359 Bachelor Programmer i Holland for 2024

Bachelor Programmer i Holland for 2024Filter
    • Amsterdam, Holland

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Lær at blive en effektiv leder. Udvikle dine talerevner, mestre de mest opdaterede projektledelsesmetoder og overvinde konflikter. Lær at lede dig selv, dit team og din virksomhed. Fra værdiskabelse til indtægtsudvikling, find ud af, hvad der kræves for at få et projekt eller en forretning til at lykkes.

    • Amsterdam, Holland

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Vi har forretning i vores kerne. Inter College Business School er dedikeret til at inspirere morgendagens iværksætterhjerne. Skolen blev grundlagt i 1979 og har mange års erfaring med at tilbyde skræddersyede Business Administration (BBA) kurser - lavet til iværksættere af iværksættere. Som studerende på Inter College Business School vil vi sikre, at dine ideer og talenter omdannes til handling og praktisk erfaring - da det er den eneste måde at anvende værdien på. Det mangesidede kursus betyder, at du vil studere alt fra marketing, økonomi, HR og projektledelse til forretningsret, fusion og erhvervelse, økonomistyring og corporate governance.

    • Haarlem, Holland

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    At få et specialistkompetencesæt, der inkluderer forståelse af den eksterne og interne kontekst og formålet med et utal af mediefelter, samt færdigheder i banebrydende digitale værktøjer!

    • Zwolle, Holland

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Vil du gøre noget, fordi der ikke er nogen planet B? Begiv dig ud på en transformativ rejse mod en bæredygtig fremtid med vores dynamiske Bachelor of Business Administration (BBA) program i Global Project and Change Management. Kommende internationale projektledere og forandringsledere får mulighed for at konfrontere presserende globale udfordringer direkte, i overensstemmelse med FN's 17 mål for bæredygtig udvikling.

    • Leiden, Holland

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    BS i psykologi er designet til at give den biologiske, kognitive, personlighed og sociale sammenhæng til forståelse af individers adfærd gennem hele deres levetid. Studerende, der med succes gennemfører BS i psykologi, vil have grundlaget, forskningsevnerne og ekspertisen i dataanalyse til at lykkes i en MA / Ph.D. psykologi kandidatuddannelse (fx klinisk psykologi, eksperimentel psykologi osv.). Studerende, der har en bachelor i naturvidenskab (BS) i psykologi, skal gennemføre en kandidatgrad, før de er i stand til at opnå professionel licens. Studerende opfordres til at kontrollere adgangskravene til alle post-graduate-programmer, inden de afslutter deres BS på Webster, hvis de har brug for yderligere kurser.

    • Groningen, Holland

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    Bacheloruddannelsen i fysisk planlægning og design er unik i Holland. Det dækker en lang række emner og giver de studerende mulighed for at udforske deres egne interessefelter inden for det fysiske og institutionelle design. Dette uddannelse giver dig muligheden for at lære af internationalt anerkendte og højtuddannede lærere.

    • Breda, Holland

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    Er du interesseret i IT, teknologi og procesudvikling? Og nyder du også at arbejde med mennesker? Bliv en drivkraft med vores logistikingeniør bacheloruddannelse! Logistik handler om at organisere og planlægge strømme af varer, information og mennesker på den hurtigste måde og til de laveste omkostninger. I denne proces tages der også højde for bæredygtighed.

    • Apeldoorn, Holland

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    På Wittenborg University of Applied Sciences gennemfører alle studerende på BBA Hospitality Business Administration en række brede forretningsmoduler, der supplerer deres valgte specialiseringer.

    • 's Hertogenbosch, Holland

    Fuldtid

    4 år

    Blandet

    Engelsk

    Horticulture & Business Management handler om den kommercielle produktion af grøntsager, frugt og planter. Det handler om international forretning, teknologi, innovation og bæredygtighed.

    • The Hague, Holland

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    I bacheloruddannelsen i sikkerhedsstudier studerer du det 21. århundredes sikkerhedsudfordringer og lærer at udvikle strategiske løsninger til en kompleks verden.

    • Amsterdam, Holland

    Fuldtid

    3 år

    Blandet, På campus

    Engelsk

    IB Fast-Track-programmet er et treårigt bacheloruddannelsesprogram, der undervises udelukkende på engelsk. Programmet leverer de samme tilsigtede læringsresultater som det fireårige program, der kun er mere akademisk, med henvisning til en bredere vifte af litteratur og forretningsteori. Vær forberedt på at arbejde på dine personlige, professionelle og globale færdigheder, og forvent at lære det væsentlige ved forretningen.

    • Amsterdam, Holland
    • Famagusta, Cypern

    Deltid

    3 år

    Blandet

    Engelsk

    Forbered dig på det hotteste job i den teknologiske tidsalder ved at mestre færdighederne inden for softwareteknik

    • Velp, Holland

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk

    • Meppel, Holland

    Fuldtid

    4 år

    På campus

    Engelsk, Hollandsk

    Kombiner din passion for grundskoleundervisning med at udforske forskellige kulturer med uddannelsen International Teacher Education for Primary Schools (ITEPS) fra NHL Stenden University of Applied Sciences. Udvikle dine uddannelsesmæssige, pædagogiske og undervisningsmæssige færdigheder på en måde, der viser dine personlige færdigheder og dit potentiale.

    • The Hague, Holland

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    En international kommunikationschef arbejder i et globalt miljø med kolleger, kunder og konkurrenter fra flere kulturer og sprog. Kommunikationsfagfolk designer og former organisationernes meddelelser. Ikke kun i krisesituationer, hvor hvert sekund tæller, men også for at nå kommercielle mål gennem reklame eller PR.