BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Grækenland - Bachelor-uddannelser i Grækenland Bachelor

Studerende immatrikulation i bacheloruddannelser i Grækenland har mulighed for at vælge blandt et bredt sæt af studieområder, falder inden for business, teknik, naturvidenskab, samfundsvidenskab, gæstfrihed, transport eller juridiske sektorer. Skoler i Athen og alle omkring Grækenland ofte fremme internationale relationer med udenlandske universiteter. Disse alliancer kan styrke de studerendes 'erfaringer og fremme tværkulturel forståelse i dag ' s alder af hastigt stigende globalisering.

Bacheloruddannelser i Grækenland ofte tage tre til fire år at gennemføre, og ofte begynder med en grundlæggende studieår, der dækker almene uddannelse emner og om grundlaget for en produktiv studium. Universiteterne i Grækenland acceptere de studerende til optagelse på grundlag af deres karakterer om nationale standardiserede tests, der administreres nærmer sig afslutningen af ​​high school.Der er to hovedtyper af universiteterne i Grækenland: universiteter og højere tekniske skoler. Mens de fleste videregående uddannelsesinstitutioner i Grækenland er offentlige, der er nogle private institutioner og samarbejder med udenlandske universiteter, som måske ikke passer ind i en af ​​universitetets / teknologiske uddannelsesstrukturer.  

Hvis du vil læse mere om hvordan du kan sætte på din vej mod en spændende karriere i en af ​​de mange forskellige bacheloruddannelserne, der tilbydes af disse anerkendte universiteter i Grækenland, skal du rulle ned og læs mere!

resultater fundet Filter

Bacheloruddannelser i erhvervslivet

DEI College
på universitet Fuldtid 3 år September 2020 Grækenland Thessaloniki

Forretningsservice undersøgelser øge forståelsen af ​​erhvervslivet og udvikle analytiske, vurderende og ledelsesmæssige kompetencer.

Bachelor of Arts (Hons) i Business Administration

ICBS Business College
på universitet Fuldtid 3 år Kontakt skolen Grækenland Thessaloniki Athen + 1 mere

Det akademiske år begynder i begyndelsen af ​​oktober og slutter medio maj. Programmet leveres i fuld tid, 3 dage om ugen, 6 timer om dagen. Alle emner / moduler har 15 kurser (credits). Graden er tildelt af UNIVERSITY OF WINCHESTER, ENGLAND, UK