BACHELORSTUDIES.DK

Gastronomi Split - Gastronomi-uddannelser i Split Gastronomi, Split

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

Kroatien, officielt Republikken Kroatien er en enhedsstat demokratisk parlamentarisk republik ved skillevejen mellem Centraleuropa, Balkan, og Middelhavet. Dens hovedstad og største by er Zagreb.

The University of Split er ansigtet af denne kroatiske by, men nye skoler er up-kommende hvert år. Byen er meget støttende af udlændinge og dermed betyder selv internationale studerende kan rummes komfortabelt mens virksomheden deres studier her.

Gastronomi Split - Tag din Bachelor i Split. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Gastronomi, Split Filter

Bachelor i Gastronomi

Aspira University College
på universitet Fuldtid Deltid 3 år Oktober 2019 Kroatien Zagreb Split + 2 mere

Kroatien har med succes opbygget status som et af de hurtigst voksende middelhavs gourmetmål. Dens vækst og udvikling er baseret på en rig gastro-oenologisk tradition samt på et stigende tilbud på en række restauranter med et højt udvalg af lokal gastronomi og ønologi.