$close

Filtre

Se resultater

Gastronomi Baja California Sur - Gastronomi-uddannelser i Baja California Sur Gastronomi, Baja California Sur

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver eleverne den bedste tid her. Hvi… Læs mere

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver eleverne den bedste tid her. Hvis du ønsker at studere for dit kursus i nationale selvstyrende universitet Mexico, vil det være en genial liv med meget underholdning i landet så godt.

Gastronomi Baja California Sur - Tag din Bachelor i Baja California Sur. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Mexico
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
The Technological University of La Paz (La Universidad Tecnológica De La Paz)
México, Mexico

Bachelor i gastronomi har de faglige færdigheder, der er nødvendige for deres præstationer på arbejdsmarkedet på lokalt, regionalt og nationalt niveau. Professionelle kompeten ... +

Bachelor i gastronomi har de faglige færdigheder, der er nødvendige for deres præstationer på arbejdsmarkedet på lokalt, regionalt og nationalt niveau. Professionelle kompetencer er de færdigheder og holdninger, der gør det muligt for kandidaten at udvikle aktiviteter i sit fagområde, tilpasse sig nye situationer samt om nødvendigt overføre hans viden, færdigheder og holdninger til nærliggende professionelle områder. Analyse- og syntesefærdigheder, grundlæggende forskningsevner, planlægnings- og ledelsesfærdigheder, sundheds- og sikkerhedsstyring, teamwork, effektiv kommunikation, forhandlingsevner, ledelse og serviceindstilling. Udvikle og administrere et gastronomisk koncept gennem diagnose af kulinarisk potentiale, menorteknik, repræsentativt mexicansk og internationalt køkken, finansielle og strategiske styringsværktøjer og gældende regler for at styrke den gastronomiske sektor og bidrage til områdets økonomiske udvikling. -
Bachelor
Spanish (Mexican)
på universitet