BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Georgien - Bachelor-uddannelser i Georgien Bachelor

En bachelor 's grad kan føre uddannelsesmæssige døre, giver mulighed for avancement eller lægge grunden til udøvelse af en fremskreden grad. Vores mål er at hjælpe potentielle studerende navigere til programmet udvælgelsesprocessen med succes. Vi gør tingene let ved at strømline søgningen.

Georgien er en suveræn stat i Kaukasus-regionen Eurasien. Beliggende på kysten af ​​Sortehavet, det er afgrænset mod nord og nordøst af Rusland, mod syd af Tyrkiet og Armenien og mod sydøst af Aserbajdsjan.

Bachelor i Georgien - Tag din Bachelor i Georgien. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

resultater fundet Filter

Bachelor i Informationsteknologi

The University Of Georgia
på universitet Fuldtid Åben tilmelding Georgien Tbilisi

Bachelor i Informationsteknologi (IT Engineering) Formålet med programmet er at forberede it-kvalificerede specialister i moderne informationsteknologi verden. At give kandidaten viden om de relevante teorier om computer- og informationsteknologi og at udvikle praktiske færdigheder, udvikle en livslang læring og løbende faglig udviklingsfærdigheder og være i stand til at opnå det bedste af moderne it-viden i tekniske og faglige miljøer, enten i virksomheder eller high-tech start ups eller fortsætte deres uddannelse over hele verden. Sammen med universitets bachelorgrad, der er internationalt akkrediteret, vil eleverne også modtage mange uddannelser og certifikater fra Microsoft, Cisco, iHup og lignende institutioner.

Bachelor i beregningsmatematik

Georgian Technical University
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Georgien Tbilisi

Formålet med bachelor pensum er at give de studerende den matematiske sprog og terminologi, teknikken med matematisk bevis, matematiske metoder, beskrivelse af anvendelse af matematiske modeller af anvendte problemer type og en uafhængig udvikling af disse modeller i teoretisk eller / og anvendt rammer , samt evaluering færdigheder.

Bachelor i teknik fysik

Georgian Technical University
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Georgien Tbilisi

Formålet med uddannelsesprogrammet inden for ingeniørfysik er uddannelsen i specialiseringer af denne specialitet, såsom fysisk datalogi, medicinsk fysik og strålingssikkerhed for mennesker og miljø, fysisk-teknisk ekspertise og teknisk diagnostik. Programmet sigter mod at opnå viden om fysiske grundlag for informationsteknologi, anvendelser af fysiske metoder inden for medicin, grundlæggende elementer i moderne metoder til forebyggelse af uønskede virkninger af bestråling, grundlæggende spørgsmål inden for teknologi inden for mikroelektronik og optoelektronik, grundlæggende elementer i moderne diagnostiske udstyr og elektroniske enheder, grundlæggende Metoder til fysisk og teknisk ekspertise.

Bachelor i Design

Georgian Technical University
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Georgien Tbilisi

Dette program giver eleverne den viden og færdigheder til at påbegynde en karriere inden for design specialiseringer af indretning og møbeldesign, produktdesign, transport design eller visuel kommunikation design og andre allierede design-relaterede specialer. Programmet giver eleverne en bred uddannelse i de sociale, kulturelle, økonomiske og politiske kontekster af design. Programmet giver specialuddannelse og erfaring inden for de specifikke designfelter: i designpraksis, processer og metoder i ergonomisk design og bæredygtigt design; Kendskab til materialer og fremstillingsprocesser; I professionelle designpræsentationer ved hjælp af en række teknikker til en international standard; I marketing, ledelse og iværksætteri.

Bachelor i teknisk udnyttelse af fly flyelektronik og elektriske systemer (ingeniør)

Georgian Aviation University
på universitet Fuldtid 4 år August 2020 Georgien Tbilisi

Tekniske Fakultet forbereder specialister i bachelor, master og doktor grader med major i: Teknisk Udnyttelse af fly Avionics og elektriske systemer (ingeniør).

Bachelor i teknisk udnyttelse af fly (ingeniør)

Georgian Aviation University
på universitet Fuldtid 4 år August 2020 Georgien Tbilisi

Tekniske Fakultet forbereder specialister i bachelor, master og doktor grader med major i: Teknisk udnyttelse af fly.

Bachelor i flyvning udnyttelse af fly (pilot)

Georgian Aviation University
på universitet Fuldtid 4 år August 2020 Georgien Tbilisi

Fakultet lufttransport flyvning udnyttelse forbereder specialister i bachelor major i flyvning udnyttelse af fly (kommercielle pilot) luftfart. Vocational uddannelsesprogrammer i private og kommercielle pilotuddannelse er også tilgængelige.

Bachelor i computerteknik

Ilia State University
på universitet Fuldtid 4 år August 2020 Georgien Tbilisi

Bacheloruddannelsen i computerteknik ved Ilia State University giver den studerende viden om principperne for digital computer drift. I dagens verden spiller computere en vigtig rolle.