BACHELORSTUDIES

Deltid Human Resources Bordeaux - Human Resources -uddannelser i Bordeaux Human Resources , Bordeaux

En bachelor 's grad gives til studerende, der opfylder de nødvendige krav givet af universitet eller de går. Kravene omfatter tre til syv års fokus på et emne, der typisk betegnes som en større eller koncentration.

Kandidater fra bacheloruddannelsen i Human Resources vil vide at motivere og uddanne personale, udvikle sunde og effektive arbejdsmiljøer og skabe nye politikker. Studerende vil lære om forskellige dele af menneskelige ressourcer såsom arbejdskraft love, kompensation og sikkerhed på arbejdspladsen.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Bliver et storbyområde i Frankrig, er Bordeaux city hjemsted for over 200.000 indbyggere. Det er hjemsted for en stor vinindustri og vin fair i verden. Bordeaux er også hjemsted for universitetet i Bordeaux.

Deltid Human Resources Bordeaux - Tag din Human Resources i Bordeaux. Få alle Human Resources program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Human Resources, Bordeaux Filter

Forvaltning af menneskelige ressourcer ansvarlig bachelor

Formasup Campus
Bachelor
<
Deltid
Fransk
på universitet

Validere en titel certificeret af staten niveau II Management Officer, option: Human Resources, giver adgang til funktioner af ansvar meget hurtigt.

Læs mere