Filter
Bachelorgrader
Guyana

Bachelor i Guyana - Bachelor-uddannelser i Guyana Bachelor

En bachelor 's graden tildeles ved den vellykkede afslutning af en bachelor akademisk program. Det er ofte den første grad en elev har modtaget i hans eller hendes akademiske karriere. Det tager typisk fire års fuldtidsstudium at tjene en bachelorgrad.

Guyana er et stort land, hvor til videregående uddannelse for personer, der nyder udendørs udforskning i et tropisk klima. Firs procent af landet er dækket af skov i tillæg til floder, bjerge og varieret dyreliv. 

Bachelor i Guyana - Tag din Bachelor i Guyana. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Guyana
Studietype
Hastighed
University of Guyana

Bachelor of Social Sciences. ... [+]

Adgangskrav

Beskrivelse

Enhver kvalifikation, som universitetet anser for at være ækvivalent med nogen af ​​ovenstående.Mindst seks (6) fag CXC / GCE 'O' niveauer henholdsvis I, II eller III eller A, B eller C. Emner skal indeholde engelsk sprog og matematik.Mindst tre (3) GCE 'A' niveau passerer eller seks (6) CAPE passerer, på de relevante kvaliteter.Diplom fra et anerkendt universitet.Diplom i Kommunikationsstudier med en GPA på 2,4 eller højere. [-]
Guyana Georgetown
September 2020
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk