$close

Filtre

Se resultater

Gastronomi México - Gastronomi-uddannelser i México Gastronomi, México

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatningsmæssig republik i Nordamerika. Arbejde kan kræve en arbejdstilladels… Læs mere

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Mexico, officielt Forenede Mexicanske Stater er en føderal forfatningsmæssig republik i Nordamerika. Arbejde kan kræve en arbejdstilladelse visum, hvilket er svært at få, hvis du blot ønsker at freelance for en kort tid. De fleste af de statsfinansierede universiteter på borgmester byer (statens hovedstad) har korte kurser om historie, gastronomi og kulturelle emner, de fleste af dem er næsten gratis.

Gastronomi México - Tag din Bachelor i México. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Mexico
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
The Technological University of La Paz (La Universidad Tecnológica De La Paz)
México, Mexico

Bachelor i gastronomi har de faglige færdigheder, der er nødvendige for deres præstationer på arbejdsmarkedet på lokalt, regionalt og nationalt niveau. Professionelle kompeten ... +

Bachelor i gastronomi har de faglige færdigheder, der er nødvendige for deres præstationer på arbejdsmarkedet på lokalt, regionalt og nationalt niveau. Professionelle kompetencer er de færdigheder og holdninger, der gør det muligt for kandidaten at udvikle aktiviteter i sit fagområde, tilpasse sig nye situationer samt om nødvendigt overføre hans viden, færdigheder og holdninger til nærliggende professionelle områder. Analyse- og syntesefærdigheder, grundlæggende forskningsevner, planlægnings- og ledelsesfærdigheder, sundheds- og sikkerhedsstyring, teamwork, effektiv kommunikation, forhandlingsevner, ledelse og serviceindstilling. Udvikle og administrere et gastronomisk koncept gennem diagnose af kulinarisk potentiale, menorteknik, repræsentativt mexicansk og internationalt køkken, finansielle og strategiske styringsværktøjer og gældende regler for at styrke den gastronomiske sektor og bidrage til områdets økonomiske udvikling. -
Bachelor
Spanish (Mexican)
på universitet