$close

Filtre

Se resultater

Grafisk design i New Zealand - Grafisk design-uddannelser i New Zealand Grafisk design

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter. Grafiske designere hjælpe kunder kommunikere ved hjælp af fotografi, symboler, tekst, illustrationer, farve og tekstur i en original måde… Læs mere

En bachelorgrad er en fire-årig bachelor-grad, og er standarden for de videregående uddannelser i det meste af verden. Bacheloruddannelser kan optjenes ved statens universiteter, på private universiteter, på community colleges og via online-universiteter.

Grafiske designere hjælpe kunder kommunikere ved hjælp af fotografi, symboler, tekst, illustrationer, farve og tekstur i en original måde for at få opmærksomhed af deres målgruppe. Personer, der studerer grafisk design kan være i stand til at arbejde som visuelle designere, webdesignere, eller som tekstforfattere og strateger.

New Zealand er et land med fantastisk og mangfoldigt naturlige skønhed. Kiwi er ikke kun en af ​​de nationale symboler - de andre er sølv bregne blade og Koru - men også navnet newzealænderne normalt kalder sig selv. Oversøiske studerende bliver nødt til at betale fuld studieafgift og deres egne leveomkostninger mens han studerede på en New Zealand institution.

Minimer
Læs mere om at studere i New Zealand
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Whitecliffe College of Arts & Design
Auckland, New Zealand

Whitecliffe Grafisk design kandidater tænker praktikere med en forståelse af både nutidige praksis og traditionelle mytologier af området for grafisk design.

Whitecliffe Grafisk design kandidater tænker praktikere med en forståelse af både nutidige praksis og traditionelle mytologier af området for grafisk design. -
Bachelor
Fuldtid
4 år
Engelsk
på universitet