BACHELORSTUDIES.DK

Bachelor i Holland - Bachelor-uddannelser i Holland Bachelor

Den nederlandske tiltrækker folk fra hele verden for erhverv, turisme, og studere. Mange studerende vælger en bachelor i Holland af flere grunde, herunder programmer af høj kvalitet, der er internationalt anerkendt, multikulturelle studerende, og lavere undervisning sammenlignet med andre europæiske lande. Nogle af de populære Bachelor i Holland programmer inden for områderne finansiering, miljøundersøgelser, business, teknik og internationale relationer, for at nævne nogle få.

Mange studerende, der vælger en bachelor i Holland finder, at det er en sjov og intellektuelt oplysende oplevelse. Der er meget at holde eleverne travlt i fritiden, såsom cykling, hyggelige caféer, kaffebarer, fantastiske arkitektur, flotte museer, nationalparker og meget mere. Studerende at forfølge en bachelor i Holland også opleve, at det er let at rejse til andre lande, der giver dem mulighed for at udforske så meget af Europa.

Du kan lære mere om en bachelor i Holland ved at læse gennem programmerne nedenfor. Tag det næste skridt i retning af din uddannelse i dag!

resultater fundet Filter

Bachelor - Havebrug

HAS University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Holland 's Hertogenbosch

Havebrug

International Business (Bachelor's heltid)

Amsterdam University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 4 - 4 år Kontakt skolen Holland Amsterdam

Det internationale erhvervsprogram (IB) på Amsterdam School of International Business tilbyder dig en innovativ uddannelsesmæssig oplevelse med en global tankegang Med BBA. i International Business er du ansvarlig for en udenlandsk filial af en international organisation med en anden arbejdsmoral, kultur og sprog. Du er en iværksætter, der er ved at etablere din egen virksomhed. Et stærkt, praktisk fundament i international forretning er dit mål. Oplev din egen vej og lidenskab, mens du studerer i et inspirerende, ambitiøst og internationalt læringsmiljø. Forvent meget feltbaseret læring og foredrag inden for markedsføring, økonomi, salg og teknologi. Skræddersy din læringsrejse, fordyb dig i en anden kultur gennem en global udveksling og praktikplads og sæt dig op til en virkelig global karriere.

International Bachelorøkonomi og erhvervsøkonomi

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam
på universitet Fuldtid 3 - 4 år September 2020 Holland Rotterdam

Har internationale spørgsmål vedrørende økonomi og erhvervsliv din opmærksomhed? Gør emner som udviklingen af ​​den kinesiske økonomi appel til dig? Er du meget motiveret og ivrig efter at studere med internationale studerende? Så International Bachelor Economics and Business Economics er dit valg valg.

Bachelor i International Fresh Business Management

Fontys University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 48 måneder September 2020 Holland Venlo

At finde friske produkter i dagens supermarkeder betragtes som helt normale. Men hvordan finder de vej til indkøbernes indkøbskurve? Hvordan fremstilles de, pakkes, handles, transporteres og sælges? Hvem 'udvikler' nye madkoncepter? Og meget vigtigt, hvordan er det garanteret, at alt er i god stand, sund og 'værdi for pengene'?

Bachelor i rumdesign

Willem de Kooning Academy
på universitet Fuldtid Kontakt skolen Holland Rotterdam

Byer, bygninger, interiører. Disse har store indflydelse på, hvordan vi oplever vores verden. I rumdesign, vi ser på bymiljøet og på indendørs og udendørs rum på stor og lille skala. Det er en disciplin, hvor kulturelle og kunstneriske bevidsthed, socialt engagement, økonomisk ansvar og teknisk affinitet mødes kreativt.

Bachelor i International Læreruddannelse til Videregående Skoler (ITESS)

NHL Stenden University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 4 år September 2020 Holland Groningen

Har du hvad det kræver for at lære de fremtidige lyse sind i vores verden? Undervisning på internationale gymnasier er måske bare det rigtige valg for dig. Forbered dig på et virkelig meningsfuldt job i dette program, der er fuldt ud rettet mod international uddannelse i aldersgruppen mellem 11 og 16 år.

Bachelor i maskinteknik

HAN University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Holland Arnhem

Bacheloruddannelsen i maskinteknik er praktisk og professionel orienteret. Det læres på engelsk og tager 4 år at afslutte.

Bachelor i teologi

Kings Bible Business College
på universitet Fuldtid September 2020 Holland Haag

Dette program bygger på Diploma programmet, tilføjer kurser, der flytter en studerende til en mere professionel retning. Med passende lokal vejledning kan en elev være forberedt på tilknyttet præsteposition.

Bachelor of Fine Arts i filmkunst

Paris College Of Art
på universitet Fuldtid 3 år September 2020 Frankrig Paris USA Boston Holland Godt + 4 mere

I århundreder har verdens største tænkere og kunstnere kommet til Paris for at lære, skabe og finde inspiration. Dette program giver dig chancen for at gøre det samme.

Bachelor International Business

Zuyd University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 3 - 4 år September 2020 Holland Maastricht

Hvis du er interesseret i et fascinerende og udfordrende job, der involverer megen international eksponering og forretningskontakter over hele verden, vil vores International Business-program være et fremragende valg.

Bachelor International Hospitality Management (dobbelt grad)

Wittenborg University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 3 - 4 år Åben tilmelding Holland Apeldoorn Østrig Wien + 2 mere

International Business Administration (IBA) Bachelor-uddannelsen med speciale i Hospitality Management, kombineret med BA (Hons) i International Hospitality Management er rettet mod studerende, der ønsker at følge en lederkarriere i servicebranchen, i en internationalt fokuseret organisation eller virksomhed.

University College Maastricht, En Liberal Arts and Sciences Bachelor Program

Maastricht University, University College Maastricht (UCM)
på universitet Fuldtid 3 år September 2020 Holland Maastricht

Er du meget motiveret og leder efter et program, der giver dig frihed til at forfølge dine egne interesser? Ønsker du at være en del af et forskelligartet, men tæt sammenknyttet akademisk samfund, der fremmer diskussion og debat? University College Maastricht er en Liberal Arts and Sciences Honours College, der giver små og individuelle bachelor uddannelse. På UCM vil du være en del af et virkelig internationalt samfund, der arbejder og socialiserer med studerende fra mere end 50 lande. Med støtte fra vores engagerede medarbejdere kan du vælge mellem mere end 150 forskellige kurser inden for humaniora, samfundsvidenskab og videnskab for at opbygge en akademisk profil, der hjælper dig med at opfylde dine mål.

Bachelor i International Business

Rotterdam University of Applied Sciences
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Holland Rotterdam

International Business er et engelskundervist forretningsuddannelsesprogram med vægt på international handel og handel.

Bachelor i datalogi og videnteknologi

Maastricht University, Department of Data Science and Knowledge Engineering
på universitet Fuldtid 3 år September 2020 Holland Maastricht

Viden er central for det moderne samfund. Smarte chips hjælper virksomheder med at holde styr på varer og håndtere forsyninger og lagre. Nye højteknologiske kommunikationsenheder, som mobiltelefoner, navigationsinstrumenter og digitale kameraer, forbedres kraftigt af intelligent software og medicinsk og bioteknologisk hjælp, der hjælper læger med at komme hurtigt til præcise diagnoser. Som studerende i datalogi og vidensteknologi studerer du metoder til at henvende dig til nye udfordringer på disse vigtige områder. Du vil generere ny viden ved at indsamle og bestille værdifuld information ved hjælp af matematik og intelligente computerteknikker. Den viden, du vil erhverve, kan igen bruges til at træffe beslutninger eller løse problemer effektivt.

Bachelor University College Roosevelt

Utrecht University
på universitet Fuldtid 3 år Februar 2020 Holland Middelburg

UCR er et Liberal Arts and Sciences-program. Ved UCR skaber motiverede og nysgerrige elever deres eget individuelle program på en international campus.