BACHELORSTUDIES

Human Resources i Frankrig - Human Resources-uddannelser i Frankrig Human Resources

Menneskelige ressourcer er et vigtigt område for strategisk virksomhedsledelse, der beskæftiger sig med, hvad der er velsagtens den mest vigtigt aktiv for enhver virksomhed: deres folk. HR beskæftiger sig stærkt med de psykologiske og sociologiske begreber om organisatorisk adfærd og uforudsete teori, ud til væsentlige begreber inden for jura, økonomi, forretning, strategi, ledelse, kulturstudier og meget mere. Universiteter og højere læreanstalter i Frankrig er dedikeret til at give de studerende den teoretiske viden og de praktiske færdigheder, der kræves for at lykkes efter at have gennemført en bachelor i Human Resources.

Bachelor uddannelser i Frankrig sidste tre til fire år og programmer er ofte undervist på engelsk for at fremme en international oplevelse for studerende fra nær og fjern. Studieafgifter varierer meget for Bachelor of Human Resources programmer i Frankrig, og kan afhænge af, hvorvidt skolen tilbyder programmet er offentlig eller privat.Nogle Bachelor of HR kurser er integreret med Bachelor of Business Administration programmer, understreger vigtigheden af ​​at forstå alle aspekter af erhvervslivet - marketing, internationale forhandlinger, revision, regnskab, finans, driftsstyring og informationssystemer - som en integreret del vellykket Human Resources Management.

Rul ned i dag at finde ud af hvordan du kan tilmelde dig i en akkrediteret Bachelor of Human Resource-program på en featured skole i Frankrig, i dag!

7 Resultater i Human Resources, Frankrig Filter

Titre rncp Niveau 3: gestionnaire de paie

INEAD
Bachelor
<
Fuldtid
Fransk
Online

Deux mille par en dans les dix ans à venir: c'est le nombre de comptables et gestionnaires de paie que les entreprises de toutes Tailles devraient recruter.

Læs mere

Forvaltning af menneskelige ressourcer ansvarlig bachelor

Formasup Campus
Bachelor
<
Deltid
Fransk
på universitet

Validere en titel certificeret af staten niveau II Management Officer, option: Human Resources, giver adgang til funktioner af ansvar meget hurtigt.

Læs mere

Europæiske studier diplom PME management

Ecole Supérieure Ouverte à Distance
Bachelor
<
Fuldtid
Fransk
Online

Du vil blive trænet i nye informations- og kommunikationsteknologi (IKT) i forskellige aspekter af markedsføring, ledelse og tilsyn hold, definition af forretningsmæssige måls ...

Læs mere

Bachelor - loaded titel HR RNCP

INEAD
Bachelor
Fransk
Online

Formålet med certificeringen er at uddanne fremtidige operationelle rammer, høj skalerbarhed, i stand til at tilpasse sig de krav, som en industri i konstant flux.

Læs mere

Bachelor Human Resource Management

INEAD
Bachelor
Fransk
Online

Kendskab Europa ved at forstå dets institutioner, internationale organisationer, geopolitiske, Vide gennemføre en rekruttering ...

Læs mere

Europæiske Diploma of Human Resources studier

Ecole Supérieure Ouverte à Distance
Bachelor
<
Fuldtid
Fransk
Online

Human resource management dækker mange områder, herunder uddannelse, løn, interne og sociale relationer, etablering af nye sociale love såsom 35 timer og RTT (nedsættelse af a ...

Læs mere

Europæiske Diploma of studier assistent (e) retning

Ecole Supérieure Ouverte à Distance
Bachelor
<
Fuldtid
Fransk
Online

Indehaveren af ​​DEESAD - Executive Assistant er den højre hånd leder. Den styrer de forretningsmæssige og iværksættere projekter. Han tidsplaner og tildeler de nødvendige mid ...

Læs mere