BACHELORSTUDIES

Gastronomi i Tyrkiet - Gastronomi-uddannelser i Tyrkiet Gastronomi

En bachelorgrad er en post-gymnasial eksamensbevis efter endt 120 point. Det tager normalt otte semestre at fuldføre en bacheloruddannelse. Mens udfylde en bachelor-kursus, kandidater nødt til at studere generelle kurser og valgte et stort specifikt emne. En bacheloruddannelse kan også kaldes en studentereksamen i visse lande.

Tyrkiet, officielt Republikken Tyrkiet, er et transkontinentale land, som ligger for det meste på Anatolien i det vestlige Asien og på East Thrakien i det sydøstlige Europa. Mange tyrkiske universiteter (både offentlige og private) deltager i paneuropæiske udvekslingsprogrammer for studerende (Socrates, Erasmus og lignende). Nogle har også aftaler med ikke-europæiske universiteter, også.

Gastronomi i Tyrkiet - Tag din Bachelor i Tyrkiet. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Gastronomi, Tyrkiet Filter

BSc i gastronomi og kulinarisk kunst

Ozyegin University
BSc
Sep 2020
<
4 år
Engelsk
på universitet

Undergraduate Gastronomi og kulinariske Kunst Program er designet til studerende, der ønsker at forfølge en professionel karriere inden for kulinariske kunst og madvarer.

Læs mere

Bachelor i gastronomi og kulinarisk kunst

Antalya Bilim University
Bachelor
Sep 2020
<
Fuldtid
<
8 måneder
Engelsk
på universitet

Gastronomi og kulinarisk kunst inkorporerer en filosofi om kunst og kultur samt at være en videnskab om at spise-drikke. Culinary Arts, der længe har været blandt programmerne ...

Læs mere