$close

Filtre

Se resultater

Generelle studier Baton Rouge - Generelle studier-uddannelser i Baton Rouge Generelle studier, Baton Rouge

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab. For studerende, der er usikre på deres fremtidige karriere, kan udøvelsen af ​​programmer i generelle studier være af interesse. Ge… Læs mere

En bachelor 's grad er kendetegnende for de videregående uddannelser. Det gives til dem, der dedikerer tre til syv år på at studere et specifikt program. En bachelor 's grad kan være tjent i en række forskellige discipliner i kunst og videnskab.

For studerende, der er usikre på deres fremtidige karriere, kan udøvelsen af ​​programmer i generelle studier være af interesse. Generelle studier er brede ved design, hvilket betyder, at det er som en buffet af akademiske programmer, så eleverne kan se, hvad der interesserer dem.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Der er mange store universiteter, som man kan deltage i Baton Rouge, LA. Nogle af de akkrediterede navne er Louisiana State University, Syddansk Universitet, University of Phoenix og Baton Rouge Community College.

Generelle studier Baton Rouge - Tag din Bachelor i Baton Rouge. Få alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Southern University Baton Rouge College of Humanities and Interdisciplinary Studies
Baton Rouge, USA

Southern Universitys nye bachelor i tværfaglige studier blev godkendt onsdag af Louisiana Board of Regents. Uddannelsen træder i kraft straks på Baton Rouge-campus. Programmet ... +

Southern Universitys nye bachelor i tværfaglige studier blev godkendt onsdag af Louisiana Board of Regents. Uddannelsen træder i kraft straks på Baton Rouge-campus. Programmet Tværfaglige studier er anbragt i College of Education og vil gøre det muligt for studerende at udvikle kompetencer på tværs af en række discipliner, som de studerende vælger, når de forbereder sig på forskellige karrierespor. -
Bachelor
Engelsk
på universitet