BACHELORSTUDIES

Human Resources i Kina - Human Resources-uddannelser i Kina Human Resources

Optjening en bachelor 's grad opnås ved at gennemføre den nødvendige studieforløb udbydes af et universitet eller du tilmelde dig. Kan Færdiggørelse denne undersøgelse tage tre til syv år, afhængigt af hvor man søger din uddannelse.

At få en grad i menneskelige ressourcer er en måde at forberede at være medlem af arbejdsstyrken i en virksomhed eller organisation. Studerende i dette felt kan tage kurser om emner så forskellige som ligeløn, ansættelsesret, lederskab, ledelse og organisatorisk adfærd.

 

Kina officielt People 's Kina, er en suveræn stat beliggende i Østasien. Det er verdens 's mest folkerige land, med en befolkning på 1,35 mia.

Human Resources i Kina - Tag din Bachelor i Kina. Alle Bachelor-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Human Resources, Kina Filter

BA Human Resource Management

西交利物浦大学
BA
<
Fuldtid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

I BA Human Resource Management-programmet lærer du, hvordan enkeltpersoner styres inden for en organisatorisk kontekst. Du vil blive introduceret til den aktuelle teori og pra ...

Læs mere

Bacheloruddannelse

深圳大学
Bachelor
<
Fuldtid
<
4&nbsp;-&nbsp;6 år
Engelsk
Kinesisk
på universitet

Disciplinerne, der tilbydes af 深圳大学 er komplette og omfattende, der dækker 11 discipliner, herunder filosofi, litteratur, økonomi, lov, uddannelse, videnskab, teknik, ledelse, ...

Læs mere