$close

Filtre

Se resultater

Gastronomi Mellemøsten - Gastronomi-programmer Gastronomi Mellemøsten

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad. Mellemøsten har en unikt forskelligartet befolkning fyldt med et utal af politiske, kulturelle og religiøse identiteter. I denne indstilli… Læs mere

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Mellemøsten har en unikt forskelligartet befolkning fyldt med et utal af politiske, kulturelle og religiøse identiteter. I denne indstilling, har de studerende mulighed for at lære første hånd om historiske kulturer og imperier baseret i regionen.

Gastronomi Mellemøsten - Tag din Gastronomi Mellemøsten. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Gaziosmanpaşa University
Tokat, Tyrkiet

I dag, med den avancerede teknologi og skiftende kundepræference, skal de retter, der er tilberedt i tallerkenerne, appellere til øjet, før de fodres.

I dag, med den avancerede teknologi og skiftende kundepræference, skal de retter, der er tilberedt i tallerkenerne, appellere til øjet, før de fodres. -
Bachelor
Engelsk, Tyrkisk
 
Istanbul Medeniyet University
Istanbul, Tyrkiet

Gastronomi og Culinary Arts afdeling; I løbet af det fireårige bachelorprogram er kandidaterne uddannet inden for områder som internationale køkkenteknikker, tyrkiske køkkente ... +

Gastronomi og Culinary Arts afdeling; I løbet af det fireårige bachelorprogram er kandidaterne uddannet inden for områder som internationale køkkenteknikker, tyrkiske køkkenteknikker, mad- og drikkevareforvaltning, madvidenskab, madkultur og historie, der har al den nødvendige akademiske og aktuelle viden og praksis inden for deres område , udviklet sig inden for kulturelle og sociale områder, videnskabelig Det giver uddannelse i retning af at oplære køkkenkokke, der kan løse problemer og arbejde med metoder, kombinere al denne viden og færdigheder med universel viden og praksis og bruge dem på en måde, der vil være gavnligt for deres land og det samfund, de lever i. -
Bachelor
Tyrkisk
på universitet
 
Antalya Bilim University
Antalya, Tyrkiet

Gastronomi og kulinarisk kunst inkorporerer en filosofi om kunst og kultur samt at være en videnskab om at spise-drikke. Culinary Arts, der længe har været blandt programmerne ... +

Gastronomi og kulinarisk kunst inkorporerer en filosofi om kunst og kultur samt at være en videnskab om at spise-drikke. Culinary Arts, der længe har været blandt programmerne fra forskellige internationale universiteter og institutter, har også været et samlingspunkt i Tyrkiet. Det faktum, at kulturstrukturen ændrer sig og turismen er den sektor, der udvikler sig hurtigst i Tyrkiet, har spillet en betydelig rolle i dette resultat. -
Bachelor
Fuldtid
8 måneder
Engelsk
på universitet