$close

Filtre

Se resultater

Gastronomi Nordamerika - Gastronomi-programmer Gastronomi Nordamerika

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.De Forenede Stater er et stort land i det nordlige Amerika, ofte kendt som "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "staterne ".… Læs mere

En bachelor 's grad er en akademisk grad fra universiteter og højere læreanstalter. For at tjene en bachelor 's grad, skal du udfylde de nødvendige kurser, der kan vare tre til syv år, afhængigt af din institution tilmelding.

De Forenede Stater er et stort land i det nordlige Amerika, ofte kendt som "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "staterne ". Det er også samler mere end 310 mio mennesker, der er verdens 's tredjestørste befolkning. Det omfatter tætbefolkede byer med vidtstrakte forstæder, og store, ubeboede og naturligt smukke områder på samme tid.

Gastronomi Nordamerika - Tag din Gastronomi Nordamerika. Få alle Bachelor program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Universidad Anáhuac Mayab
Mérida, Mexico

Anahuac Gastronomy Graduate vil være i stand til at lede og udvikle virksomheder inden for det gastronomiske felt fra fremkomsten af en idé til dens realisering. Det vil udvik ... +

Anahuac Gastronomy Graduate vil være i stand til at lede og udvikle virksomheder inden for det gastronomiske felt fra fremkomsten af en idé til dens realisering. Det vil udvikle konsulentmuligheder, rådgive og udvikle produkter til fødevare- og drikkevarevirksomheder for med succes at bidrage til opfyldelsen af deres mål. Det vil kreativt designe og udføre gastronomiske produkter og fremme social, miljømæssig og økonomisk trivsel. Han undersøger og udvikler mad- og drikkevareprojekter, dokumenterer og genererer viden om emner af gastronomisk interesse på globalt plan ved at anvende den videnskabelige metode og kommunikere den på et simpelt og tilgængeligt sprog for alle interesserede i emnet. -
Bachelor
Fuldtid
8 semestre
Spansk
Jan 2022
på universitet
 
The Technological University of La Paz (La Universidad Tecnológica De La Paz)
México, Mexico

Bachelor i gastronomi har de faglige færdigheder, der er nødvendige for deres præstationer på arbejdsmarkedet på lokalt, regionalt og nationalt niveau. Professionelle kompeten ... +

Bachelor i gastronomi har de faglige færdigheder, der er nødvendige for deres præstationer på arbejdsmarkedet på lokalt, regionalt og nationalt niveau. Professionelle kompetencer er de færdigheder og holdninger, der gør det muligt for kandidaten at udvikle aktiviteter i sit fagområde, tilpasse sig nye situationer samt om nødvendigt overføre hans viden, færdigheder og holdninger til nærliggende professionelle områder. Analyse- og syntesefærdigheder, grundlæggende forskningsevner, planlægnings- og ledelsesfærdigheder, sundheds- og sikkerhedsstyring, teamwork, effektiv kommunikation, forhandlingsevner, ledelse og serviceindstilling. Udvikle og administrere et gastronomisk koncept gennem diagnose af kulinarisk potentiale, menorteknik, repræsentativt mexicansk og internationalt køkken, finansielle og strategiske styringsværktøjer og gældende regler for at styrke den gastronomiske sektor og bidrage til områdets økonomiske udvikling. -
Bachelor
Spanish (Mexican)
på universitet
 
Centre for Advanced Studies in Tourism of Xalapa
Xalapa-Enríquez, Mexico

Bachelor i gastronomi er en af mulighederne med den største globale fremskrivning, da den overvejer de nye tendenser i fødevare- og drikkevarevirksomheder og deres krævende in ... +

Bachelor i gastronomi er en af mulighederne med den største globale fremskrivning, da den overvejer de nye tendenser i fødevare- og drikkevarevirksomheder og deres krævende internationale standarder, og holder alle faglige muligheder åbne. Generelt mål for uddannelsen At uddanne fagfolk, der er i stand til at udvikle sig på arbejdspladsen i både nationale og internationale gastronomiske virksomheder, og indtage stillinger med stort ansvar inden for de operationelle eller administrative områder (kok, leder, kok osv.); optræder med stor dynamik, innovationskapacitet og en intens service i industrier og fødekæder, hotelkæder, hospitalsklinikker, restauranter, flyselskaber osv. står over for teknologiske, økonomiske og kulturelle udfordringer, som menneskelig ernæring kræver. -
Bachelor
Spanish (Mexican)
Jul 2022
på universitet