnligt for deres land og det samfund, de lever i. -
Bachelor
Tyrkisk
på universitet